Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*16*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

liliacule esti mortala, zau. imi place noul look...de altfel, vad ca si p[e Raducu il "frezuiti" mereu ba cu o creasta, ba cu par in vant. azi, maine, cred ca-l duceti si la club . cat despre faptul ca nu-ti seamana copii, ba eu tin mortis sa te contrazic. mandrete de fiocrash ce am vazut pe acolo iti seamana chiar foarte bine. acum, eu nu-ti cunosc sotul, si cred ca Andra poate i seamana mai bine, dar Raducu e al tau de la o posta.

monopoly zici...ma crezi ca inca nu am jucat vreodata. era varianta romaneasca pe vremea mea, tot cu case, conace, statiuni si bani verzi. ala era ceva mai simplu.

tin sa te anunt ca desi Aidan a facut sambata 8 sp, tot la 7-8-9 scutece suntem pe zi...numai aia de kk, ca mai sunt vreo 5 si numai cu pipi. noi am trecut de mult pe cele ieftine de la tesco/sainsburies, marca proprie supermarketurilor. pai e mai putin din jumatea pretului unui pachet de pampers sau huggies. si mare choice nu ai aici - sunt astea 2 mari si cele sub private label in supermarket. eu cred ca in curand imi cumpar vreo cateva refolosible si mai bag in functiune si pelincile de la mama si gata, ca nu da semne sa incetineasca ritmul. mama lui Sergiu spunea ca el tot asa a fost pana a ajuns la diversificare. atunci abia cica s-au mai rarit. pai vorba ta.intru in faliment pana atunci.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

blankar Va dorim muuulta sanatate. Circumcizie zici?? Pai daca se decaloteaza si-l cureti corespunzator nu-i suficient?? Nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti.

mangulico Sincer cu mana pe inima iti spun ca Radu seamana ca tat-su. Sper doar sa-i ramana ochii albastri ca ai mei dar dupa cum se prezinta deocamdata s-ar putea sa i se inverzeasca (tot ca a lu' tat-su). Ca sa nu mai comentez ca are si gropita in obraz ca soacra-mea. Ca sa fie tabloul complet, are toate sansele sa aiba parul cret ca spicul...ca al meu dar ma consolez ca fiind baiat n-are decat sa si-l poarte de la "periuta" pana la "pan'la brau"
Cred ca o sa incep si eu documentarea cu scutecele refolosibile ca uneori suntem nevoiti sa il schimbam de-un partzon fara sa apuce sa faca si pipilica. Am inceput sa facem recensamant/zi si vad ca se cam umple cate-o sacosica. Avem noroc ca inca nu-s puternic olfactive...dar in curand o sa ramanem si fara par in nas

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Am vazut poze de:

Ebru frumoasa , pulpanoasa , ochiasa si pletoasa si mai ales razacioasa ca il recunoaste pe tatiiii scumpete

Raducu punkistu scumpelu mititelu si Andra cea mamoasa

diamar nu are link la semnatura cu Mateias coconas

... nici monique02 nu are link

Pe Bruce reusim sa il vedem in direct din cand in cand ce bine doarme el si ce cumintel e cand e treaz

ioi si Aidan ce scumpel , oooof ce rau imi pare ca aveti probleme , nimeni nu merita asa ceva , dar o sa treaca si o sa fie bine sa treaca repede problemele si sa uitati definitiv de ele

... si Anna Sophia frumoasa , si in costumasul cu cerbi e tooooo-taaa-la

Monicutzo sa stii ca si eu vad asemanari intre bebelacii nostrii si de fiecare data cand ma uit la pozele voastre ma bufneste rasul si apoi plansu; si iar rasul ... trebuie sa ma caut la 'veseli'?

Dana15 sunteti niste frumosi si stiam demult , dar nu am vazut poze cu Ana Elisa

blankar bine ai venit , mai dar ce baietei frumosi ai tu acolo . Multa sanatate la Eric sa fie vesti cat mai bune.
Cat despre Marc sa stii ca si Erik al meu inghitea de cateva ori fara sa respire , asta atunci cand era halos , ca acum a mai crescut si nu se mai ineaca si nu mai mananca ca si cum e ultima sticla cu lapte de pe lume

Gata capitolul asta , o sa merg sa citesc si la precedentul ca am inteles ca sunt ceva probleme si sa mai imi clatesc ochiul in niste pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

'Na seara si de la noi!

Mai incercasem eu sa scriu un mesaj azi, dar am plecat si n-am mai reusit.
Monique, vroiam sa-ti spun ca de unde am luat eu Uggs-urile nu aveau negre. Eu mi-am luat alb-griul acela,inalte. Mai aveau crem ,maron si crosetate crem si negre. Daca te intereseaza, magazinul e aproape de mine, in Baneasa.

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... si inainte sa recuperez cap 15 mai bine va povestesc cate ceva

1. Leganushul ... eeeei , e poveste lunga , ca am tot cautat si m-am hotarat greu si raluca_u m-a scos din ceata ce sa iau , iar tushica Luto s-a ocupat de toata procedura si si-a batut capul si nervii cu comerciantii si cu curierii .
Fata draga 1000 de ani sa traiesti sanatoasa si fericita alaturi de cine vrei tu pentru toate jucarelele trimise ca daca comandam din tara ajungeam la pret dublu. Sper ca mai accepti o urmatoare comanda ca , culmea culmilor , si Laci a fost foarte incantat de tot ce ai trimis , el care e mai ciufut ca mine .
Deci cam asta e treaba cu leganushul ca daca nu aveam ajutor nu faceam nimic.

2. Cu decalotatul. Pai cei din clinica au zis imediat cum ajung acasa sa incep decalotarea , iar pediatra a zis ca dupa 2 luni , asa ca am lasat-o balta . Si cum saptamana trecuta dl sot a fost acasa am putut sa ma ocup si de problema asta pt ca singura e practic imposibil.
Deci in vanita cu apa calda , dupa ce bebe sta destul si se balaceste , eu ma ocupam de putzulica , cu o mana tii si cu una tragi pielicica in jos. Usor si fara sa bruscati. Azi un pic si maine un pic ca nu e graba. Culmea ca intr-o saptamana mi-a reusit faza.
Au fost multe momente de am ras sa lesinam , dar nu va mai povestesc si asta ca o sa ne credeti idioti cu diploma , asta daca nu o faceti deja

si 3. Dintisorii.
Pai Emma la 3 luni si jumatate avea primii 2 dintisori iesiti atat cat sa se simta un pic. Nici macar nu am stiut ca ii ies dintii , atat de normal s-a comportat ... la urmatorii 4 de sus au fost probleme cu diareea de 6 saptamani pana a iesit si ultimul si apoi a avut scaun normal. Timp de 6 saptamani nu am reusit sa ii intaresc scaunul indiferent ce i-am dat.So zicala ca daca dintii ies mai tarziu sunt mai rezistenti este falsa. Emma m-a mostenit pe mine si a avut dinti sanatosi pana in ultima clipa , desi pe sectia de onco toti copii aveau dintii cariati de la chimio ...

Acum. Erik e putin mai agitat , dar nu pot sa ma plang de un comportament agresiv sau iesit din comun. Nu prea mananca si drept urmare in ultima saptamana a slabit 100 de grame ... nu ca nu ar avea de unde , dar nu mi se pare normal sa scada in greutate ...
Nu saliveaza mai mult si nici temperatura nu i-a crescut.
Eu zic ca fiecare copil reactioneaza in felul lui la orice schimbare ... acum puteti macar sa sperati ca nu se vor transforma in sirene miscatoare si papatoare in perioada aia pt ca se poate

Acum sper doar sa fi mostenit de la mine dintii , ca daca mosteneste de la Laci e jaaaale.

Cam ata despre noi ... fug la cap 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Va multumesc mult fetelor pentru cuvintele frumoase si pentru urarile de la multi ani pentru Andrei!
Sa stiti ca eu va astept si pe voi cu povestile voastre!
Urez si eu La multi ani pentru Andreii si Andreele din viata voastra!
Astazi a fost tare obositor. Andrei e mult mai bine, nu mai are febra, a inceput sa manance, dar nu a vrut sa doarma deloc si m-a epuizat. Abia acum a adormit. Mititica mea nu ma solicita nici 1% din cat o face nazdravanul cel mare!
Selene, tocmai ce m-am uitat pe pozele tale. Ce frumoasa e Ebru!!! Mi-a placut mult de tot rochita cu floricele mov!
Aida, ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine. Si pe pozele tale m-am uitat! AI un baiat tare frumos, si vad ca e iubit de foarte multa lume!Felicitari pentru primul distisor!
Raluca, multa sanatate lui Stefanut! Imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin atitea. O pup pe Adinuta, ce suparata trebuie sa fi fost ea ca a stat atitea zile fara mami!
Nela, sa-ti fie de bine tunsul!!! Neaparat sa pui poze sa te admiram si noi!!!
Danuta, sigur o sa iti stea bine vopsita saten! Sa stii ca e binevenita din cand in cand o schimbare din asta de look mai importanta. Super ca ai reusit sa te descurci in sfarsit cu wrap-ul!
Raluk, sper ca ai primit vesti bune la doctor! Iti urez cat mai multe plimbari cu Alexutul pe afara! Am citit si ca v-a chinuit mult aseara. Imi e asa de mila si de el si de voi! Sper sa vina si la voi zile linistita cat mai curand! Mai mult, nu stiu cum sa te ajut, ca as face-o!
Manga, mi se face rau cand te aud cu atita luat de sange! Aia chiar sunt asa de incompetenti, sa chinuiasca la nesfarsit bietul copilas? Si cu scutecele e jale mare! Sa vezi cum e sa cumperi pampersi pentru 2!!!!! Eu dau cam 400 RON pe luna pe scutece! Nu reusesc deloc sa-l conving pe Andrei sa faca si el la olita sau la wc!
Monique, ce m-am distrat cum incerca Titus (banuiesc ca e sotul) sa o convinga pe Teodora sa se uite la filmul lui! Nu ne-ai mai zis, a reusit sa o pacaleasca, sau nu?
Iulika, eu as vrea-o pe prietena care gateste!!!!! Se poate????!!!! EU deja am inceput sa exagerez rau de tot cu gatitul asta.l Am zile cand fac 3 feluri de mancare si o prajitura. De-abia astept sa termin cu alaptatul, din punctul asta de vedere, sa revin si eu cu mancatul la normal, ca nu mai rezist sa gatesc asa, non-stop!
Liliana, daca stateam mai aproape veneam si eu la voi sa jucam Monopoly! Nu mai stiu nici eu regulile, dar stiu ca e fain. Te distrezi, mai trece timpul, mai papi o floricica! Doar sa va lase Radulescu sa va tihneasca jucatul~
Elenuta, deci si voi sunteti impreuna de asa de multi ani! Va doresc sa fiti fericiti pana la batrinete si sa nu cunoasteti decat parea frumoasa a vietii! Si va mai urez sa aveti si baietelul pe care ti-l doresti atit de mult!
Monicuta, sa stii ca in primul an de viata al copilului cuplul trece printr-o mare incercare. SI pentru barbat socul este mult mai mare. AI vazut si tu ca nimic nu mai e ca inainte. Dar vestea buna e ca de la un an incolo e muuult mai usor. Incepi sa te intelegi cu copilul, poti sa-l mai lasi si cu altcineva, o sa aveti din nou timp doar pentru voi si totul reintra in normal.
Emma cred ca o sa aiba ochii verzi. Acum sunt albastrul acela de bebe, dar asa ii avea si Andrei si pe la 6 luni au inceput sa se faca verzi!
Crocodana, bebeii iau din ce in ce mai putin in greutate pe masutra ce cresc. SI la mine in prima luna a luat cam 1600 gr, iar in a doua luna a luat cam 800 gr. E normal asa, stai linistita!
Madalina si Vik, cum a fost la botez? Asteptam poze!!
Mary, lasa mama, nu mai fii trista ca iti cresc copilasii, ca tu esti tanara si mai faci inca doi daca ti se face dor de pampers si cacatei si biberoane! Ce bine e sa fii mamica tanara!
Delia, zici ca a inceput sa-I creasca parul Sofiei??? Vaaai, frumoasa mea e inca cheliuta, dar ce sa fac, e a mea si o iubesc si asa! Cate stie sa faca fetita ta!!! Felicitari, mamico!
Claudia, cum se simte Izabela?
AndraIulia, cum a fost la munte?
Claucia, si pe tine te asteptam cu pozici si povesti de la munte!
Diamar, multumesc pentru sfaturi! Dar din pacate nu m-am putut apropia de gatul lui Andrei cu nici un spray! Urla de ne stie tot cartierul. Nici picaturi in nas nu ma lasa sa-I pun, trebuie sa-l imobilizez si sa-i pun cu forta, si apoi plange de suparare vreo jumatate de ora!
Sa stii ca si Emma stranuta destul de des, inca de cand s-a nascut, dar nu a racit. In spital mi-a zis doctorita ca e cat se poate de normal sa stranute!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Am uitat sa o pup pe Lucia!

POZE

Mergi la inceput

Am mai pus si eu cateva poze de saptamana asta cu papusica mea:
http://good-times.webshots.com/album/575727332pzxPIu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Am mai pus si eu cateva poze de saptamana asta cu papusica mea:
http://good-times.webshots.com/album/575727332pzxPIu

POZE

Servus fetelor! Am facut si noi ochi!

Cristina, ce frumoasa este Emma, si ce ochi are! Si nu ma refer la culoare, ci la forma, sunt leiti ai tai...
Ma bucur ca Andrei e mai bine un picut. Va pupam.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Aida, ce faine-s si pozele si filmuletele voastre. Inca ma mai uit pe filmulete, dar ce-am vazut pana acum mi-a placut. S-a facut un ditamai flacaul Eric, sa va traiasca!
Ce bine doarme Eric in leagan... super! Am realizat ca sunt o prostovanca, ne-a zis mexicanul sa luam leaganul Isabelei, fetita lor, sa il incercam, e ca si nou ca nu l-au folosit. Si nu l-am luat ieri, am zis ca pe weekend, ce sa facem cu el daca Ana nu isi tine inca capul singura... Mai bine il luam, sunt tare curioasa sa vad cum se comporta in el!

Selen, ce frumusica e Ebru, iti seamana din ce in ce mai mult. Si mi-a placut tare si bunica, ca de mami nu mai zic, o frumoasa cu freza aceea strengareasca!

Raluka, ce m-am delectat cu filmuletul lui Alex cu baita! Doamne, dar e mare vorbaret!!! Galagios rau, ce multe sunete scoate, desi e mititel...

Maria, astia sunt de-a dreptul de nedescris... nu imi vine sa cred ca iarasi mergeti sa va ia sange!
Si ce luna aglomerata aveti cu medicul... of of, va imbratisez cu drag, trece ea si asta si o sa fie bine, sunt convinsa!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput