Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*16*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

al nostru este asa: http://tinystars-outlet.blogspot.com/2009/08/mamalove-2-in-1-magic-swing-and-high.html
l-am primit de la nasi, si n-avem instructiuni nimic, ca sa vad de la ce varsta...o sa incerc diseara cu sotz sa o pun in el, sa vedem cum sta..

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Selene am vazut pozicile cu sårbatorita noastrå frumoaså foc..La multi ani micuta Ebru!!..ce superb e urusletu zåmbitor..e atat de seninå la fata si dulce.si tu mami mandra rau si arati foarte bine...

aida hihi ce smecherel s-a facut ericutzu..ce vorbåret e el si zåmbitor..cred ca esti topita dupå el

Manga Brucu a crescut 13 cm in 2 luni..si apoi parca a stagnat..s-a nascut cu 49 acu are 65..off dar ce sistem nasol aveti acolo..chiar e aiurea de tot..si cu luatul sangelui din nou chiar a intrecut orice masurå..cum termini una dai in alta care de fapt a fost dar nu este..hmmm..imi pare tare rau...sper så se linisteasca un pic apele pt voi si så aveti sårbatori plåcute si fårå stres

Ellenunta asteptåm si povestea mai lungå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

nu se poate. am vb cu pediatra din spital. si a treia proba de sange s-a coagulat. m-a chemat din nou, de data asta in maternitate sa-i ia sange. imi vine sa plang de nervi trebuie sa-i aman vaccinul de joi, ca sa merg vineri la spital. bilitubina directa i este marita - 147 prma oara si 151 a doua. api a scazut la 134, dar pana nu-i face bilirubina indirecta, nu pot stii dk icterul e periculos sau nu.

deci vom avea o luna plina de vizite la spital - sange vineri, pe 10 controlul la urechi, ca nu i-a iesit concludent in maternitate. apoi inca o data sange pentru probele de tiroida, fibrosa chistica si inca 2, apoi iarasi spital sa vedem cum sa-i coboram outzul.

Selen fata ta e o adevarata domnisoara. frumoasa foc. eu tot mai spun ca seaman cu tati, dar acum parca aduce mai mult cu tine decat inainte. am fetita dulce cu ochii migdalati.

monique iti raspund si eu la treaba cu acupunctura . in anul 2 de facultate nu mai puteam sa ma aplec sa ma inchei la sireturi. de altfel, am si ramas intepenita, de au trebuit sa ma mute in pozitia aplecat. pe mine m-a ajutat mult. ba mai mult, eu aveam o alergie careia nu-i dadeam de cap. brusc mi se umfla buza de sus de ajungeam la desfigurare sau unul dintre ochi. imi trebuiau vreo 3 zile sa ajung la forma initiala. si de cand am facut acupunctura, nu am mai avut parte de asa ceva. durerile de spate au trecut si ele. am observat ca dupa ce am inceput sa fac sport, nici nu au mai revenit. pana la urma e vorba si de intarirea musculaturii in zona respectiva pentru a sustine coloana, etc. Ca sa nu mai spun ca doctorita mi-a tratat si afectiunea tiroidina si ca un bonus a bagat vreo 2 ace pentru slabit/mentinere. practic, a grabit un pik metabolismul. eu am fost foarte multumita. si stiu si aici persoane cu probleme lombare care merg la acupunctura, numai ca e foarte scump. daca as fi acasa, as merge. sau macar la presopunctura. ma scuzi ca m-am bagat asa.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

manga off ce rau imi pare..cu bilirubina cand am iesit din spital au spus ca bruce are o forma usoara de icter avea atunci 198..apoi dupå 3 zile ne.am intors si cica era la granita cu 245 dar a fostmai mult la alegerea noastrå så il punem la lampa cu toate ca si ei spuneau ca ar fi mai bine..deci eu cred ca 134 nu e mare si vad ca bate in scådere..dar nu stiu nici mie nu mi-au spus daca e grav sau nu cert e ca el a stat 12 ore la lumina aia si apoi au scåzut destul de mult bilirubinele dar tot ne-a mai tinut vreo 2 zil ein plus ii luau o data pe zi sange si ii lua si cu aparatul..nu intelegeam deloc de ce ne mai tine pt bilirubinele scådeau..in fine..sper din tot sufletul de data asta så nu se mai coaguleze sångele si så terminati cu drumurile astea la spital..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Off Manga cand te aud ca tb sa mergi din nou la sange mi se face o mila de voi, da ce incompetenti ... Multumesc pt raspunsul cu acupunctura, stiu ca durerile astea de spate nu se rezolva decat prin metode de medicina alternativa si sport, si nu vreau sa le las sa se agraveze asa ca m-am hotarat sa merg din ianuarie la acupunctura si la piscina. La noi intradevar este mai OK ca pret cam ceva de genul 50 RON sedinta adica 10 lire. Acum ma apuc sa caut un cabinet OK care sa fie si aproape de mine.

Deci sa vedeti ce educatie ii face Titus Teodorei. Teodora vroia sa se uite la Pantera Roz dar Titus i-a spus ca are ceva mai interesant, un film de oameni mari, si i-a pus ceva de Tarkovski la care vroia el sa se uite si acum incearca sa o convinga ce interesant e, i-am dat-o si pe Andreea sa o tina in brate, vad ca rezista deja de 5 minute fara sa planga. Ma duc sa vad si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Doamne ce copiii frumosi! Unul mai frumos decat altul.
Ebru e o scumpica si ce frumos s-a gatit ea de sarbatoare. Selen, cum ai reusit sa-i dai cizmulitele pe picioare? Multumesc de pont cu emisiunea despre diversificare, am mai prins si eu 30'.
Aida, parca foca ta seamana cu Mateiasul meu. Saracutul cum il chinuie pe el dintisorul asa de repede.
Si soimita Deliei e o dulcica cu tot cu ursuletul ei.
Raluca, bine ai venit acasa si sa aveti parte de sanatate multa. Si dr mea s-a gandit ca poate are polipi, m-a trimis la ORL dar nu l-a controlat decat in gat, poate nu a avut instrumente asa mici sa se uite si in nas.
Daca vedeti ca lipseste "i" din unele cuvinte e din cauza tastaturii care-mi dace figuri.
Mateias al meu nu stiu ce are dar vad ca iar a inceput sa se trezeasca noaptea sa manance. Nu a facut caca de 2 zile dar mai astept pana maine seara si daca nici atunci nu face ii bag un supozitor.
Ma bag sa-l vad si pe Alexutul Ralukai.
Monica, poate numai ti se pare tie ca v-ati mai indepartat unul de altul. Normal ca nu mai poti sa-i acorzi asa multa atentie ca inainte dar asa e cand apar copiii.
fetele si puisorii lor.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monica, IUlika, Manga, Diamar multumim
Diamar pai cizmulitele sunt putin mai mari, cel putin partea in care intra talpa....sus, in schimb, nu reusesc sa inchid fermoarul pana sus, are picioarele cam groase ursulica mea adik s-ar inchide, dar sunt fixe si mi-e ca ii opresc circulatia....sunt prost facute, dar le-am primit cadou, nu le-am probat inainte....
nici eu n-am prins toata emisiunea...si ce am vazut am vazut cu intreruperi, ca imi urla Ebru la ureche si nu mai auzeam nimic

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani Andreea, Andrei, Andra, Andrew!

Uof mangulico, iar trebuie sa intepi frumushatza de baiat?
Cat despre diferenta intre copii... am senzatia ca cu cat e mai mica distanta intre ei, cu atat este mai bine. Ma uit ca avem o multime de mamici cu 2 prichindei si-i cresc deodata, problemele de ordin psihologic fiind aproape inexistente. Este greu, nimic de spus, dar si sa stai toata ziua sa explici cum ca ridicatul la raga nu reprezinta totusi o imbratisare si tinutul in brate de consolare nu e un gest de afectiune este dificil.

Raluca_u ma bucur sa aud ca sunteti mai bine. Dar..deja polipi?? parca este prea mic. Uof, raii, sa nu fie prea grav. Si-al meu fornaie iar sotul este operat de polipi de 2 ori dar totusi sper sa nu-l mosteneasca.

Danutza si Nela Ce preocupari aveti si voi cu semanatul mandrelor?! Pai nu-i suficient ca-s frumoase de pici langa ele?? Nu-i suficient ca sunt cumintele foc?? Sa le pup eu pe ele, mititelele, si pe mamele lor deopotriva deh, eu nu vreau sa mai zic nimic, ca am doi si niciunul n-a vrut sa semene macar un pic cu mine asa ca ma consolez cu ce pot

Raluka Nu stiu daca te consoleaza dar si la noi serile sunt cam la fel, cu urlete pana la epuizare si cu cedat de nervi de-ai nostri. De ex., acum eu am fugit si a intrat sotul la aparat, ca are brandul mai solid decat al meu ca eu jumate de corp sunt intepenita. Cand reusesc sa-l adorm, in pozitia in care ma nimeresc asa stau pana la urmatoarea tura de alimentare de peste noapte. Nici nu ma mir ca-s pe jumate amortita, capul nu mi-l pot rasuci ca mi s-au incalecat niste muschi pe la gat si arat ca un mic robotel in miscare. Dar...nu ne lasam
Cum v-ati descurcat azi cu controlul? A fost totul in regula acasa? Tu esti ok?

aidut ce foca aveti voi acolo Si deja primul dintisor???? Pai sa va fie de bine si sa speram ca dupa "isprava" asta o sa aveti cel mai cumintel ficiorash. pentru o mama de toata admiratia.

iuliko citind si apoi alergand la plangacios, eu intelesesem ca ramai acasa ca sa faci baie tu, de-aia cu masaj si spume, cu relaxare totala si cu un pahar de sampanie la capatai...si cand m-am prins ca de fapt te bagasesti sa faci curatenie m-am dezumflat. Ca si eu taaaare-mi doresc sa ma "aburesc" vreo jumate de ora, macar.

Nela asta cu coaforul e maaaaare realizare De cand tot visez si eu la o fuga de-acasa pentru schimbare de look, dar daca tot mi-e peste mana deocamdata am adus "coaforul" acasa.

Pe noi ne-a mancat in ...dos si de ziua lu' fii-mea am cadorisit-o printre altele cu un Monopoly. Nici eu si nici tat-su n-a vazut pana acum cu ce se mananca. Ei, citim instructiunile si mi se par atat de alambicate iar ea, saracuta tot trage de noi sa ne jucam. Asa ca maine, fiind toata lumea in libere, am convocat tot stuff-ul la joc. Eu doar o sa bag niste pop-corn la microunde ca sa avem ce rontai si apoi...purcedem la cumparat/ipotecat/inchiriat/contruit. Uof, asta nu e joc de copii, e pentru aia de termina fac de management . Sau poate-s eu mai limitata si nu ma gandesc decat la scutece.
In alta ordine de idei, ca tot spuneam de scutece, aveti idee cand se regleaza bebelacii la cateva scaune/zi?? Ca eu in ritmul asta dau faliment!!! Suntem tot la peste 10 kktei/zi. Plus circul de dinainte, plus galeria de dupa. Sa ma apuc eu sa ma limitez in meniuri?? Am voie oare sa bag espumisan in mine?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

selenica ce frumoasa este Ebru. Si ce-ati mai elegantzat-o de ziua ei .
Andra e langa mine si nu conteneste spunand "Ce frumusica este Ebru-fatima!!"
Cred ca daca un copil este in grafice nici n-are sens sa ne agitam prea mult cu miligramele care le-au pus sau nu pe ei. Bine ca sunt sanatosi si se dezvolta armonios.
si mie-mi zice cod invalid, de pe 3 telefoane

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

va multumesc fetelor pentru primire
Manga girl,Raluk,Dana,Angelli,Iulika,Nela,Liliac,
4mykids,Delia si Monica

a fost al meu la Cluj sa vb.cu doctorul de acolo
sa vedem ce facem cu Eric in continuare
trebuie sa ii facem o scintigrafie sa vedem cat la
suta ii functioneaza rinichiul afectat
ce e mai nasol ca trebuie sa ii faca circumcizie