Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*16*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Nela asta cu coaforul e maaaaare realizare De cand tot visez si eu la o fuga de-acasa pentru schimbare de look, dar daca tot mi-e peste mana deocamdata am adus "coaforul" acasa.

Super tare freza, Liliana!
Sa stii ca te contrazic cu Radulescu, vorba Mariei, e al tau, se vede de la o posta! Iti seamana la buze, obrajori, barbie, leit!
Uooof, cu Monopoly ala, e greut rau. Eu recunosc ca n-am jucat niciodata (si am terminat managementul la ISE, cu lucrarea de diploma din analiza financiara...) mi se pare greu, sora-mea stiu ca juca inainte cu barba-su si eu ii admiram cat de destepti sunt!
Dar ar fi frumos sa iti strangi "staff-ul" la on joc, o floricica, o bericica... super distractia!
Vin si eu, si neinvitata!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Ellenunta asteptåm si povestea mai lungå..

si noi, si noi!

M-os pune sa scriu ceva si despre noi zilele astea, dar nu e spectaculos asa. La noi nu momentul in care ne-am cunoscut a fost important, ci unde ne-a dus viata impreuna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

FETELOR, eu am un balansoar din acela in care se sta in funduletz, aveti idee cam de la ce varsta as putea sa-l folsesc? banuiesc ca acum e prea devreme, ca nu e pozitia chiar ok pt ea....si din acceasi categorie, banuiesc ca si scaunelul acela pt baie tot cam pe atunci poate fi folosit, nu? cand incepe sa sta in funduletz macar sprijinita...?

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Eu cu statul in leganus am inteles ca e ok din momentul in care isi sustine capul singura, cat de cat; nu este un standard de varsta.

Mergi la inceput

Si ca tot e azi 1 Decembrie, imi permit sa ne urez noua, tuturor romanilor, un LA MULTI ANI calduros, sa fim sanatosi, voiosi, voinici si sa ne bucuram cu totii de bebelasii nostri!

Si, din simt patriotic si nu numai , va invit la o felie de curcan
(as fi preferat un ciolan cu fasolica, dar poate data viitoare)!

Iar eu va intampin, ca o gazda buna, gatita in straie de sarbatoare (care lipsesc din poza, dar ma iertati voi) si aranjata, cu noua freza a la Esca

Hai sa traim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Am mai pus si eu cateva poze de saptamana asta cu papusica mea:
http://good-times.webshots.com/album/575727332pzxPIu

chiar ca papusica sau mai bine zis papusei

andraiulia ce frumosi sunteti voi , iar sophie Amelie e no coment , auzi , dar apucati sa o imbracati de 2x cu aceeasi tinuta? ... maine citesc si povestea nasterii

daciana vrem poze noi

ooof raluca_u imi pare tare rau ca aveti probleme si sper din suflet sa treaca si sa nu mai vina

ioi Luci ce scumpel e Davidosu si ce zambacios

huh Mely ce baietei frumosi ai tu acolo . Am vazut mai multe albume , dar poza aia unde dorm amandoi botic in botic e totala

iuliko o salutam cu drag pe Tania

Ioanna81 wow ce frumos ridica Carol caputzu si ce frumusel e

raluko poate imi dai si mie ceva link cu poze ca tare as vrea sa va mai vad , mai ales pe Alex.
Cat despre plans , hm , eu zic ca ar trebui sa te mai gandesti un pic. Ca daca nu sunt colicile , atunci poate fi altceva ... si daca nu este altceva ar trebui sa te obisnuiesti.
Am vazut atat de multi copii urlaciosi , ioi , si au urlat asa pana la 1 an. Tin minte fata doctorului din sat de la soacra-mea , nevasta-sa tot doctorita dar de oras , si a urlat fiica-sa pana la un an. Dar nu asa cu pauze ci continuu. Si toata familia era implicata in ajutorarea parintilor la hranit , purtat si plimbat fata si leganat si tinut in brate ... ca sa poata si parintii sa se mai odihneasca ... Nu ai cum sa iti imaginezi decat daca vezi. Si iaca fata are 7 ani si e o descurcareata si fashneatza de iti sta mintea in loc.
Imi pare tare rau ca nu e liniste si pace , dar sunt sigura ca va veni. Incearca alea 10 minute sa il lasi sa urle inainte sa il iei repede in brate si mai pune-l jos sa urle cate 10 minute si iesi pe balcon si inchide usa. Zau ca nu stiu ce alt sfat sa iti dau.
Si eu am trecut prin urlete si zau ca il lasam jos sa urle cu ochii pe ceas si eram atenta sa nu se inece ceva , dar atat ...
Cat despre mancat aceeasi poveste. Pai fata scumpa , tu ai animalute in curte. Ce ai invatat la caini? Daca nu mananca in 10 minute , le ridici mancarea si primesc la urmatoarea masa , nu le lasi mancarea in castron. Corect?
Pai eu asa am aplicat la Erik , si daaaaa , urla saracu , dar daca m-as fi luat dupa el continuam un lant al slabiciunilor de mese incomplete si in 'bataie de joc' ... si acum ma plang ca nu prea mananca . Am trait sa o fac si pe asta mai ales la cat m-am plans ca cere prea multa mancare si cat l-am infometat ca sa nu exagereze cu cantitatea ...
Dar tu esti singura care stii cum e mai bine pt puiul tau

delia79 deci am vazut pozele de la botez .... mai , dar de unde ideea sa o imbracati pe Sofia in costum popular? , m-am topit pur si simplu . Sunteti extraordinari Ptui ptui pe ea de frumoasa cu ursache al ei cel rosu

ioi camy va pup de nu va vedeti , am vazut pozici cu voi si Flavius scumpelu mititelu

monicutzo eu am invatat ca decat sa suferi in tacere cel mai bine este sa va asezati la masa si sa aveti o discutie facand abstractie de tot ce este in jur. si sa treaca nelinistea si supararea

... ooooh ca am mult de recuperat ... s-a trezit foca si trebuie sa o hranesc , s-a sarit de la baie ca nu a facut ochi si eu am avut de forumit

Va si ... pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si ca nu pot sa inchid pana nu rectific ce am uitat

Pupam toti bolnaviorii si le dorim sa se faca repede repede bine si sa aibe sanatate la maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata Romania si alte meleaguri, La multi ani romancele mele mandre !!!
Cafele pentru toata lumea
Am o surpriza minunata pentru voi

Mangulico pai tu care ma incurajai pe mine ca va fi bine ...acum ce faci ? Se vor rezolva toate ai sa vezi, nu te pune pe bocit ca nu mai gandesti limpede, asta din experienta iti spun.
Nu am mai auzit nici eu nimic de alocatia vietii dar am sa sun zilele astea. Cel de-al doilea formular trimis a fost cel pt Romanians and Bulgarians ?
L-am trimis si eu din 2 octombrie
Stai sa vezi ca sun si nu am nici reference number, atunci sa te tii. Am sa te tin la curent daca se intampla vre-o minune.
Cat despre sange nu mai am cuvinte...eu era sa ma scurg pe la clinica cand i-a facut vaccinul dar sa ii ia sange de atatea ori....si ei sunt asa mici si pufosi....
Hai fii tare si ia-le pe rand si ai sa vezi ca in pragul sarbatorilor se vor aranja toate incet incet.
O stii pe aia cu "banii n-aduc fericirea "

Am ramas datoare Deliei pe care o pup cu mare drag si care ma tot intreaba de culoarea ochilor lui David si am tot uitat sa-i raspund ca sunt albastri albastri. Sperante sa iasa blond nu mai am asa ca ma gandesc ca daca va avea parul de culoarea lu' mami va fi minunat.

Imbratisez toatefetele dragi dar nu va suparati ca imbratisez si pup zgomotos toti bebelacii si pe Andreiutu care sta bagat intr-un scaunel sau masinuta, ce-o fi aia....ca ma topesc dupa copilul asta, nu stiu ce-i cu mine.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Am uitat de Liliana mami esti colosala. Am fost si eu la un revelion bal mascat si am fost bebelus cu costum facut de mine. Am sa caut poze cu toate ca nu stiu daca le am aici pe CD_uri. Eram deliciul barbatilor cand bagam suzeta in gura (imi cer iertare pentru nota sexuala a mesajului)

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Ieri am avut parte de o vizita minunata fetelor.
Adinus pe care sunt sigura ca v-o amintiti a trecut cu sotul si Sonia pe la noi. Sunt o familie frumoasa si ne-am simtit tare bine chiar daca vizita a fost asa de scurta.
Este absolut impresionabil sa vezi 2 barbati cum discuta despre bebelusi si "al meu" ce face si ce zice si cand si cum. (au mai fost si alte subiecte dar este perfect adevarat ca nu te poti intelege decat cu familii cu copilasi ca altfel eu cu Adi am fi tentati sa vorbim numai despre copil.)
Sonia este o papusica scumpa si dulce care rade in permanenta si vorbeste exact ca o femeie...nu-i tace gurita. Am realizat ca am nevoie si de o fetita cand am vazut-o ce trasaturi are si cat e de delicata.
Va mai amagesc doar cu un rand: va rog sa-l scuzati pe David ca la asa vizita a fost ba in budigaii de casa ...ba in chiloti
Data viitoare il imbraca mami si pe el frumos sa nu se mai faca de ras la fete
savurati !!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa spun Manga ca si noi folosim chilotei de la Tesco si sunt foarte buni pentru David, atata vreme cat nu are nicio iritatie si curuletul lui e numai bun de ros. Noi luam mereu la oferta: 3 pachete (a cate 32 buc) la 8 lire.

Adinus nici macar nu ti-am cerut permisiunea sa pun poze cu bebelacii dar cred ca nu te superi insa ma topesc cand ma uit la ei . Nu am crezut ca poate incapea atata fericire intr-un suflet de om......de cata am eu parte de cand sunt mamica.

Ebru, Erik, Emma, Ana sunt alte bombone bune de papat zi si noapte.
(i-am vazut cu riscul de a imi depasi "plapuma" de internet....sa nu ma spuneti va rog)

Mergi la inceput