Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*16*
Raspunsuri - Pagina 6
lutoniana spune:
Nu vrea nimeni sa vorbeasca si cu mine ?
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine. IAr a dormit flacaul de la 12 la 7 . Dar pana la 12 a uuuurlaaat cat l-au tinut plamanii
Aida, m-ai pus pe ganduri cu dintii si diareea. Al meu cam are toate semnele de dinti dar eu nu vad sa fie ceva umflat pe acolo. E agitat, isi baga dejtu si si-l tine la gingie si apasa pe acolo, apoi incepe sa planga, de cateva zile ii miroase ciudat kk, de 3 zile face de 3-4 ori pe zi kakutza si nu mi-a mai facut asa de pe la o luna, iar ieri a facut diaree hmmm
Luci, eu vreau sa vorbesc cu tine . Vazut pozici cu bebei frumosi frumosi . DAvid e asa un grasan frumos. SA-ti dea DUmnezeu si fetita mult dorita cand vrei tu
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Nela asta cu coaforul e maaaaare realizare De cand tot visez si eu la o fuga de-acasa pentru schimbare de look, dar daca tot mi-e peste mana deocamdata am adus "coaforul" acasa. Pe noi ne-a mancat in ...dos si de ziua lu' fii-mea am cadorisit-o printre altele cu un Monopoly. Nici eu si nici tat-su n-a vazut pana acum cu ce se mananca. Ei, citim instructiunile si mi se par atat de alambicate iar ea, saracuta tot trage de noi sa ne jucam. Asa ca maine, fiind toata lumea in libere, am convocat tot stuff-ul la joc. Eu doar o sa bag niste pop-corn la microunde ca sa avem ce rontai si apoi...purcedem la cumparat/ipotecat/inchiriat/contruit. Uof, asta nu e joc de copii, e pentru aia de termina fac de management . Sau poate-s eu mai limitata si nu ma gandesc decat la scutece. In alta ordine de idei, ca tot spuneam de scutece, aveti idee cand se regleaza bebelacii la cateva scaune/zi?? Ca eu in ritmul asta dau faliment!!! Suntem tot la peste 10 kktei/zi. Plus circul de dinainte, plus galeria de dupa. Sa ma apuc eu sa ma limitez in meniuri?? Am voie oare sa bag espumisan in mine? |
Aoleooo!!!
mancam cereale si cand am vazut poza am improscat monitorul cu lapte..ce-mi faci Liliacule?!!?
super!!! vin si eu la tine la coafor!
si-mi place si punkistul! (Doamne ce de par! ce de par!)
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Buna dimineata dragelor!
Thank God I'm a woman!
monique02 spune:
Buna dimineata
Aida uite poze cu fetele:
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#
si de la botez
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/BotezAndreea?authkey=Gv1sRgCLnu1Oi5j5HsdQ#
AndraIulia merci pt raspuns, o sa mai vad la cei de la Famous Brands poate gasesc negre.
monica_dicut spune:
V-am pus POze proaspete
Enjoy .. sper
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
monica_dicut spune:
Nela, iti sta foarte bine cu freza de Esca. SA-ti fie de bine. EU abia ieri am vazut cati ani ai tu . Jur ca nu ti-as fi dat . Iar inaripatul arata yammi rau de tot
Lili, sunteti o familie tare rau. Punkistul mic e genial SI apropos de monopoly, am cumparat si eu anu trecut unu din ala shmecher, electronic, cu carduri in loc de bani etc, in ideea ca decat sa jucam wist sau rentz (habar n-am cum se scrie) mai bine ne strofocam mintea. Tin sa-ti spun ca este inca sigilat . DEsi eu am jucat mult monopoly la viata mea... petreceam zile si nopti sa terminam (eu am terminat limbi straine nu finante... asa ca nu e complicat deloc, crede-ma ca io sunt blonda de felul meu)
monique, pot s ate intreb la ce Biserica ati facut botezul? mami si fete frumoase
POVESTEA NOASTRA
monica_dicut spune:
Hai ca eu am tastarnita.
CE luati cadou de Mos NIcoale? STiu ca nu relizeazace se intampla in jurul lor... dar parca...
POVESTEA NOASTRA
Dana15 spune:
Ioi!!!!
cu ce sa incep??!
Lucia ce copilasi superbi! Sonia este o frumoasa si o delicata (Adinus), iar David..un adevarat "barbat" !!! (pupa Dana grasunul scump) ce fain ca v-ati intalnit! cum s-a intamplat? erau in trecere? oricum..cred ca a fost o zi minunata!
Raluk cum esti mami?
Selen este superba bucalata voastra! si tu mami la fel! mi-a placut tare mult rochita mov!!!
Aida aveti un flacau pe cinste! a fost o placere sa-ti citesc mesajele! pune Dana poze cu mandra la semnatura..cu filmuletele inca nu ma stiu
Cristina banuiesc ca sotul tau si-a cumparat deja o pusca, nu?!!? o sa fie nebunie de petitori la poarta voastra mami!!! buzitele, nasucul, ochisorii Emmei..un deliciu! dar nici cu Andrei nu -mi este rusine!
Nela iti sta tare bine cu tunsoarea! cred ca te-ai simtit minunat cand ai iestit de pe usa salonului! (imi place senzatia asta de numa'...intri pe usa aceea obosita, cu un aspect mai putin ingrijit si iesi inviorata,cu un zambet larg pe fata..)
mie mi-a placut aspectul curcanului..cred ca fost bun, nu?
Maria pe mine ma apuca nebuniile numa' cand citesc de cate ori trebuie sa mai mergi cu cretzul la intepat..deci nu imi vine sa cred ca sunt atat de incompetenti! pe bune! aveam impresia ca sistemul medical de acolo merge ca pe roate! da-o naiba de treaba! eu nu stiu cum mai indraznesc sa-ti zica ca s-a coagulat sangele/ nu a fost suficient bla bla bla...buun! imi dau seama ca nu te ajut cu nimic acum!
imi pare rau pentru micut..si pentru nervii vostri! sper sa se rezolve cat mai repede!
Liliacule pai Monopoly era jocul meu preferat in studentie! pfuai!! si sa vezi ce ma ofticam cand aveam doua proprietati din alea smechere (albastru inchis..culoarea) si alt jucator imi sufla pe cea de-a treia..si ridicam casute, hotelute..si luam la banuti..eee, ce vremuri!!!! (pacat ca era numa' un joc)
Cu cacuta...noi acum nu mai facem chiar dupa fiecare alaptat (stergem fruntea); de fapt, daca stau bine si ma gandesc cred ca face de 2-3 ori pe zi caca..dimineata ma rog sa supravietuiasca scutecul (face muuuult )
pup mamica, fichiorasul si minunea de Andrusca
oare mai era ceva?
La multi ani Romania! La multi ani romani de pretutindeni!
mai ales astia de "pretutindeni"..tare va invidiez! m-a apucat dorul emigrarii..pe bune! apropo Monica cum mai stai in privinta aceasta?
Thank God I'm a woman!
Ioanna81 spune:
LA MULTI ANI ROMANI (mai mici sau mai mari)!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Ioanna81 wow ce frumos ridica Carol caputzu si ce frumusel e |
multumim ca te-ai uitat la pozele noastre si ca iti place de noi!
manga, mami, tu esti moralul nostru ridicat aicea! pai ce faci?!??! fruntea sus, n-auzi?!? uite un sa te simti mai bine
dintisori ziceti, ha?! se pot si constipa cand le dau dintii!?!? ca printul meu se tot chinuie si nimic. facem kk cu lass baby si nici asa nu suntem foarte convinsi!
iar a dormit copilul meu de la 11 la 8 jumate dimineata. e adevarat ca s_a trezit pe la 5, a marait o tura si apoi nani inapoi! nici nu stiu ce sa zic, daca e bine sau nu! vom vedea noi la cantarul oficial!
Ioana de Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS