Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*
Raspunsuri - Pagina 19
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Am venit de la control, dragele mele si vestea mare e ca de maine sunt MAMA! Nu realizez inca, ma simt paralizata de frica, de bucurie, de emotie, stiti voi mai bine ca mine. Mai mult decat agitatele ne vor ajuta o rugaciune, sa fie Chiara sanatoasa. Va multumesc de pe acum si sa ne dea Dumnezeu sa ne "auzim" cu bine. Danutza, te anunt cum pot maine. Va iubesc mult. ![]() 38+ Chiara Ada |
Nastere usoara si bebita perfecta!
Succes Andre!!!

Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
andraiulia spune:

HAI, ANDRE!!! NASTERE USOARA SI SA AI CEL MAI FRUMOS SI SANATOS BEBE DIN LUME!!!!

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
monica_dicut spune:
In primul rand
ANDRE

Sa-ti dea Dumnezeu o nastere asa cum iti doresti, o fetita perfecta si sanatoasa care sa te umple de fericire. Maine voi fi cu gandul alatri de tine si il voi ruga pe ingerasul meu sa vegheze asupra voastra 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
greiere spune:
Vic-cj, al meu Victor a fost racit o saptamana in care i-am pus ser si am aspirat cu batista bebelusului de cateva ori bune pe zi. Sunt medici care o recomanda si altii care sunt mai rezervati, e bine sau nu... eu am folosit-o pentru ca avea prea multi mucisori ca sa ma descurc cu pompita.
Pentru Andre :

Rugaminte: spuneti-mi si mie parola de la cont comun. Multumesc 
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami
monica_dicut spune:
ralukule, te pupa fata si sper sa nu patesti ca mine ca sa mai urle si la 3 luni si nici sa dea semne ca s-ar opri prea curand
. Nu stiu unde si cu ce am gresit
. Oricum, sfatul meu este sa profiti cat mai mult de cei din jur ca altfel ajungi depresiva ca mine
. Si apropos de ce ma rugai, sa te tin la curent, mie asistenta mi-a zis ca este vorba despre sindromul hohotului de plans. Culmea este ca eu chiar cu o zi inainte sa merg la doc (adica ieri
) chiar citisem pe net despre asta si ii ziceam soatzei ca eu cred ca asta are ca se potrivesc simptomele... din pacate asta poate tine si pana la 4 ani
Asa ca nervi de otel si fara panica, cica nu patesc nimic ei la crizele astea.
In alta ordine de idei, va multumesc ca ne-ati urat si noua ieri.
Monica
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
NelaM spune:
Draga mea Andre,
Va imbratisez cu drag pe amandoi (mami de Chiara si tati de Chiara, ca pe Chiara o imbratisam cu drag maine, de abia astept).

HAI ANDRE!! NASTERE USOARA! 

Sa fie intr-un ceas bun! 
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
greiere spune:
Monica_dicut, retinusem eu bine ca ai nascut la Polizu. Poti sa spui cu ce medic? Curiozitatea...

colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami
NelaM spune:
Si-acum mai incerc o tura de somnic. 

Ne-auzim mai incolo.
Maine e zi mare pentru Andre si ai ei. Andre, sa stii ca de aia nu mi-au livrat astia inaripatul, vroiau un motiv mai serios, sa sarbatorim venirea pe lume a Chiarei! 
Maine (de fapt azi) ma voi dandi cu drag si emotie la tine.
Sa ai o noapte frumoasa.
O noapte linistita si un inceput de weekend excelent va doresc tuturor!
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
monica_dicut spune:
greiere, am nascut cu Mihaela Vasilescu si Dra Zorzan. In sarcina m-a mai vazut si Dra Claudia Sai.
Monica
POVESTEA NOASTRA
katteryna spune:
Deci sa scoatem zvapaiatele!!!!

HAI ANDRE!!!!

CHIARA TE ASTEPTAM CU DRAG!!!!
Moni Iulia tare ma bucur ca Tudorita v-a demonstrat ce puternic este el si ce inimioara are!Va fi bine!Am vazut poze, i-am admirat tepii si am poftit la tortul lui!
Si da sa pape baiatului ca nu se satura cu jucaria din plus!
Alex
Ralucapaun sigur din cauza oboselii reactioneaza asa!Sunt prea multe informatii noi pt ei, asa patim si noi.
Diamaruite aici pozica fac pluta!!!
Roxxy nu stiu cum te descurci, dar te admir pe tine si pe toate mamicile care fac fata la mai mult de un bebe urlacios!![]()

Cristina, Monica, Dana multumim!
RAISA MARIA

38+
Chiara Ada