Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Ioanna81,sper ca nu te superi daca ma bag si eu in seama....Se considera ca e constipat bebelusul daca nu a avut scaun 3 zile. Inainte de folosirea supozitoarelor,multi pediatri recomanda stimularea cu termometrul,poate ar ajuta si in cazul vostru,noi am folosit dupa o zi fara scaun si nu am mai ajuns la supozitor.
Multa sanatate!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

nu ma supar deloc, Doamne Fereste!!! mie mi-a zis din prima sa-i pun juma de supozitor. si azi, cand am vorbit cu ea mi.a zis ca, daca nu are scaun 24 de ore sa-i dau lass baby 5 ml.

nu stiu ce sa zic... ca o mama dusa cu pluta ce sunt l-am mirosit la fundulet si mi se pare ca emana un i concludent. dar puiul meu doarme acuma si nu pot sti sigur

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ioanna81,am `dezbatut` aceasta problema si cu mamicile de la odiseea mea,si majoritatea erau de parere ca e mai bine sa incerce intai stimularea cu termometrul. Acum,fiecare pediatru cu parerile lui....noi avem piticii nostri si,cand vedem ca se chinuie copilul, am face orice sa ii alinam durerea cat de cat.

Noi am avut `concert` de la 8 la 12:30, nu mai stiam ce sa-i facem,dar s-a rezolvat cu un biberon cu lapte caldut si,la cat era de obosita,nici sa o fac sa ragaie nu am mai reusit!

Voi ce parere aveti despre sterilet?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Bunadimineata soare !
Nu am mai facut verzeala ca am avut musafiri si am mancat pizza. Ma lansez azi si va tin la curent.
Sunt foarte fericita ca nu am pierdut galeria pt Andre.

Haiii Andreee !!!!!
Nastere usoara si mult laptic pentru Chiara !

Asteptam vesti si poze daca se poate si nu uita:

si aceasta gasca e cu tine !!!!!!

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

raluk16 dar ce activa sunteti doamna ...incet incet se face si Alex baiat de comitet. Sunt sigura ca ai scris in dreptul meu sot...ca am zis ca voi lesina in repetate randuri cand va baga copilul "la apa" prin mare sau ocean.
Exact cum ai spus, si noi vom cauta un curs de innot ceva. Mangulica spunea ceva de o prietena care a dat copilul la 5 luni
Cred ca pare oarecum ciudat dar pentru mine si sotul meu nu exista miscare si relaxare mai minunata pe lume decat inotul.
kateryna eu te-am simpatizat de la inceputul odiseei noastre si acum se pare ca nu te dezici...esti asa cum banuiam o luptatoare. Raisa va fi bine pt ca e ocrotita si iubita ...si in plus stie sa faca si pluta.Mai bine mi-o imprumuti si mie o seara sa o bagam cu David sa vedem daca se impaca in "aceeasi oala"
Eu te sustin cu plangerea chiar daca nu rezolvi mare lucru dar macar sa le mai zdruncine cineva linistea si fericirea si sa-i aduca cu picioarele pe pamant, sa nu uite ca practica o meserie cu o responsabilitate speciala.
dana15 azi vei fi mesagerul nostru
roxxy de luni....BAFTA !!!!
monica lasa draga baiatulin pace. Vrei sa-ti amintesc cand spuneai sa fie obraznic si cum va fi numai sanatos sa fie si sa nasti cu bine ? Uite ca ai nascut si Dragoselu' e baiat de comitet....primeste hainute pe strada, doneaza pisu....ce ai cu el ? Adica cum esti depresiva ? care ar fi motivele ? cred ca de la prea multa fericire
Intra mai des pe la noi si te rezolvam cu depresiile.
Apropos....mary daca e nevoie sa vin sa-ti bat sotul la funduletul gol sa-mi spui; sper ca nu ne-a suparat fata.
Hai afara din butoi ca nu e stilul tau si nimic nu cred ca merita tristetea noastra

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

am uitat sa pup bolnaviorii sa se faca bine, Iulia si Andrei.
si sa caut o solutie pentru Andra sa o tin ocupata ca sa o mai lase si pe mami la calculator ca tare mi-i dor de ea

Mergi la inceput

nela lasa frapucinele si zburatorii si treci la apel
Pe unde v-ati mai plimbat ?

Mergi la inceput

eu am spus la un moment dat ca nu-mi place sa fac capitol nou....de ce oare sunt singura la ora asta la pagina 20 ?

Mergi la inceput

eu nu notez cand citesc dar imi amintesc ca erau niste date de un bebelus
Daca esti draguta mami, trimite-mi un PM si te voi adauga in lista Poate si cateva cuvinte sa ne mai spui despre tine ...sa socializam si sa ne simtim bine....uite cum face Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Hai cu mic ...cu mare
Azi e zi de sarbatoare
Un Capitol nou avem
Plin cu bebelaci model

luto

(rima e sub apa )

Mergi la inceput