Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*
Raspunsuri - Pagina 18
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Iulika ...... Daca ai zis de sot ca e acolo de copil, m-ai facut curioasa cum v-ati intalnit, daca nu sunt nesimtita Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Ce bine ca nu-s singura cu astfel de curiozitati
de Natalia (03.09.09)
cristina_ana spune:

Andree, nastere usoara si o bebelusa perfect sanatoasa si frumoasa!!!!
M-a emotionat foarte tare mesajul tau, se simte o fericire imensa in cuvintele tale. Sa dea DD sa fiti cat mai repede impreuna toti trei, in casuta voastra frumoasa de pe malul marii!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucapaun
Ce bine ca nu-s singura cu astfel de curiozitati[:I de Natalia (03.09.09) |
Pe internet???!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)POZE
mary_07 spune:
Din butoiul cu melancolie in care sunt(din motive de sot

) ies pt putin timp pt a-i ura toate cele bune viitoarei noastre mamici

Andre,nastere usoara!!!!
O sa ma rog maine pentru voi,sa fie totul bine si Chiara mult asteptata sa fie sanatoasa tun

Ma bag la loc
...noapte buna!
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Ioanna81 spune:
mai fetelor, ce ma fac eu cu copilul meu ca s-a constipat! aveti idee care este cauza constipatiei la bebelusi? ieri i-am pus o jumate de supoztor cu glicerina si a avut 2 scutece pline... si azi.. NADA... e partzaitor dar fara sa-l doare foarte tare si ATAT! mi-a zis doctorita sa-i dau 5ml de lax baby sau cam asa ceva numai ca nu gasesc pe nicaieri nimic despre el.
acuma doarme de pe la 6 si 15 pentru ca iarasi n-a dormit decat vreo 2 ore legat in toata ziua.
ANDRE go go go
Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS
carinablanca spune:
Andre nastere usoara si o bebelina sanatoasa!
Maine iti vei vedea visul cu ochii si vei avea cea mai frumoasa zi a vietii tale.

de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE 

raluk16 spune:
Raluca si fetele din afara tarii, asa m-ati emotionat cu discutiile de Craciun, parca m-ati bagat deja in atmosfera
. Si anul asta va fi cu totul special, Doamne ajuta sa fim toti sanatosi!
Claudia si tu m-ai emotionat tare cand ii descriai la Andre sentimentele minunate de mama 
Si de Andre mi-a placut tare cat de glumete mesaje a postat! ![]()
Raluca parca acum, pana scapam de crize nu ma pot gandi la scutecele refolosibile, dar sunt o idee minunata, cel putin pentru planeta, chiar "admiram" cantitatile industriale aruncate la gunoi, si cati bebei sunt pe lumea asta... Si dac mai sunt si mai sanatoase pentru bebei... tine-ne te rog la curent cu cercetarile! 
Luci multumim de capitol! Ai ramas cea mai tare pe pozitia asta! 
Mada sa aveti o zi minunata de Botez!
Claudia sper sa nu fie nimic rau cu sfarcul ala!
Luci minunat Davidosu inotator! E tare frumos
. Eu vreau pana la 6 luni sa il bag candva in apa mare sa inoate, ca am citit ca pana atunci au reflexul de inot si isi tin respiratia si inoata cu capul sub apa pana ajung la ceva sa isi ridice capusorul. Nu stiu de ce mi-am notat pe "ciorna" de azi in dreptul numelui tau cuvantul sot, cred ca m-ai distrat cum ai zis ca o sa-l pune sa inoate ![]()
Raluca ati fost minunati la Botez! De fapt sunteti minunati, o familie superba 

Se citeste fericirea pe chipul vostru si se vede de la distanta dragostea mare dintre voi! Felicitari! (m-ai distrat cu alesul pozelor, doar esti slaba de felul tau
). Nu stiu ce mai aveam notat in dreptul tau cuvantul hainute, oare ce-oi fi vrut sa zic, ma lasa memoria, trebuia sa imi notez mai mult ![]()
Iulika ne bucuram ca l-am vazut pe inaltul Bubu
, dar Bruce e rupt din tine, degeaba ![]()
ma repet ca o placa stricata "sa vad daca revin" ![]()
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Moni Iulia ce ati facut la control?Ce mai face Tudorita? ![]() |

Ma bucur ca printesa ta e mai bine.

Se pare ca a inceput sa rasara si pe strada noastra soarele. De data asta diagnosticul a fost "rare extrasistole atriale" care e muuult mai bine fata de "tulburare de ritm cardiac" cand se si oprea inimioara si nu batea deloc regulat.Acum are cam la un minut o bataie mai rapida. Mai mergem in ianuarie la control si speram sa treaca de tot. N-avem tratament si nici restrictii, asa ca e bine.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
raluk16 spune:
Cristina multumesc ca te gandesti la noi
. Sa stii ca si eu mor de dorul mancarurilor de altadata, dar cand va deveni bebe cumintel, fara crize, le voi incerca pe rand, ca sa pot sa le vad urmarile, ca acum nu mi-as da seama de urmari daca oricum e rauc...
cred ca mai revin maine cu raspunsurile astea din reluare, sunt in urma rau
pupici 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Lumi_Richard spune:
4Mykids
,ar fi foarte urat din partea mea sa plec....m-am bucurat de o primire frumoasa si ma simt bine la voi. Din pacate,va mai dura ceva timp pana va voi cunoaste pe voi si bebei,dar avem timp,nu?
Raluk16
multumesc!
Ioanna81,sper ca nu te superi daca ma bag si eu in seama....Se considera ca e constipat bebelusul daca nu a avut scaun 3 zile. Inainte de folosirea supozitoarelor,multi pediatri recomanda stimularea cu termometrul,poate ar ajuta si in cazul vostru,noi am folosit dupa o zi fara scaun si nu am mai ajuns la supozitor.
Multa sanatate!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise