Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Andre,sunt emotinata pentru tine, ma oi ruga pentru amandoua dar sunt fericita ca stiu ce sentimete te vor incerca maine ,curaj MAMI;
Iulika,tot cu tine seama, dar poti sa mai incerci si cu alte poze cu tati ,ca ne place , poate gasim una in care seamana ;
No Nela, daca zici ca ne ti mai mult si cu asa mult drag , poate te surprindem;
Luto, cum e verzeala,ma urc in masina sau nu?;
Cristina Ana, sanatate multa lui Andrei, offf Doamne stiu cum e ,si pupici zambaretei mici ;
Katteryna , ma bucur ca vestile sunt bune, si ce mai distrat cu masina de sarmale,dar sa sti ca nu e o idee rea,pupic si te anunt daca ma hotarasc la una(ar fi buna una);
Eiii Dana ce te lafai tu cu o fetita asa cuminte , pupam printesa mica;
Ralucapaun , multumesc, fetelor sper ca cada mea nu va duce la ganduri de alea rusinoase;
Suede, foarte fain cadoul, si ma bucur ca vizita la gineco a fost ok;
Monica_Dicut , m-am distrat cu arteziana, si ce noroc sa-ti dea femeia haine, chiar daca ai destule la bebei sunt intodeauna binevenite;
Lumi,sper sa fie calduroasa casuta noastra pana la sfarsitul lui decembrie cand e gata a ta, pupici papusici tale, si speram ca in decembrie nu ne parasesti de tot ;
Liliac, multumim ce ma bucur ca sunteti bine ;
Diamar , multumesc;
Danagie,multumesc pentru mesaj mai ales ca stiu cat de greu iti este;
Raluk,

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Roxxy, Matei al tau seamana la comportament cu David al meu. Treaba cu refuzul mancarii poate sa fie si o manifestare de gelozie, ca sa fie bagat mai mult in seama. Al meu nu avea pofta de mancare si pt ca avea viermisori, i-am facut tratament, a mancat mai bine cateva zile si acum iar mananca rau. Pana la urma a reusit sotul tau sa se angajeze? Acum o sa-ti fie greu ca ai fost obisnuita cu el acasa tot timpul. Si al meu a stat acasa de cand am nascut si mi-a fost mult mai usor pt ca iesea el cu cel mare afara si eu ma ocupam de cel mic.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Noi suntem tare agitati si plangaciosi. Noaptea trecuta am stat numai cu el pe picioare, la leganat.

Din pacate nu pot sa raspund nimanui dar tin neaparat sa ii urez nastere usoara si bebel fara colici lui Andre. Sa fir sanatoasa Chiara si sa va bucurati de ea atat timp cat veti trai.

Va pup pe toate.

Raluk, Dana, un pup mai mare pt voi ca doar avem copii in aceeasi zi nascuti.

Cristina_ana mesajul tau l-am citit si sper sa fie bine Andrei.

Claudia, Raluca_u multa sanatate copiilor.

Sorry daca am uitat pe cineva bolnavior. Multa sanatate tuturor si ne auzim cu bine.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ma faceti sa plang. Nu pot decat sa multumesc din inima,sunteti minunate. Eu inca nu cred, nu realizez, sunt muta si paralizata. Ce ma surprinde e ca nu tremur de frica, ci simt o impacare uriasa si ceva ce numesc extrem de egoist: imi vine sa mor de fericire ca vom fi toti trei, ca daca am chef, pot umbla, ca nu sunt legata de pat, ca vine tati de Chiara sa ma tina in brate, ca .... Va multumesc din toata inima mea plina de dragoste, care de maine va fi data cu siguranta. 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Delia multumesc din suflet! M-am intors sa caut de ce articol vorbeau fetele, si sunt si eu tare mandra ca sunt colega de odisee cu tine

Lumi welcome!

Moni ai descris exact cum e Alex cu plansul!!! Imi pare tare rau ca ati avut asa show si ma gandesc cu groaza ce ma fac daca il tine si pe puiul meu pana la 3luni . Te rog sa ma tii la curent cu tot ce vi se spune si la eco si la controale, ca aici in capat de lume primesc doar raspunsul ca daca creste e ok, si nu il cerceteaza decat in gat si cu stetoscopul... seamana izbitor crizele lui Alex cu ce descrii la Dragos. Am citit si mesajul in care ne-ai spus de control. Doamne ajuta sa fie bine totul cu puiul!

Nela

Raluca am vazut ca si tu ai descris un plans isteric asemanator cu al lui Alex. Oare ce s-o fi intamplat cu bebeii vostri cumintei in rest? Nici nu m-am uitat cum o fi fost luna azi-noapte... Sper sa nu se mai repete niciodata!

Luci ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la control

Iulia multumesc de aprecieri

Selen vad ca si printesa ta a avut o zi mai grea. Fetelor, poate e ceva puseu de crestere! Sper sa nu se mai repete! Felicitari pentru stelute!

revin (candva )

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Te inteleg atat de bine Andre! cu faptul ca esti linistita si privesti cu curaj ziua de maine! asa si trebuie! ai purtat-o pe Chiara cu atata grija in burtica, de maine o vei purta in brate (brate, care te vor durea la un moment dat, dar despre asta vorbim alta data)

sper sa reusesti sa te odihnesti in noaptea aceasta

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am citit tot, dar pentru ca sunt pe bezna ca sa adoarma pitica nu mi-am putut nota si mi-e ca o sa uit pe cineva, dar ma risc...

HAI ANDRE, GO BABY GO

Claudia, pupam micuta bolnaviara si ne rugam sa isi revina repede.

Cristina, pupam baiatul si ne rugam sa fie bine, tare rau e cu amigdalele, am avut problema asta toata viata si stiu cum e. Multumim de aprecieri, si a ta este o dulce, nu pot sa uit ce cuminte dormea in carutz!

Luto, abia astept sa vad cum iese verzeala!

Raluk, Monikus un mare pupic de la noi!

Kateryna, de fiecare data cand ma gandesc la voi ma apuca pandaliile, mai ales ca am fost in legatura cu tine si ma simt oarecum apropiata, imi vine sa ma duc sa il omor pe nemernicul ala...ne rugam in fiecare zi pentru voi si sunt sigura ca va fi totul bine.

Monica, tinem pumnii sa iasa bine analizele puiului, iar despre partea cu hainele no comment

Iulika, intradevar, tare bine seama cu tine mandretea de baiat!

Dana, ce mandra cuminte ai, pupa mama pe ea!

Oare ce mai era?

Gata, am fugit, va pup!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluk, pediatrul a zis ca e de la durerea de burtica. Ma rog, nu stiu dc numai asta e, doar a mai avut dureri si altadata si n-a plans asa.
Am o banuiala ca altceva a declansat. Vinerea trecuta (cand a plans prima data isteric) am fost la ai mei acasa. S-au tot jucat cu ea, super stimulare. A doua zi am fost la bunici, au venit matusi si veri in vizita, seara am fost la nasii Nataliei si cred ca a fost prea mult pt ea. In Buc eu stau singura cu ea toata ziua, e mult mai liniste.

Ieri si azi (sa nu zic hop totusi) a fost linistita, a plans, dar nu criza.

Abia astept sa incepi sa scrii iar mai mult!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Andre, maine iti vei vedea fetita iubita! Multa bafta, sa te recuperezi repede!!
[majoreta]

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Alex salteluta din aceea de joaca am primit de la nasii sotului, n-am stiut ca e asa scumputa, ca sigur la noi e mai ceva ca in carrefour! Si voi fura ideea ta de a-i pune si un carusel pe centru! La pui ii place mult acolo, loveste jucariile alea de plastic, povesteste cu el in oglinda... problema noastra eterna e ca dupa orice joaca si povesti de epuizare ne isterizam si adormim cu phoenul dupa niste crize ingrozitoare... Deci ai luat pana la urma fisher price-ul ocean. De unde? Sa-l folositi sanatoase! Printesa ta e tare grasunica, nu stiu de ce te stresezi, are niste obrajori... . Si imi plac la nebunie pozele cu familionul extins si la patrupede

Dana, si Relu aseara se uita la prospectele carrefour si isi planifica un drum de cluj, i-au placut tare hainutele alea Andreea Marin/Irina Schrotter! Si ideea ca sunt bune body-urile atatea, si hainele de Botez. Astea din urma nu-mi dau seama cum arata cel de baieti (poate daca il vezi imi spui), dar cele de fetite arata minunat!

Maria imi pare rau ca si focul a fost mai marait, sper sa nu se repete! Si imi vine sa le bat pe asistentele alea! Sper sa nu mai fie nevoie de asa ceva in urmatorii ani!

Iulika vad ca nu se dezice de titulatura de mamica optimista si a impuscat toti piticii! Cu curentul luat in perioada asta intunecata mi-ai amintit de copilarie, cand se lua in fiecare seara si noi stateam toata familia la o lumanare si cantam colinde . Daca ai zis de sot ca e acolo de copil, m-ai facut curioasa cum v-ati intalnit, daca nu sunt nesimtita

Gianina multumesc mult ca te-ai gandit la mine cu infasatul . O sa incerc, si eu ma gandisem, dar cred ca si asa ar trebui tinut in brate cangurul meu. Orice incercam, numai sa nu planga!

Mihaela ce ma bucur ca Joshua e cuminte!

Luci uiti ca eu toata ziua cu Alex in brate, mi-ai trezit copilul cand am ras tare de tot de tine cu cursorul milka

Sa vad cand revin

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput