Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ane_Marie spune:

23.07.2009,ora 19:35 (2900g,51 cm,Apgar 9),ANE-MARIE,Pitesti ,cezariana la Pitesti,Gabriela(DN 19-01-1984)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Andrecluj, sa nasti usor si sa fie fetita sanatoasa.
pe Iulia Claudiei si pe Andreiul Cristinei sa se faca bine.
trandafirasul Katerynei, o sa vezi ca o sa fie bine. Eu nu am reusit sa vad poza cum face pitica pluta.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

intru mai greu pentru ca de 3 zile 100% din timp sta la cineva in brate, si de obicei la mine . Am citit cum am putut si mi-am facut notite, dar greu, pentru ca in general se smiorcaie daca stau jos, vrea plimbat in brate, nu doar tinut in brate. Si chiar si asa a fost o zi mai plangacioasa, dar inca mai speram.

Am intrat de fapt sa nu pierd galeria lui Andre! Si uite ca avem vesti proaspete! Andre maine ma voi ruga pentru voi, sa fiti bine, sanatoase, sa ai o nastere usoara si o recuperare rapida, sa ai laptic suficient pentru Chiara si ea sa fie cuminte, sa nu aiba colici! (acum mi-am dat seama cat e de importanta urarea).

(scriu groaznic de greu, ca-mi sta chiar pe umarul dinspre calc...)

De maine vei trai cea mai mare fericire a vietii tale! Abia astept sa te vad mamica! Vei trai cele mai intense momente de dragoste! Ma bucur mult ca odiseea noastra e incheiata de asa o mamica speciala! O ultima galerie emotionanta!

Hai Andre! De maine esti mama! Nastere usoara! Sa fiti sanatoase!

Doamne ajuta!

mi-a luat o juma de ora mesajul asta, dar merita, nu?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CLAUDIA multa sanatate ptr IULIA. Insanatosire grabnica.

RALUK ma bucur sa vad ca ai scris.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Claudia sa ii treaca repede Iuliei! Doamne ajuta! Numai sanatate!

uve am citit si mesajul cu nesomnul, si m-am regasit in el, dar apoi m-am bucurat cand am vazut ca printesa s-a rusinat ca ai povestit-o de rau si s-a cumintit!

vik multumesc mult ca te-ai gandit la noi! Printesa voastra e minunata!

Katteryna am admirat poze si cu minunea voastra! Bine ca sunteti acasa sanatoase!

Melania ai niste baieti superbi!

revin (sa vad cand)

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor...si eu intru pe fuga sa urez sanatate micutilor bolnaviori Iulia si Andrei si mai ales sa nu pierd galeria lui Andre:

HAI ANDRE!!!! NASTERE USOARA!!!

Iulika vazut Bruce in brate la tatal lui...e total dar e copia ta...fara suparare!

Eu o sa lipsesc (motivat) zilele urmatoare ca avem botezul duminica si musafiri multi din diverse colturi de lume la noi...sper sa nu ne agite prea tare.

Dar inainte de asta am o intrebare: fetelor care aveti batista bebelusiul voi o folositi zilnic sau doar cind vedeti/auziti ca e cazul?

Va doresc un weekend frumos si calm!

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANDRE NASTERE USOARA SI BB FARA COLICI SI MULT LAPTE!!

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Yuhuuuuuuuu!!! ia poftiti "fetelor" in fata! hai, joc de glezna, miscari de brate! hai, sa vad un zambet luminos pe fata!!!

Andre Doamne ajuta! o sa ma gandesc cu drag la tine si ma voi ruga sa aveti o "intalnire" ca-n povesti: usoara, rapida, cu lacrimi de bucurie in ochi si cu o micuta Chiara sanatoasa si voioasa!
Va fi incredibil de frumos!!!

Te imbratisez cu drag!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Am intrat sa-i urez si eu lui Andre nastere usoara, un bebe sanatos tun, fara colici, papacios si cuminte .

Noi suntem bine, crestem frumos si linistit, radem din ce in ce mai mult si chiar am inceput sa radem si cu sonor din cand in cand. E o minunatie de fetita, mamoasa foc, vrea numai la mami in brate si mai nou vrea sa doarma numai cu ea in pat . Vreau sa va spun ca ea nu stie sa doarma decat pe burta. In maternitate ma puneau sa o pun pe burta ca sa evitam colicii (asa spuneau asistentele) si cand am vazut ca stie sa-si miste capul singurica am lasat-o sa doarma numai asa, iar acum daca o pun pe o parte sau pe spate se trezeste dupa 10 minute .

In rest, Matei ma omoara cu fitele pe care le face la ora de masa. Nu vrea sa pape nimic, nu-i place absolut nimic si uite asa am inceput sa recurg la toate metodele pe care jurasem ca nu le voi folosi, gen jucarii la masa, creioane, carti. Ca sa-l vad ca baga ceva in stomacel nu mai tin cont de nici o regula scrisa sau nescrisa . Ideea e ca 3 ore pe zi le pierd numai dandu-i lui sa pape . De sapt viitoare incepe sotul meu serviciu si nu cred ca o sa mai am vreun moment de relaxare pt sufletul meu . Nici acum nu ma laud cu prea multa relaxare desi sotul ma ajuta 100 % din timp. Diminata ne ia vreo 2 ore pana hranim copiii, pana ii imbracam (Matei face numai figuri, fuge dezbracat prin casa, pana ii pui bluza isi da jos ciorapii etc ). Iesim in parc transpirati si plini de nervi. Acolo il alearga pe sotul meu pana la epuizare. venim acasa si o luam de la capat cu papat, spalat. In momentul in care adorm copiii eu sunt epuizata si nu mai am puterea sa deschid calculatorul. Cand ne trezim incepem jocurile educative, iar papat , alergat prin casa, etc. Cam asa se desfasorara o zi in familia mea.

Mi-e dor de voi si tare as vrea sa fiu si eu activa pe aici, sa-mi dau cu parerea la ce se discuta, dar din pacate nu am cum sa tin pasul. Sper ca intr-o buna zi sa devina si la mine totul mai usor (adica sa se cuminteasca Matei ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ralukule ma bucur sa te vad! un picut mai linistit puiul?
Claudiaufff..multa, multa sanatate Iuliei!
Katteryna ai toata admiratia mea sincera! nu stiu sigur cum as fi reactionat in situatia voastra, dar cred ca ma pierdeam cu firea...cred; nu stiu ce sa-ti zic, daca sa mergi mai departe in justitie sau nu (primul meu gand: nu-i lasa sa scape asa usor!! nemernicii!)..voi veti lua decizia cea mai buna; ma rog pentru fetita voastra draga...sa fie totul bine!
Vik sa aveti un week-end frumos! sa va bucurati de acest moment special, iar micuta sa fie cat mai linistita!
noi avem batista bebelusului, dar nu am folosit-o decat o singura data, cand fornaia mai tare..in rest, ca sa-i scoatem lapticul ce-l regurgiteaza uneori si pe nas, folosim o pompita cu para;

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput