Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Felicitari Raluca pentru botez. Mi-au placut foarte mult pozele si florile de curcuma.

Multumesc frumos!Sunt faine de tot si tin si mult!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Iulika29,multumesc mult!

Trageam cu ochiul la odiseea voastra de cand au inceput dovleceii sa vina,deci pe tine si pe Bruce va `stiu` de mult!

Acum incerc sa vad pozicile cu toti dovleceii,dar dureaza,ca nu-mi permite `sefa` sa stau prea mult departe de ea.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Iulika29,multumesc mult!

Trageam cu ochiul la odiseea voastra de cand au inceput dovleceii sa vina,deci pe tine si pe Bruce va `stiu` de mult!

Acum incerc sa vad pozicile cu toti dovleceii,dar dureaza,ca nu-mi permite `sefa` sa stau prea mult departe de ea.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Sefa e sefå....tre så te supui cå dupå....nu se stie

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Saluatre,
Nu pot sa stau acum intru mai tz sa va citesc va zic doar ca am venit de la doctor Iulia are39,3 amigdalele cat mingile de tenis,si in plus o iritatie pe piele care deocamdata cand intind pielea dispar dar trebuie sa o urmaresc si daca nu dispar trebuie sa sun la salvare .Multumesc fetelor care ati fost alaturi de noi si va pe toate.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Claudia Oh, Doamne, prin ce trece micuta Iulia. Si banuiesc ce-o fi si-n sufletul tau Nu stiu ce sa zic ca sa te consoleze...dar speram sa nu fie cazul chiar atat de grav incat sa se termine cu sirene si salvari.

Vazut si eu pozici scumpilici de Natalia, si vreau sa zic ca sunteti atat de frumosi toti 3 si pareti atat de relaxati, parca ati fi in aceasta formatie dintotdeauna.

Eu am intrat pe fuga (deh, iar imi cersesc dreptul meu la calculator plus ca incerc sa nu ma depreseze starea mea de alinatoare sefa a lu' ficioras) ca sa vad daca se intampla ceva cu Andre.

Andrecluj iubita noastra, cum esti?? Sa scot fetele?? le las sa se mai antreneze?? Azi toata ziua m-am gandit cu mult drag la tine

Va pe toate. Fug sa schimb un kilot plin ochi!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Am venit de la control, dragele mele si vestea mare e ca de maine sunt MAMA! Nu realizez inca, ma simt paralizata de frica, de bucurie, de emotie, stiti voi mai bine ca mine. Mai mult decat agitatele ne vor ajuta o rugaciune, sa fie Chiara sanatoasa. Va multumesc de pe acum si sa ne dea Dumnezeu sa ne "auzim" cu bine. Danutza, te anunt cum pot maine. Va iubesc mult. 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Yuuuu-Huuuu, Andre!

Abia astept sa ne povestesti cum e Chiara!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Am venit de la control, dragele mele si vestea mare e ca de maine sunt MAMA! Nu realizez inca, ma simt paralizata de frica, de bucurie, de emotie, stiti voi mai bine ca mine. Mai mult decat agitatele ne vor ajuta o rugaciune, sa fie Chiara sanatoasa. Va multumesc de pe acum si sa ne dea Dumnezeu sa ne "auzim" cu bine. Danutza, te anunt cum pot maine. Va iubesc mult.

38+ Chiara Ada

Andre ma voi ruga ca bebelusa ta så fie sånåtoaså..Mami maine e o zi mare..iti doresc sa te bucuri si så ti-o aduci aminte toata viata ca e minunatå..Nastere usoarå si så stii ca voi fi cu tine in gand..

Si acum in sfarist scot majoretele incalzite incordate si emotionate:

Nastere usoarå Andre!!

Ahh de cand asteptam si mai ales nu voiam så pierd galeria..'

Fetelor haideti mami ca si voi asteptati så scoateti majorete de prin dulapuri, de sub paturi..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Claudia doamne imi pare asa rau de Iulia..off sper så ii treaca repede si chiar så nu fie nevoie de salvare si spitale si altele..ma rog så fie bine cu voi acolo si så revina totul la normal

Liliac la tine asa scurt ca dupå aia daac ne lungim se supåra Andra..ii damsi ei un pupu

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele sunt pe fuga ... noi suntem bine, ne luptam cu colicii!
Am vzut ca maine vom mai avea un bb asa ca scot la incalzire niste timide...

Hai Andre!

Fetele stiu ca ati mai spus dar va rog sa-mi mai spune-ti si mie cum pun pozele ca sa le vedeti mai usor!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput