Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

M-am intors de la ginecolog,in mare sunt ok.O sa urmez o saptamana un tratament cu calciu si niste ovule,ca sa-mi opreasca sangerarea.Se pare ca mi-a venit si ciclul,uitasem ca exista
Apropo de discutia legata de sterilet,peste doua saptamani m-a chemat sa-mi puna,intrucat alaptez.Deci se pune sterilet dupa operatia cezariana.
Acum plec cu puiul la control la nefrolog,la directorul spitalului Gr.Alexandrescu.Doamne ajuta sa fie bine.
Trebuie sa-l trezesc din balansoarul primit cadou ieri (de mai jos):
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/somn-14/balansoar-dreams-cu-jucarie-electronica-midnight-1238.html
Ne vedem mai tarziu!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Noi ne-am mai revenit un pic si pregatim o plangere la colegiul medicilor.Nu am sperante foarte mari cu ea dar voi face tot posibilul in ideea ca niciun bebe sa nu mai sufere cum a suferit Raisa la nastere.La inceput am vrut sa iert si nu m-am rugat decat ca bunul Dumnezeu sa o faca bine.Apoi mi-am dat seama ca iertarea de genul acesta nu este constructiva si mi-as dori sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut noi.Acum este bine, nu stim ce va fi peste o luna sau peste un an, nu stim ce urmari va avea asfixia de la nasterea ei si nici daca va fi un copil normal insa vom lupta pentru asta!Stim doar de la eco transfrontanelara ca are niste chisturi pe creieras, ceva ca niste necroze care s-au format datorita faptului ca neuronii au fost distrusi de lipsa oxigenului.Dr ne-au spus ca neuronii lipsa ii pot afecta functiile motorii sau cognitive dar noi speram ca neuronii ramasi sa ii inlocuiasca pe cei distrusi.Multumim mult ca va ganditi la noi!
Si simt nevoia sa exemplific si eu placerea Raisei la baita fac pluta!!!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna ziua dragelor.

Noi azi am fost la doc pt ca de ieri mi-a facut Atomix kk ciudat mirositor. Intr-adevar e mai dubios, a zis si pediatra si mi-a dat trimitere sa fac coprocultura si urocultura la Babes... Am ras de injineru meu care m-a intrebat ce e aia urocultura , i-am explicat si apoi m-a intrebat "si cum ii colecteaza lui pipi?" Eu zic: "Apai ii baga o sonda cred" la care el: "aa, cum sa-i bage lu fii-miu asa ceva, nu nene, diseara il dezbracam si asteptam sa faca, cu borcanelu pregatit si adunam" era sa lesin acolo de ras, deja ma inchipuiam cu borcanelu dupa "arteziana" lu fii-miu
In rest ii povesteam eu cu capsorul cu una cu alta si doc taman ce-l tinea in brate pe burtica si imi zice: "cum draga nu tine si nu intoarce capul? UIte cat de bine il tine si ce frumos l-a intors cand te-a auzit vorbind." DEci mi-a fugit unu din pitici. AU ramas 999. I-am zis ca nu imi place ca sta numai pe dreapta si sta cam incovoiat, in forma de C asa pe partea dreapta si a zis ca asa este si ca o sa-mi dea trimitere pt ceva gimnastica. SI apoi ne mai vedem cu rezultatul de la copro si cu cel de la eco pe 7 decembrie.
In rest, am stat azi de la 11 pana la 2 afara, apoi la doc, apoi am venit pe jos pana acasica. Puiul meu inca doarme.
Aseara a fost tare cumintel, a stat si a vorbit, a ras, a gangurit cu mine si cu verisoara care a venit in vizita. Sa vedeti cum intorcea capul dupa ea... . Apoi astazi afara nu a dormit de la inceput si statea si se uita la pomi si la cer, la oameni. Am intrat la paine, la smantana si l-am lasat afara si a stat cuminte si a vizionat peisajele.
NU va spun ca azi am ramas socata, ma plimbam cu el si m-a abordat o mamica cu un copil in brate care m-a intrebat cate luni are. Eu socata de abordarea ei uitasem si cum ma cheama. Pana la urma zic: 3 luni. La care ea zice, nu vreti niste hainute?? Eu si mai socata nu stiam ce sa-i raspun femeii. Ma gandeam ca daca refuz o jignesc, sa accept mi-era rusine ca doar am o gramada. Pana la urma a insistat ca sunt hainute de 6 luni ca har ca mar... am zis da, i-am multumit si mi-am continuat drumul. Mi-a zis ca se tot uita de ceva timp in carucioare dupa copilasi de 3-6 luni sa dea hainutele... in fine. Cert e ca am ramas putin uimita.

In rest am vazut poze superbe de la botezul lui Natalie . Ti-am mai spus cred raluca, sunteti o familie extrem de frumoasa, imi place tare mult de voi. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Am vazut si ochiosul Gogo al Luciei, un dulce si un frumos iar tu mamica radiezi intru totul

Vazut si Brusli de Iulika si tatic din dotare. Sorry mommy, dar cu tine seamana
Ce-am mai vazut?
Ah, Iulia bolnavioara a Claudiei pe care o acim bine bine sa treaca raul.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, pentru urocultura exista niste pungute la farmacie care au un adeziv care se lipeste de piele. Nu stiu cum sa explic, du-te si intreaba de asa ceva, dar cumpara mai multe, ca s-ar putea sa nu-ti iasa din prima.
Katerina, imi pare nespus de rau ca trandafirasul a suferit asa de mult! Sper din tot sufletul sa nu existe urmari neplacute in viitor!
Suede, bafta multa la doctor cu puiul!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

katteryna, te inteleg foarte bine prin ce treci. Tot din cauza asfixiei la nastere am si eu piticii pe care ii am cu bebe. EU iti doresc din tot sufletul sa fie totul perfect cu Raisa . SI tot respectul ca ai curajul si nervii sa faci reclamatie. EU n-am vrut sa ma lupt cu morile de vant pt ca din pacate nu am vazut niciun doctor care sa plateasca pt ce a facut. SI stiu caz, tot unde mi-am pierdut eu bebele, in care i s-a sps fetei foarte flegmatic "n-ai decat sa reclami la colegiul medicilor ca in comisie e colegul meu de facultate si mai mult decat sa-mi ia 10% din salariu nu are ce sa-mi faca". Asa ca eu iti urez sa ai nervi tari si sa nu clachezi cu ei PRobabil ca daca bebele meu ar fi trait si ar fi avut urmari grave, m-as fi luptat, asa, am preferat sa-mi canalizez energia pe o viitoare sarcina decat sa ma lupt cu ei prin tribunale si sa cheltui bani. Este ce am gandit eu atunci, nu vreau sa te influentez cu nimic, sa nu ma intelegi gresit te rog

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut
> concediul
> > impreuna la mare, fara barbatii lor. La
> intoarcere, pe una
> > dintre ele au apucat-o remuscarile:
> > - Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu
> de
> > cate ori l-am inselat in concediu.
> > Bruneta: - Ce idioata!
> > Roscata: - Ce curajoasa!
> > Blonda: - Ce memorie!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Va multumesc pt primire,in special Greiere, Dana15, Iuliapapusa, 4Mykids, MangaGirl, Kemsy, Carinablanca

Iuliapapusa,si eu am trecut prin asta,mai ales ca a mea are si un `suflu` la inimioara, doar ca eu chiar am stat cu cronometrul langa patut....numarat si nr de respiratii/ min,luat si pulsul...inca mai am pitici,merg de multe ori sa vad daca respira

Dana15,ms ca ai intrebat si de mine! Ma bucur ca am intrat la voi,am realizat ca nu e Annabelle bolnava sau `anormala`, toti bebelusii trec,im mare,prin colici,plansete fara motiv,refuza sa stea in coate cand avem noi chef, papa cand mai mult,cand mai putin...

Din capitolul `paranoia de mama incepatoare`, dupa 2-3 ore de plans,am chemat pediatra,care,bineinteles,mi-a spus ca,in afara de colici, e perfect sanatoasa!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Lumy stiam eu ca am uitat eu ceva..am uitat så iti urez bun venit pe la noi..Ieseanca de a mea..am tras cu ochio la o poza de a Alexiei..e o superba fetita voastra..så va traiascå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Felicitari Raluca pentru botez. Mi-au placut foarte mult pozele si florile de curcuma.
Cristina Ana urez sanatate lui Andrei.
Nela dau si eu o bere fara alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monica, multumesc mult!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput