Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*
Raspunsuri - Pagina 13
Dana15 spune:
Ana iarasi doarme
..in patutul ei..cumintica lu'mama!
iar eu citesc instructiunile de folosire a slingului..cele trimise pe mailul comun de Maria..si fac incercari cu Patrocle..el pare multumit, nu stiu de ce nu-i place si Anei![]()
![]()
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
katteryna spune:
Apropo de baie...Noi facem la trandafiras baie in cada mare la recomandarea medicului ca sa se dezvolte armonios si sa capete mobilitate simetrica a membrelor.Asa ca domnisoara s-a invatat ca in fiecare seara are program de piscinuta si o tinem pe burtica in apa si ea plescaie din manute si da din picioruse de mai mare dragul, apoi facem pluta pe spate si tot asa
Ii place mult mai mult decat in cadita ei.In schimb e scandal mare cand o scoatem, urla din toti plamanii si cred ca a speriat toti vecinii de pe scara pt ca baia noastra e chiar langa usa de la intrare![]()
RAISA MARIA
Iulika29 spune:
katteryna må bucur mult de vestile bune..off prin cate ati trecut..dar acum totul e bine
..vå pupåcim
fetelor va multumesc pt aprecieri ..creste inima in mine cand spuneti toate ca seamana cu mine
..si da Dana Bubu e inalt..are 2 m
Eu intre timp am fost la o plimbarica scurta de 1 h ca bate un vand, nu mai ploua dar era så ma ia pe sus vantuletul rece..
Cristina_ana påi cu mancatul eu sunt in top..si pe voi va inteleg pt ca alåptati dar eu??!
..eu ma mentin pe pozitii si nu scad de 60
..si acusi sunt 4 luni de la nastere..al meu sot spune ca ei påi mai laså pe tine niste carne ca så fii pregatita la a doua sarcinå
..de parca l
aprima cand eram o aschimodie nu eram.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
Dana, masinutele lui Andrei erau aliniate doar asa, pentru poza. Ca in rest e un dezastru total la el in camera. Nici nu ma mai chinuiesc sa le pun in ordine, ca oricum in secunda doi e la fel! I-am pus si abtibilduri cu desene animate pe pereti, iar acum placerea lui e sa le dezlipeasca. SI se ia cu tot cu var, imi vine sa-mi dau palme!![]()
Mai fetelor, eu beau cafea si vad ca nu are efecte negative la papusa mea. Oricum, eu beam si in timpul sarcinii doua cani maaari de cafea in fiecare zi, asa ca probabil s-a obisnuit mititica! Asa as vrea sa pot manca si legume crude!!! Mi-e dor de o salata din aia mare, cu de toate!
Mariaana, mi-am amintit ca m-ai intrebat daca mi-a venit ciclul. Sa stii ca dupa ce am inceput sa iau anticonceptionalele, mi-a venit o chestie care semana cu un fel de ciclu, dar nu sunt convinsa ca aia era. Pe urma n-a mai venit nimic. Chiar ma bate gandul sa-mi iau un test de sarcina, doamne fereste sa iasa pozitiv. Eu am uitat intr-o zi sa iau pastila, dar chiar asa ghinion sa am nu pot crede! SI de sterilet, mie mi-a zis doctorita ca il pot pune la 3 luni de la nastere, ceea ce si am de gand sa fac! Va spun peste doua saptamani cum este si cum ma simt cu el!
Lucia, tu cum esti cu ciclul asta? A mai venit la tine?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
Katerina, ma bucur mult ca fetita e bine!!! Ce m-am mai suparat eu la nasterea ta ca te-au lasat sa te chinuiesti asa de mult si din cauza asta a avut probleme si trandafirasul!
Aparat din ala de facut sarmale m-ar tenta si pe mine!
)
POZE
cristina_ana spune:
Ma duc sa ma bag in frigider ca nu se mai poate! Acuma numai la sarmale ma gandesc, si din astea chiar ca nu stiu sa fac.
)
POZE
katteryna spune:
Madalina distractie placuta maine!Sigur va fi frumos si veti trai momente unice impreuna!Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc in viata lui Irinel Andrei!
Lutoniana super tare aqua pod-ul!Sa-l folositi cu placere!Mai dar ce ochisori frumosi avem si ce relaxati stam la baita!
Claudia imi pare rau ca Iulia nu se simte bine!Sper sa-i treaca repede!Noi am tamponat cojitele cu ulei pt masaj dupa baita cand erau inmuiate asa si apoi i-au cazut singure.Raisa a avut cojite si la sprancene si pe frunte si apoi in tot capsorul.Acum mai are putine in crestet.
Moni Iulia ce ati facut la control?Ce mai face Tudorita?
RAISA MARIA
Fragutza spune:
Claudia, ti-am vazut fetitza, e frumoasa tare!
Si recunosc ca am remarcat si cada si m-am dus cu gandul deeeeparte![]()
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
dana da' ce papusica cuminte ai tu....e cumva sora cu Davidelu ?
acum s-a trezit din a doua tura de somnic bun pe ziua de azi. Pupa mami copilasii dulci.
cristina pe mine m-a tinut cam mult atunci...aproape o saptamana, eu care eram obisnuita cu 2 zile de ciclu si gata. Acum nici nu mai stiu cand trebuie sa vina iar 
ca am zis ca-mi notez si nu am facut-o....doar sa ma apuc sa numar pastilele 

Andreiutu e colosal, dar asta stii deja. Si ma mira ce brunetica pare aia mica in poze ca voi amandoi sunteti asa mai sateni....
kateryna nu cred ca e momentul de deschis subiecte dureroase dar ma alatur Cristinei, ai aflat ce a fost cu acel dr de te-a lasat asa mult in travaliu ? si-a luat si el un pumn in gura ceva ? ![]()
iuliko lasa-l pe Bubu.....ca Bruculica e capul tau tot 
Bubu sa-ti faca si o fetita ca sa semene cu el 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
suede spune:
Dana,Iulika,Luto,Nela 
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ