Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*
Raspunsuri - Pagina 12
Dana15 spune:
Luci hai, spor la cumparaturi! noi stam aici cuminti si asteptam sa "auzim"/vedem rezultatul cu verzeala!![]()
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Claudia multumim Mi-am adus aminte ca nu am nici o poza cu tat-su ca spuneti ca seamånå cu mine dar am pus Aici o poza cu Bubu( tat-su) www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Brucu iti seamana leit. Poate un pic la buze aduce cu Bubu.
Ce tare se uita Brucu in poza asta! Foarte expresiv.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Fetelor, eu merg la culcare, mai un pic si se face 10pm.
Ana doarme de doua ore, ma duc si eu, sa fiu fresh la noapte.
Va pup si o dupa amiaza placuta!
Luto, abia astept sa "gust" din minunatia ce o faci acolo! 
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
cristina_ana spune:
Buna!
Claudia, ce scumpa e fetita ta cea bolnavioara!
Si eu sunt cu puiul cel mare bolnavior. Are amigdalele inflamate, nu a mancat aproape nimic de luni seara (in afara de lapte), si pana ieri numai cu temepratura peste 38,5 am tinut-o. M-am ambitionat eu sa nu ii dau antibiotice, dar cand am vazut ca nu ce3deaza deloc temperatura asta, am inceput sa-i dau, ce sa fac. Azi e mai bine, dar tot nu vrea sa manance nimic!!! Nu stiu deloc ce sa fac, oare cate zile poate rezista doar cu lapte si apa!!
Mi-e frica tare sa nu se imbolnaveasca si Emma!
Doamne, ce frumos imi zambeste papusa mea cea mica! Numai la mine se uita cand e treaza si rade cu gurita ei cea stirba de ma termina!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
Raluca, m-ai terminat cu pozele de la botez!!! Sunteti superbi toti 3!!!!!
Lucia, vai ce scumpic e Davidutul la baita, cum se tinea el de prosopel sa nu sa scufunde!!
Nela, si eu citisem undeva de ochii care nu mai cresc. Nici mie nu prea imi vine sa cred ca e adevarat. Sa mai pui poze cu frumusetea ta de caprioara!
Dana, iti urez week-end cat mai placut si cu multa plimbarica in mall, si in parc, si unde mai vreti voi! SI cu aranjatul stai linistita, ca esti genul care esti frumoasa in orice conditii! Io sunt in mod clar mare fan al tau, esti frumoasa si pe dinafara si pe dinauntru!
Alex, papusica ta e absolut adorabila (mai ales ca eu am cunoscut-o si in realitate). AI toate motivele sa te mandresti cu ea!
Monica, imi pare tare rau ca te chinuieste Dragoselul! Dar unui baietel asa de adorabil i se iarta orice, nu-i asa? SI ce grasunel e el!!!!
)
POZE
katteryna spune:
Buna fetele mele dragi!Va salut intr-o repriza de somn de Raisa si una de calcat
Saru'mana mult pentru aprecierile referitoare la pozici!Noi avem vesti bunicele ca am fost ieri la consult cu ratusca la medicul de recuperare fizica si ne-a spus ca e un pic mai detensionata si ca se cunoaste ca a inceput gimnastica!de aia sunt super incantata ca se cunosc cat de cat roadele muncii noastre!
Monica draga mea, hai sa facem un club de plangaciosi si agitati!Io o pun cap de lista pe fii-mea!
Norocu meu e ca ziua cam pe la ora asta imi doarme 3 ore legat ca in rest...
Ihhhh!ce rau imi pare ca am scapat ieri delicioase de baclavale de la Selen
Felicitari doamna matura!
Gata, mi-am alungat si eu piticii cam in stilul in care ne recomanda
Biaz
Eu sunt in urma dar vin la zi si sper sa nu se trezeasca gargarita din patut pana atunci.
RAISA MARIA
Dana15 spune:
Nela somnic usor! si o noapte linistita pentru fetele dragi!
Cristina imi pare rau pentru Andrei! sper sa se faca bine cat mai repede! nu stiu sa-ti spun cat poate rezista doar cu lapte..banuiesc ca atunci cand ii va fi foame va manca si mancare solida, nu?
da-mi voie sa ma mai minunez de comorile ce le ai acasa..Doamne ce copilasi frumosi!
Andrei este un scump..va fi un adevarat cuceritor! iar printesa..are niste buzite si un nasuc 

imi place poza aceasta ..si mai este una mai in spate cu Andrei ce o pupa pe Emma pe frunte..sa va traiasca!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Cristina![]()

am vazut si camera lui Andrei..foarte faina! culorile, mobila..ce de jucarele..si masinutele aliniate!
katteryna
ma bucur pentru vestile bune! si
pentru optimism si tarie de caracter!
Thank God I'm a woman!
cristina_ana spune:
Kemsi, sa stii ca si mie mi se pare ca cicatricea de la cezarina, in loc sa se estompeze se face din ce in ce mai rosie! AM inceput sa ma dau cu COntractubex si astept rezultatele. Bine ca macar e suficient de jos incat sa nu se vada la vara, la plaja
Iulika, Bruculica seamana cu tine!!!! Lasa ca o sa faci tu o fetita care sa semene si cu tati!
Lucia, eu mor daca mai vad poze cu mancaruri. Mi-e o foame cum nu mi-a fost mie niciodata. Daca ati vedea cat pot manca, v-ati speria, si ciudat e ca nu ma simt satula niciodata
Si ce-as mai bea si eu o bericica sau un paharel de vin, eventual alaturi de un gratarel!
Raluk, Monikus, ma gandesc la voi si va dau un pupic mare de tot!
Aida, mi-e dor si de tine! Poate reusesti sa ne mai scrii si noua ce mai face Erikutul cel scump!
Kiki, de tine chiar ca nu mai stim nimic! Sper ca esti bine, si tu si puiutii!!!
)
POZE
katteryna spune:
Discutati ieri despre sarmale.
Am vazut in Carrefour cred un aparat de facut sarmale.Super tare era pt noi de-asta de nu stim sa infasuram
4mykids de vrei il iau si ti-l trimit cu draga inima!Sau cui il mai doreste.
Ralucapaun ma bucur pentru vestile bune de la control!
RAISA MARIA

de Bruce Nicholas (14.08.2009)