Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*
Raspunsuri - Pagina 11
4mykids spune:
Dana, bulbuci , spume, masaj si muzica...si e si de 2 persoane numai buna de toate cele![]()
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids Dana, bulbuci , spume, masaj si muzica...si e si de 2 persoane numai buna de toate cele Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)FETELE MELE DRAGI! |
Ioiiii!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
Claudia multumim
.
Mi-am adus aminte ca nu am nici o poza cu tat-su ca spuneti ca seamånå cu mine dar am pus Aici o poza cu Bubu( tat-su)![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Claudia multumim Mi-am adus aminte ca nu am nici o poza cu tat-su ca spuneti ca seamånå cu mine dar am pus Aici o poza cu Bubu( tat-su) www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Tot cu tine seamana

de Natalia (03.09.09)
NelaM spune:
Claudia, hihi, nuuuuu, la mine pe voi va primesc de la o luna in sus, ca daca faceti jumate de glob, apai sa stati, ca numai pana va reveniti din jetlag se duce saptamana. ![]()
Iulika, pai daca si gateste tipa si mai ales e priceputa bine, pai mai lungeste-i vizita.. asa, nedefinit!
Si cand se plictiseste la tine poa' sa treaca o tura si pe la mine, ca eu sunt fire deschisa, leg prietenii usor.
Dana, ce draguta ai fost cu ochii de caprioara...
Apropo de ochi, ca si curiozitate, am citit azi ca ochii pe care ii avem la nastere, asa ii avem toata viata, nu mai cresc, cum cresc in schimb nasul, buzele si alte cele. Mi s-a parut super ciudat!
Daaa, cu plimbarica, mergem mult, suntem super norocosi ca doarme in acel marsupiu. Nici nu stii cat de mult ma bucur, ca ne da libertate de miscare. De cand l-am descoperit, numai in plimbari o tinem. Si ne fac tare bine. Ce frumos este acum pe la magazine, prin malluri... o minunatie. Ma intorc tot timpul foarte obosita, dar si cu un tonus ridicat dupa fiecare plimbarica din aceasta.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
lutoniana spune:
fetelor, ce distractie, ce n-as da sa va am in vizita cu copilasi si sa bem "capucine", sa povestim si sa ne distram.
Daca nu va place verzeala mea bagam niste pizza la cuptor ....
Si apropos de bere, eu mai beau cate un pahar si cu alcool....parca vad ca cere Davidutu pe la 5 anisori o bericica 

Va pup ca deja ma intind la povesti, ne mai auzim...pa pa
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui NelaM Si cand se plictiseste la tine poa' sa treaca o tura si pe la mine, ca eu sunt fire deschisa, leg prietenii usor. |
...sa ma vezi si pe mine ce socializez...
Ai fost tare

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui NelaM Claudia, hihi, nuuuuu, la mine pe voi va primesc de la o luna in sus, ca daca faceti jumate de glob, apai sa stati, ca numai pana va reveniti din jetlag se duce saptamana. Iulika, pai daca si gateste tipa si mai ales e priceputa bine, pai mai lungeste-i vizita.. asa, nedefinit! Apropo de ochi, ca si curiozitate, am citit azi ca ochii pe care ii avem la nastere, asa ii avem toata viata, nu mai cresc, cum cresc in schimb nasul, buzele si alte cele. Mi s-a parut super ciudat!Daaa, cu plimbarica, mergem mult, suntem super norocosi ca doarme in acel marsupiu. Nici nu stii cat de mult ma bucur, ca ne da libertate de miscare. De cand l-am descoperit, numai in plimbari o tinem. Si ne fac tare bine. Ce frumos este acum pe la magazine, prin malluri... o minunatie. Ma intorc tot timpul foarte obosita, dar si cu un tonus ridicat dupa fiecare plimbarica din aceasta. Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |

ce faina ai fost!!!
uite ca nu am stiut faza cu marimea ochilor
Thank God I'm a woman!
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana ....parca vad ca cere Davidutu pe la 5 anisori o bericica ![]() ![]() |
Eu sunt mai mult ca sigura ca Ana o sa imi ceara "frapucine" cam de pe la aceeasi varsta!
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Dana15 spune:
Iulika cu tine seamana puiul mai mult!!!
are ochii tai, sprancenele, nasucul, parca si gurita..dar lasa ca va fi vanjos ca tati (imi da impresia ca este destul de inalt Bubu)
Thank God I'm a woman!