Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Uitati-va la bolnavioara mea ce plouata este ;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

claudia io vin cu vinulce fain sunå....d-apoi cine ar lipsi de la o asa suetå?!

eu sunt bucuroaså pt azi m-a anuntat prietena mea din copilårie ca vine in vizitå de sårbåtori..si va sta o lunå..si deja imi fac programul care vå asigur ca va fi foaarte incårcat gen:shopping, shopping si apoi shopping ..dar trece repede cand verific portofelu..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Uitati-va la bolnavioara mea ce plouata este ;

FETELE MELE DRAGI!

pupåm ''plouata' lu mami så ii treaca repede si urmåtoarea pozå så fie zåmbåreata si energicå

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Iulika , cum as putea uita de tine la o sueta ,si ce pofta am de un pahar de vin alb acum , pe langa quiche-ul lui Luto ce bine ar merge;
Vorbesti de lucruri sfinte, ce draguta esti, macar vine prietena si sunteti non stop la shopping , nici nu conteaza ca portofele sunt goale,vin reducerile de ianuarie acus..
Nela, poze noi?abia astept..

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ioi, savurez in minte bericica de la Nela (pusi pt ospatarita) si ma gandesc ca asta o sa fie clar pe lista de cumparaturi de maine..n-am mai baut o bere (fie ea si fara alcool) de tare mult timp!
Am schimbat-o pe Ana si am pus-o in patut sa converseze putin cu caruselul..se uita dupa jucarelele acelea ce se invart deasupra capului; dar nu cred ca o sa "scap" asa usor..ca astazi nu prea ne-am dragalit..eu am vrut, dar ea a adormit
asteptam sa vina tati si ne bucuram ca este weekend!!! ne mai relaxam un pic, mergem maine in mall (pentru mine, plimbarea asta in mall este un adevarat eveniment...prima data cand am fost, dupa ce am nascut, m-am pensat, m-am machiat si mi-am pilit unghiutele..ziceai ca merg la nu stiu ce chef)
trebuie sa incepem sa cumparam cadourile pentru cei dragi si imi place asta!

eu ma tot minunez de Ana voastra! ce cuminte este ea draguta la plimbari mai lungute! las' ca lucrurile bune (cum este shoppingul cu mami) se invata din frageda pruncie!

si mie imi surade mancarica Luciei..pare simplu de facut!

si noi avem ochisorii albastru inchis (grig si familia lui ii au verzui, albastrui) dar nu mai trag sperante pentru culori mai rare..ce?!! eu nu am reusit in viata cu ochii mei caprui?! (de caprioara!!!)

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Claudia, ce amarata e Iulia, mititica...ofof, pupam fata sa treaca mai repede. Ca eu o vreau vioaie, asa cum o stiu in rochita aceea disco, sclipicioasa!

Iulika, ce fain ca iti vine prietena. Dar o luna, mami? Nu e cam mult? Nu stiu, zic si eu...

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Pup si eu bolnavioara! sa se insanatoseasca repede!
mami da' ce-mi place cada voastra e din aceea de face spume si bulbuci, masaje si alte nebunii

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

si mie imi este dor de Liliacule..sper sa le fie bine!
si raluk..oare nu au mai functionat metodele?
oare Andre s-a dus la control deja?

si ne-a mai salutat ieri o mamica de noiembrie, Lumi..ce mai faceti? nu ne mai povestesti despre voi?

hai ca fac o mica strigare: Monis? tot cumintel puiul?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Iulika, ce fain ca iti vine prietena. Dar o luna, mami? Nu e cam mult? Nu stiu, zic si eu...

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Påi ce e o luna? trece repede..ea nu voia decat o såpt-doua dar i-am zis ca daca tot vine så stea..nu stiu acum pe cat si-o lua biletul..A si face tipa niste mancaruri.. o bag la bucatarie daca se plicti

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Nela , deci daca ne anuntam in vizita la tine , nu tre sa ne anuntam pentru o luna nu? nici nu vreau sa ma gandesc, ca as luao razana sa am musafiri o luna, dar pe de alata parte ma gandesc ca daca mi-ar veni cea mai buna prietena nu m-ar deranja ca ar insemna ca ma si ajuta;
si io sper sa-si revina Iulia cat mai repede ca parca nu e ea, viziteaza baia foarte des,zice ca i e si rau;
Dana, ce ma distrezi , pai asa si trebuie mami , nu inseamna ca daca ai nascut nu tre sa te aranjezi cand iesi, si mai ales ca acum se pot admira 2 frumuseti mami si ana,iar cu ochii de ce nu?culori cat mai faine;
Iulika, m-am uitat acum la pozele de la botez din nou, cat de faini sunteti si tu si Frumosul Bruce,ce mai gene buneeeee ;

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput