Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna fetelor

Intrebare:
La copilasii vostri li s-a schimbat culoarea ochilor sau tot albastra e? (EU INCA MAI SPER CA LA A MEA SA-I RAMANA ALBASTRI ca tare draguta e asa)?

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Ai Anei sunt un gri-albastru-verde... Apai cred ca i s-or mai schimba, parca tot de lapte, margele, mi se par.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

NelaM si celelalte fete care au problema asta! fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, asa ca nu cred ca este nici un fel de problema.

Ioana mami, aici m-ai pierdut... despre ce problema vorbesti?
Oricum, merci de incurajare. Intentia conteaza!

ziceai ieri ca nu stiu ce nu face cel mic! sau am citit aiurea??!?!? cred ca tre sa dorm mai mult

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Salutare!
La noi e soare asa ca ne pregatim de o plimbarica, Sunt un pic nelinistita pt ca atunci cand am fost internata in spital i-au iesit analizele la ficat un pic marite. A luat intre timp tratament cu silimarina si marti am fost sa-i i-a sange si astazi am aflat rezultatele. Bilirubina e in limite normale dar mi-a spus ca transaminazele sunt la limita. Mi-a spus sa mai asteptam 2 saptamani si sa-i luam din nou sange si sa-i faca examen serologic pt toxoplasma si citomegalovirus care cica ar da transaminazele marite. Vedem noi ce o sa fie.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Imi pare rau sa aud ca aveti problemute. Pentru mine sunt termeni SF ce povestesti tu acolo. Sper din tot sufletul sa nu fie nimc grav. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Acu m-am desteptat si eu ,sa stiti ca eu cred ca Isabella din cauza cradle cap nu mai doarme bine, ca ma uitam azi noapte la ea si o vedeam ca isi freca capul de cearceaf adica se intorcea cu fata in cearceaf ca si cum ar vrea sa-si scarpine fruntea,saracuta de ea, imediat ies sa cumpar samponul sa o scot si pe iulia un pic ca nu-i scade febra de loc este ca si o rosie la fata saracuta;
Mie dor de Liliac ,sper ca sunteti ok?
Maria, Luto voua va venit child benefit?ca io tot astept e adevarat ca am aplicat acum si pentru Iulia ca pana acum nu m-am deranjat , dar deja e de vreo 2 luni aplicatia acolo, certificatele de nastere mi-au venit deja;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ralucapaun, foarte frumoase fotografiile, mai ales alea alb-negru. Superba si fetita Iar tu chiar ca esti slaba
Iuliapapusa, agitatia fetitei poate vine si de la pepsi si ness. Eu indraznesc sa beau dimineata cel mult o cafea facuta si cu cafea decof si normala, in care pun mult lapte. Nu beau suc acidulat (asa mi-e de pofta de o cola, dar nu beau, nu vreau sa-l agit)

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Nela, , ce plimbarete sunteti,dar aveti si cu ce va clati ochii, pupam scumpica Ana;
Luto, promit cu mana pe inima ca imi iau inima in dinti si o sa te trezesti intr-o zi cu mine acolo(ma anunt inainte!!)si mergem si la cumparaturi inainte de a incepe gateala, sunt convinsa ca va iesi exact ca si in poza,mai ales daca iti faci si odihna de rigoare inainte de a incepe sa gatesti

FETELE MELE DRAGI!

Vin si eu, Luto, ma primesti? Si aduc si din indrediente, cele de pe lista de cumparaturi, sa nu pierdem vremea cu shoppingul, mai bine stam la o sueta cu un decaf si facem galerie la Luto, ca tare bine arata chestia ce se pregateste sa o faca.
Sa ne zici cum iese.

Noi suntem home alone, sotul este cu prietenii in oras... ca din pusca scapa, saracul, cand are ocazia! Si eu as face la fel, daca as putea.
Ana doarme, si eu imi fac de cap.
Poate imi deschid o bere fara alcol. Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Eu vin la un vin alb dulce ca berea nu-mi place, ioi..iti dai seama ce sueta ar iesi , ar mai aparea si Maria si sa te tii...poate intr-o zi ;
Lasa Nela ca merita si sotiorul tau cate o iesire ca va rasfata pe amndoua (doar 2 fete superbe are ,nu?)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Nela, , ce plimbarete sunteti,dar aveti si cu ce va clati ochii, pupam scumpica Ana;
Luto, promit cu mana pe inima ca imi iau inima in dinti si o sa te trezesti intr-o zi cu mine acolo(ma anunt inainte!!)si mergem si la cumparaturi inainte de a incepe gateala, sunt convinsa ca va iesi exact ca si in poza,mai ales daca iti faci si odihna de rigoare inainte de a incepe sa gatesti

FETELE MELE DRAGI!

Vin si eu, Luto, ma primesti? Si aduc si din indrediente, cele de pe lista de cumparaturi, sa nu pierdem vremea cu shoppingul, mai bine stam la o sueta cu un decaf si facem galerie la Luto, ca tare bine arata chestia ce se pregateste sa o faca.
Sa ne zici cum iese.

Noi suntem home alone, sotul este cu prietenii in oras... ca din pusca scapa, saracul, cand are ocazia! Si eu as face la fel, daca as putea.
Ana doarme, si eu imi fac de cap.
Poate imi deschid o bere fara alcol. Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Io, io,io!!! numa' sa schimb un scutecel de mandra si vin cu halba!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

ziceai ieri ca nu stiu ce nu face cel mic! sau am citit aiurea??!?!? cred ca tre sa dorm mai mult

Muc cel Mic este de fapt o Muca cea Mica... si da, nu face nici ea mai multe, dar pentru mine asta nu reprezinta o problema. Cu asa gene (frumoasa ca ta-su si desteapta ca ma-sa ), isi da ea drumul, n-am nici o grija!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Io, io,io!!! numa' sa schimb un scutecel de mandra si vin cu halba!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Danuta, se rezolva! Vine baiatuuuu'... (inchipuie-ti-o pe Ana mea, cu mustacioara desenata si in frac, o trimit sa va serveasca o bere aburinda, cu spuma doua degete...)
Pupam frumusetile. Ce mai faceti azi, ce planuri sunt?

Eu ma pun sa dau pozele jos, am facut o gramada si nu le-am mai descarcat.

Mergi la inceput