Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*14*
Raspunsuri - Pagina 8
lutoniana spune:
Neata Obelixo draga.
Mai fetelor iaca ce face fata azi de papa . Atat ca inlocuiesc aluatul cu ceva ce am deja in congelator, de cumparat. Sper sa-mi iasa ca in poza ca deja salivez. Va anunt cum fu ![]()
![]()
Sa aveti o zi minunata, plina de soare (chiar daca la Cluj si in Suedia e ceata) si cu bebelaci perfecti.
Suede bafta la control asteptam vesti bune.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Intrebare:
La copilasii vostri li s-a schimbat culoarea ochilor sau tot albastra e? (EU INCA MAI SPER CA LA A MEA SA-I RAMANA ALBASTRI ca tare draguta e asa)?
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
Ioanna81 spune:
Monica_dicut asa am patit eu ieri... nu stiu ce a avut. Am ajuns cu el la manastire unde mi l-a impartasit si s-a linistit dup-aia. Eu visasem ingrozitor de urat in noaptea resoectiva si m-am speriat atat de tare incat l-am luat cu mine in pat. Poate si de la asta o fi fost
Am gasit in Carrefour costumas de mOs craciun.. e mortal... o sa-l imbrac de sarbatori cu el sa dea bunicile si bunicul pe spate 
NelaM si celelalte fete care au problema asta! fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, asa ca nu cred ca este nici un fel de problema.
Uite ce am gasit eu pe net: http://chicco.ro/produse/nou-nascut-2/somn-14/scaun-masa-polly-magic-baby-sketching-1241 cred ca e mai rentabil asta avand in vedere ca se transforma.
in alta ordine de idei copilul meu experimeteaza prima constipatie din viata lui.. ieri i-am pus o jumate de supozitor cu glicerina pentru copii si a avut 2 scutece PLIIIINE.. si acum iarasi nimic 
placerea vietii lui este sa steape burta si sa se uite in jur... e o liniste deplina atunci, deranjata doar de "vorbele" lui...
este teribil de fericit cand vede cana de lapte a lui taica-su (una maro, de pamant)!
nu-i mai trebuie nimic altceva 
Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS
Ioanna81 spune:
sa va binedispun
Poezioala desple secs
Facui fala sa#259; vleau o constatale
La gladinita ieli, cand am picat,
(Cu toate ca-s de-un an in glupa male)
Sa mol daca glumesc, pe omoplat!
Ne-a esplicat doamna educatoale
Amanuntit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns sa ezigstam sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat,
Elam ochi si ulechi de culios
Sa aflu cum pe lume am venit,
Si chipes si isteat da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,
C-al fi o balza, cale-n noptitica,
Ne-adute-n pliscu' ei, impachetati,
Cand scapa si mamica de bultica
Facuta de la oua si calnati,
Cum zboala balza asta-ntet, agale,
Vleo noua luni, sa iasa luclu bun
Si cum agiungem in patut si-n toale
Pe cosul casei, ca si Mos Claciun....
Sa vezi mai flate, te educatoale (!)
fala misto, chial m-a lasat pelplex,
La valsta ei, (te tate, ce pitioale !)
Sa nu stie nimica desple secs ???
Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS
4mykids spune:
WOW...am net;
Ioi Raluca, cat de faine sunt pozele si protagonisti , o papusa scumpa foc
, o familie frumoasa si implinita si intradevar poza in care va uitati la ingerasul vostru este de revista 
;
Luto,arata bine ,oare cate ore se fac de aici pana in Luton?![]()
Iulika
;
Danutza , lui Isabella tot albastri sunt si nu cred ca se schimba ca amndoi avem ochi albastri;
Ioanna, speram sa va treaca constipatia cat mai repede ca tare nasol este
;
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
diamar78 spune:
Salutare!
La noi e soare asa ca ne pregatim de o plimbarica, Sunt un pic nelinistita pt ca atunci cand am fost internata in spital i-au iesit analizele la ficat un pic marite. A luat intre timp tratament cu silimarina si marti am fost sa-i i-a sange si astazi am aflat rezultatele. Bilirubina e in limite normale dar mi-a spus ca transaminazele sunt la limita. Mi-a spus sa mai asteptam 2 saptamani si sa-i luam din nou sange si sa-i faca examen serologic pt toxoplasma si citomegalovirus care cica ar da transaminazele marite. Vedem noi ce o sa fie.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids Luto,arata bine ,oare cate ore se fac de aici pana in Luton? |
ioiii ce draguta esti, poti veni oricand, mi-ar face imensa placere .....dar intai bagam o plimbarica sa cumparam ingredientele
Ca eu cand ma hotarasc sa fac ceva, fac lista, merg la cumparaturi, vin acasa, mai bag un pui de somn....si apoi fac mancare...asa ca mai pe la 6-7 dupa amiaza e gata

Eu nu am sperante ca va iesi ca in poza a mea dar mai stii ce noroc da peste mine
Te pup cu drag si sanatate multa fetitei

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
NelaM spune:
Yuhuuuu! Ce fac fetele?
Salutare de la mare! ![]()
Noi abia ne-am linistit, iar am fost in plimbarica de la 2 juma la 6 juma! Exceptand urletele Anei de foame din autobuz la drumul de intoarcere, a fost o plimbare extrem de placuta pana in Central si inapoi.
Mi-am luat o cutie muzicala de Craciun, foarte frumoasa.
In rest, mi-am clatit ochii. La Zara am vazut o multime de lucrusoare frumoase pentru Ana. Superbe!
N-am gasit magazinul in care ar fi trebuit sa ma uit de ergo carrier, dar asta e, mai incercam si alta data. De fapt am uitat adresa exacta acasa si am bantuit pe stradute in speranta ca ne sare in ochi. Data viitoare.
Ce de pozici frumoase am vazut: cele ale Ralucai Paun si cele ale Luciei.
Superbe!
Claudia, insanatosire grabnica Iuliei. Imi pare tare rau ca e bolnavioara. Sper sa nu fie ceva grav.
Suede, tinem pumnii la control.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 NelaM si celelalte fete care au problema asta! fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, asa ca nu cred ca este nici un fel de problema. |
Ioana mami, aici m-ai pierdut... despre ce problema vorbesti?
Oricum, merci de incurajare. Intentia conteaza!

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
4mykids spune:
Nela,
, ce plimbarete sunteti,dar aveti si cu ce va clati ochii, pupam scumpica Ana;
Luto, promit cu mana pe inima ca imi iau inima in dinti si o sa te trezesti intr-o zi cu mine acolo(ma anunt inainte!!)si mergem si la cumparaturi inainte de a incepe gateala, sunt convinsa ca va iesi exact ca si in poza,mai ales daca iti faci si odihna de rigoare inainte de a incepe sa gatesti 
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!