Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 16
chinabulina spune:
am si eu o rugaminte la gabitza: acum 2 ani cred (cand eram cu burtici) dadusei fetelor care aveau deja copilasi un filmulet (sau mai multe, nu mai stiu) cu winnie the pooh de craciun. sper ca nu fac nicio confuzie... vreau si eu, daca il/le mai ai, te roooooog

georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Lorich spune:
Gabi iesim cam pe la 10, 10 si ceva, in functie si de gradele de afara. De obicei in parcul mic. Daca e soare, daca Robert se trezeste mai tarziu mergem la Roata, dar condiiilea astea 2 se gasesc ras, so... deci 10, 10 si ceva pana la cel tarziu 12.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Micaela06 spune:
Buna,
Mai scoatem si noi nasul in lume
, nu stiu de ce dar nu mai avem timp de nimic acum suntem in cautare de casa/pamant... nici noi nu mai stim ce cautam, eu ma duc singura cu Daria la vizionari si singura incantata e Daria, ca sunt baltoace, pietricele si caini
.
Zilele astea am fost la Bran, mai exact la vila Bran, foarte frumos acolo pentru copii au multe locuri de joaca, animalute, mai greu pentru mine ca e totul e amenajat cumva in panta si tot urcam cu 'mitica' de mi-am busit de tot spatele.
Danicris, ma bucur ca a iesit rezultatul bine
Sa vezi ce papusica o sa ai
CrinaAndreea bine ai venit la noi si multa putere in continuare. Tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci si noi suntem aici si te sustinem, chiar daca unele nu prea scriu (adica io)
Lori 
Eu nu stiu ce sa ii mai dau sa manance, nu vrea nimic nou, ma gandesc ca nu poate manca in fiecare zi acelasi meniu . Refuza cu indarjire sa guste ceva ce nu recunoaste , am ajuns sa ii bag fortat in gura sa vada ce e... Acu mi-e firica si mie sa nu imi slabeasca grasa ![]()
Ca tot se intreba pe aici de lapte, ea mananca mai mult de 500ml/ pe zi (eu ii dau formula si nici nu o sa schimb prea curand) iar fructe cu greu o banana/ un alt fruct combinat cu banana.
Cam atat despre noi, va citesc in continuare cu mare drag.
De pe la ora 2 se chinuie sa adoarma, mai sta putin in pat, mai gaseste ceva de facut 
Lorich spune:
Miha, pup back! Si noi ne-am saturat de acelasi meniu, nu mai am idei deloc, iar ce mai am sunt refuzate; insa noi cu "fortza ca sa vada ce e" am patit una nepatita si de atunci nu mai incerc ever, poa' sa nu mai manance cat vrea el. Super ca bea laptic mult.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
CrinaAndreea spune:
Buna fetele,
Sper ca acum sa reusesc sa mai scriu si eu cateva randuri, avand in vedere ca Bogdan nu sta locului nici macar o clipa. E suficient sa ma intorc cu spatele la el ca imediat mai adauga o prostiuta bagajului deja existent. Puiutii vostri tot asa neastamparati sunt? Eu stau si ma gandesc... de unde are el atatea idei la capitolul asta? Ca sa nu mai spun cat este de incapatanat si cum te lasa sa vorbesti cu el ca si cu peretii, ca el oricum isi vede de treaba lui, ba mai mult decat atat, mai si rade la tine sau iti arata si spune "nu nu nu". 
mi_bebelina am activat PM-ul. 
Micaela06nici Bogdan nu este un mare mancacios. Dar ma multumesc si eu ca macar mananca, fata de acum cateva luni cand in afara de cateva lingurite de fructe si cateva de iaurt nu mai vroia sa manance nimic. Si l-a tinut perioada asta cu nemancatul aproape 2 luni, de imi venea sa fac cate o plimbare pe tavane la fiecare ora de masa. Acum mananca dimineata la trezire (7.30-8.30) lapte cu cereale cheerios, fulgi de porumb si biscuiti, in jur de 11.00 ii dau branzica amestecata cu banana, mar, kiwi, avocado (le mai zapacesc eu intre ele), la pranz papa ciorbita sau supita, depinde ce am gatit, pt ca nu ii mai fac lui separat, dupa aia in jur de ora 17.00 mananca un iaurtel cu 2 biscuiti de bebe, iar seara ii dau gris cu lapte. Ocazional ii mai fierb cate 1-2 cremwursti sau ii fac cate o omletica. Deci si la noi meniul este cam acelasi in fiecare zi, dar... bine ca le mananca si pe astea. Si eu am fost o mare sclifosita la mancare, poate ca peste ani si ani
va manca si el din toate.
Luminel si eu am aceeasi nedumerire referitor la cantitatea de fructe pe care ar trebui sa o manance intr-o zi. Inainte manca cate 1 banana si un mar la o singura masa, la care mai adaugam branzica jumatate de alt fruct. Acum.... in fiecare zi ii ramane in castronel, nu a mai terminat fructele de.. nu mai stiu cand. La noi fructele inca le mananca pasate, desi inainte le manca singur. Acum nu mai vrea.
simonacip spune:
MUltumiri pentru urarile de sanatate. Lorich si Luminel
Luminel deci mai ai un baiat mare? Wow...vorba sora-mii nici eu nu te-as crede uitandu-ma la poze. Sa-ti traiasca!!!!!!
Micaela, bine ai revenit pe aici. Pe unde va cautati teren? CUm sunt preturile? SI eu ma apucasem sa caut ceva intr-o perioada. Noi avem teren pe Soseaua Alexandriei, dar am zis c apoate gasim ceva mai rentabil, la rosu. Cautam chiar duplex, dar n-am gasit nimic si apoi am renuntat la cautari...Dc auzi de vreun duplex ceva, chiar si la rosu, sa imi spui si mie pls.
Vorba lui Lorich si mie mi-e dor de Andreeap, Mi_bebelina, urari de bine si de la noi pentru fete!!!Dar ce s eintimpla? Nu are inca net? Nu si-a luat laptop?
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Aah...si Matei e mai bine...cred ca au functionat urarile voastre sa sanatate!Nu cred ca SInupretul si-a facut efectul, i-am dat doar o doza pina acum, nici aerosoli nu i-am mai facut. Nu stiu cum...Ma bucur insa c amiine il pot duce. Sa vad si in seara asta cum va fi...Doamne AJuta!
Simona, mami de baieti 
Micaela06 spune:
Lori, tu gatesti, adica iti place si iti iese, faza e ca eu sunt antitalent si m-am saturat sa pierd vremea in bucatarie ca sa strambe domnisoara din nas... adica stau pana imi iese ceva cat de cat acceptabil si apoi stau sa curat dupa.
Crina eu zic ca papa bine Bogdan, cam asa mananca si Daria, in plus ea bea un biberon de 250ml lapte cum face ochi si unul la culcare. Bine, nu ciorbita ci mancarica, la noi ciorbita e cah-cah. Prin faza cu nemancatul nimic, am trecut si noi, acum suntem la o faza de fitzoshenie zic eu.
Simona eu caut prin berceni, popesti, am fost si prin voluntari... preturile nu stiu ce sa zic, sunt mai mici ca anul trecut, dar vad aceleasi anunturi de cateva luni si nu lasa domle nimeni din pret. Daca gasesc ceva interesant te anunt, poate devenim vecine, eu nu tin neaparat la o anumita zona... pretul sa fie bun 
Pun cateva poze noi cu noi:
http://picasaweb.google.com/mihaela0610/Bran2009#
simonacip spune:
Miha, ai revenit la culoarea care-mi place mie. Sa-ti fie de bine!. Dariuca e minunata cu ia si cojocelul acela de blanitza...Ce frumos cred ca a fost la munte, ati avut si locul acela de joaca...Cit despre case, nu stiu ce sa mai zic, eu nu inteleg de ce nu lasa la preturi, unele sunt jenant de scumpe...500 mii euro, am gasit si cu 800 mii(e adevarat ca la posta Puisor), dar locuiau 2 batrini in ditamai casoaia..si nu voiau deloc sa lase la pret...
Simona, mami de baieti 
Alysh spune:
Micaela, moaaaaaaaaaa cat ai slabit!!! F mult, am impresia! Cate kg? Bravo, felicitari!
Pozele sunt superbe, stiu Vila Bran, e ideal pt copii, vreau sa-l ducem si noi pe Vlad, cat mai e o camera?
ALI, mami de Vlady si
11+