Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.

Matei tuseste, nu-l duc nici azi...Nici nu stiu ce sa-i dau. Dr mi-a dat Cedax, dar cred ca-i cam puternic(se ia o doza la 24h), el n-are nimic la plamini, are doar secretii in gitut. Am sa-i iau Sinupret iar sa vad cum merge...Ma dispera tusea asta.

Ylari, pe unde aveti terenul?? Ma bucur mult de vesti bune din partea voastra...
Crina, foarte bine, ia friiele in miini.Oricum pasivitatea nu e buna.
Va pup, ma duc sa-i imbrac sa-l duc la gradi pe David

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Crina desi povestea ta e trista sa stii ca ai talent narativ si unde mai pui si o gandire foarte structurata Bravo e admir sincer! Si cred ca asta o sa iti ajute in cresterea copilului

Simo asa a fost si Ilinca la inceput cu tuse pana a dat in laringita aia pentru care i-am dat antibiotic si cortizon Mie imi recomandase dr la inceputul tusei o analiza din gat dar nu a stat ilinca, aerosol cu acc si flixotide, aerius si stodal...dar se pare ca nu au fost de mare ajutor ca pana la urma, cum ti-am zis, tot la antibiotic a ajuns...acum e ok ilinca nu mai tuseste, nu mai are muci. Diseara mergem iarasi la revizie si o sa ne dea si o schema de imunizare (sper ca ceva naturist homeopat ca dr e specializata in homeopatie). Sanatate multa!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Piggy, ma bucur ca sunteti mai bine. Aerosoli i-am facut si eu, cu fluimucil si chiar cu dexametazona, dar nimic.I-am dat Eurespal d etuse, apoi am schimbat cu prospan. Chestia e ca pare ca se vindeca si apoi intr-o noapte iar il apuca si o luam d ela capat....Cred ca din cauza ca-l scot afara, poate ar tb sa-l tin numai in casa.Pupici Ilincutzei

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata,

Nu prea sunt in apele mele azi, nu stiu ce am, or fi hormoneii Am nervi fara motiv si o stare de kaka maka.

Luminel si eu ii dau vigantol, dar la recomandarea medicului.

Laurita, da, vin si pozele dar sunt putine ca Vlad a stricat aparatul foto, e la reparat acum si am pozat cu camera, nu cine stie ce.
Ai grija cu loviturile in burtik de la Mirci. Si eu le mai primesc de la Vlad, tre sa ne ferim cat putem

Crina, am citit povestea ta pe larg azi. Esti o mami eroina, sincer. Ti-au dat sfaturi bune fetele, de la mine doar atat: refa-ti viata, cauta-ti un sot care sa te merite si un tati bun pt Bogdanel.

Ylari, felicitari pt teren si spor la casutza! Ce frumos!

ALI, mami de Vlady si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ce faceti fete frumoase?
Noi nu prea bine, de ieri a inceput Delia sa tuseasca, acum doarme saracuta si o mai aud tusind. Initial am crezut ca e de la tipetele ei, dar totusi cred ca e mai rau decat am banuit. Ce sa-i fac? deocamdata nu i-am dat nimic....
Crina, asa cum ti-au spus fetele, eu sunt din Rahova si de multe ori ziua mergem in parcul Sebastian. Numai ca avem programul cam decalat.....iesim pe la 11.00-11.30 uneoari chiar 12.00 si stam pana pe la 14.00. Ce sa-i fac, se trezeste tarziu.......din cauza asta nu ma mai pot intalni cu Andreap......ea la 12.00 deja intra in casa. Da un semn daca vrei sa ne intalnim. Delia mai are un prieten Bogdan cu care ne intalnim aproape zilnic, el are 1 an si 4 luni.......inca unul e si mai bine. Te pup!
Fug sa citesc din urma ca zilele astea nu prea mi-a mers netul si am de recuperat.
Elenuca, itit trimit PM ca menajera si-a schimbat nr de telefon.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Crina, activeaza-ti PM-ul sa iti trimit nr meu de tel, poate ne intalnim!Te pup!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mi bebelina si Simocip sanatate puiutilor!

Crina mai mult de atata nici nu mai trebuie sa zic. O sa fie totul ok, o sa vezi.

Gabi a facaut mama vaccinul luni, nicio reactie pana acum. Mai greu a fost sa treaca peste reactia colegilor, peste sute de "esti bine?' sau "ti-e rau?' Ia zi, de ce n-ai iesit azi cu Raducu? I-am vazut trecand spre Roata cred, noi am raams in parcul mic, ca adoarme Robert la intoarece de la Roata si nu vreau.

Cleo deci sursa mea (despre miting) a fost buna. Cat despre Puputi-Petra imi pare rau ca e intr-o perioada grea, imi pare rau ca nu ne-a mai scris despre ea si puiucul ei cu ochi frumosi. Cand trebuia sa fie in tara am vazut un copil in feeria asiatic, cu o mamaica ce m-am gandit ca putea sa fie ea. Who knows...

Mi bebelina sa pupi o bucata Andreap si o bucata Sarantzula de la noi, da?

Belleanne tu ce mai faci? A trecut norul? Te pup.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna, tuturor!

Lorich, esti dragutza...baiatul meu e aprope adolescent, nu cred ca-si mai are locul aici.

Crina, vad ca forumul te-a ajutat si ti-a dat curajul sa-ti iei viata in maini...bravo! si are dreptate Piggy, chiar ai talent narativ.

Danicris, super veste! vezi ca Doamne-Doamne ti-a ascultat rugaciunile! inca o sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!

Simona, Matei bolnavior...sa-i treaca odata pardalnica de tuse...as vrea sa te ajut cu un sfat dar n-am experienta cu tusea (din fericire, la Cristi nu apare des si trece repede cu stodal).

Ylari, bafta cu casutza! daca o sa ai nevoie, sotul meu se ocupa cu finisajele interioare.

Alysh, poate e de la vremea asta innorata, poate esti meteosensibila...eu cel putin sunt...nici ieri, nici azi, nu m-am simtit bine. sa-ti treaca.

Gabitzam, intrebai la un moment dat cat lapte ar trebui sa bea copii la 18 luni...din cate am citit eu pe net, cam 500 ml/zi. Si pe cutia de Nestle scrie ca e indicat sa i se dea copilului doua portii de lapte pe zi a cate 210 ml apa + lapte praf adica vreo 470 ml in total...plus ca mia mananca iaurt, branzica, cereale cu lapte...
Eu am inca o nedumerire: cate fructe ar trebui sa manance intr-o zi?

I-am luat Trixera si am inceput sa-i dau de vreo 3 zile; nu mai are pielea uscata dar bubitele pe care le avea au devenit mai vizibile si mai rosii. E normal sa reactioneze asa? Insemna ca se vindeca? help!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, azi am profitat de lipsa lui Raducu din casa si am terminat de calcat toate rufele din dulap. Plus am facut si o mancarica pentru el si Andrei. Aveam de gand sa ies maine cu ei la plimbare. Sau cu tine, sa mai facem un update, ca tare mai sunt nevorbita Voi pe la ce ora iesiti acum de obicei?

Vineri dimineata vreau sa ma duc in Carrefour sa vad cu ce umplem ciorapeii de Mos Nicolae.

Luminel, eu cand are Raducu iritatii din astea cu bubite rosii (de obicei de la transpiratie), ii dau cu Advantan Milk. Ii dau strict pe zona cu bubite, si la el functioneaza foarte bine, pina dimineata nu mai are nimic.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Intru si eu pe ultima suta de somn a lui Mirci.
Ylari felicitari pentru lucrul la casuta...wow, se misca lucrurile!
Luminel tu ai baiat adolescent??? doar ti-am vazut pozele, nu-mi vine sa te cred prea tare...oricum...sa-ti traiasca si sa te bucuri de amandoi!
Alyshuca imi pare rau de aparatul foto. SI Mirci a mai trantit cu asta mare

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput