Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Micaela, moaaaaaaaaaa cat ai slabit!!! F mult, am impresia! Cate kg? Bravo, felicitari!

ALI, mami de Vlady si 11+

Deci nu mi s-a parut mie.........

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Alysh, Simona, deci, da cam 10kg... dar subit m-au apucat poftele de papanashi si sunt in recuperari
E bine sa slabesti, in sfarsit am reusit si eu sa port verigheta care nu ma mai incapea din luna a 6a de sarcina, am incaput in blugi preferati, cu greu dar am intrat... dar la mine a fost pe sistem nervos, am avut o perioada mai neagra si nu mi-a ars de mancare.
Am pus 3 poze cu Daria-cocheta sa vedeti si voi mamele de baieti ce stresuri avem noi mamele de fetitze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Alysh, Simona, deci, da cam 10kg... dar subit m-au apucat poftele de papanashi si sunt in recuperari
E bine sa slabesti, in sfarsit am reusit si eu sa port verigheta care nu ma mai incapea din luna a 6a de sarcina, am incaput in blugi preferati, cu greu dar am intrat... dar la mine a fost pe sistem nervos, am avut o perioada mai neagra si nu mi-a ars de mancare.
Am pus 3 poze cu Daria-cocheta sa vedeti si voi mamele de baieti ce stresuri avem noi mamele de fetitze

Wow, felicitari!!Cred si eu ca e super senzatia...Si acum ce sa zic, poti minca si un papanash doi, totul e ca miine sa revii la zona de atentie.Acum ....ne dai si noua reteta?Nu de papanash, de slabit

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor!
Am intrat si eu sa va pupic
Simonacip, Luminel, Alysh, Laura, va multumesc fetelor, intr-adevar se misca lucrurile si sunt foarte bucuroasa. Dar e greu, sunt multe probleme, acte/birocratie... Dar si satisfactia va fi pe masura. Simo, terenul e in Colentina.
Luminel, merci de orferta, am retinut!
Alysh sper sa te lase in curand hormoneii sa te bucuri de sarbatori!
Pupici multi tuturor, Crina, un gand bun si ptr tine, stai linistita ca toti copilasii sunt nazbatiiosi acum, aoleu ce dezastru face Eva in fiecare zi in casa........
Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat... Pupici multi si noapte buna!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Micaela06 si eu zic ca papa binisor. Cred ca e loc de mult mai bine, dar.. sper si eu ca in momentul in care va incepe sa mearga la cresa, se va indemna si el cu ceilalti copii si va manca mai bine. Laptic mai papa si el dupa baita, inainte de culcare, pentru ca inca il alaptez, si noaptea, de cate ori se trezeste.

Tare draguta e Dariuca.

Sunt pe aici si mamici care isi cresc singure copilasii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Georgiana, o sa pun maine pe net undeva filmul cu Winnie the Pooh si cu Mos Craciun, sa poti sa-l descarci. E super dragut.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Eu sunt mai urma cu vestile dar daca nu scriu acum, nu stiu cand mai apuc....

Dani, felicitari pentru fetita si ma bucur tare mult ca te-ai linistit, nici nu se putea sa fie altfel!!!

Cleo, scuze ca-ti raspund asa tarziu, stiu ca m-ai intrebat de pelerina Oliviei din poze, e de la mama dar nu a impletit-o ea, altcineva.

Gabitza, ma bucur ca s-a vindecat problema cu ochiul! cred ca fost super stresant.

Ylari, bafta cu casa, sa mearga toate struna!

Micaela, felicitari pentru kilogramele pierdute!! bravo!

Crina, bine ai venit si multa putere sa depasesti problemele astea!

Eu nu prea am cu ce sa ma laud, decat ca nu mai am lapte deloc cred ca din cauza sarcinii altfel nu-mi explic, dar ma consolez si eu ca 1 an jumate e suficient cat am alaptat-o....numai ca chestia asta se suprapune acum cu nedormitul, nu mai vrea sa adoarma seara, ii e frica de intuneric si cam tragem seara la somn, pana adoarme saracuta.
Cand zice acum ca vrea laptic, ii spun nu mai are mama si ea singura se duce la frigider si imi arata sticla cu lapte sa-i dau din ea.

Apropo noi bem lapte de vaca de la 1 an in paralel cu alaptatul.

Va pup si mai revin eu, multa sanatate tuturor!

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Deci intru scurt ca ma asteapta baietii la nani.

Crina vroiam sa iti zic ca baiatul meu e un neastamparat si jumatate. Area o inteligenta nativa pe care o pune numai in slujba descoperirii noilor metode sa o innebuneasca pe ma-sa.
Apropo de tzipat la copil, am urlat eu sa ii ajunga cateva zile la rand dar il lasa rece. Mai nou rade la mine. Da, nu sunt mandra de mine, nu cred totusi ca ar tb sa fiu dusa la biserica mai degraba la o Spa o zi doua. Am cedat. Am mentionat ca am geamul de la usa si televizorul crapat? Nu de la tzipete evident. De sotul tau nu stiu ce sa zic cred ca fetele au acoperit tot ce era de acoperit. Noi suntem aici pe post de perna pe umar, asa ca o imbratisare si un pupic virtual pt voi.

In fine incerc sa ma controlez insa periodic imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Dupa care vine domnul si isi pune frumos capsorul pe mine si imi zambeste si gata trece toata supararea. Televizorul tot crapat noi tot mai avem datorii de achitat si mi-a cedat si bateria de la bucatarie. Happy, happy happy.

In fine, asta e. Sunt alte probleme si mai mari, sanatosi sa fim

Micaela asa patesc si eu, ii fac mancare si scuipa. Ii plac mancarurile care dureaza cam 3 ore sa le fac.

Dani ma bucur enorm de vestile bune, felicitari pt fetita. Astept sa vad ce are si Alysh

Simona multa sanatate lui Mateias, sa treaca repede.

Doloress ma bucur pt sora ta, se rezolva si logistica o sa vezi.

Cam atat despre noi, aaa de lapte vroiam sa va zic, noi bem de 3 ori cate 210 adica suntem acoperiti.
Apropo de copii cuminti, eu innebunesc cand mergem in vizita sau vin prietenii nostri pe la noi. Au o fetita cu 2 luni mai mare. Raspunde la intrebari, se joaca cu o singura jucarie si o pune la loc dupa aia (sa va zic ce e la mine in sufragerie???) ii zice "bastian" si il striga adica...zau si face si ca toate animalele. Eu obtin dupa luni de zile un amarat ga-ga si niau. E asta e, ne facem noi mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Micaela superbe pozele! Ce imi place ia Dariei! Iar tu... nu mai zic ca dau cu rosii! Bravo pentru asa silueta!

Danicris am zis eu ca o sa faci fetita! Am zis ca tu cu Laura fetite si Alysh tot baiat, o sa mai vad acusi daca ma reprofilez si ma fac mama Omida sau raman la meseria mea. A propos de meserie, de maine lucrez de-acasa.

Magdone si eu cred ca raman fara lapte, mai storc cateodata si nu iese nimic, insa brelocul meu tot agatat de tzatza sta si cand vin de la servici si seara. Desi nu mai suge ca inainte, asa in jur de 5 minute si gata. Cu intunericul nu stiu ce sa te sfatuiesc, eu am o lampita mica cu Winnie the Pooh de pus in priza care face putina lumina, nu am folosit-o decat cand dormea la el in camera (acum vreun an asa, vreo 2 luni, am avut si noi o tentativa esuata lamentabil sa-l punem in patutul lui). Ma gandesc ca poate ar ajuta. Desi al meu cat e lumina, cat de mica, nu adoarme, trebuie sa acopar ceasul de pe noptiera cu o carpa. Si taica-su trebuie si el sa se culce cu el in pat, ca daca iese din camera si aprinde lumina dincolo, vede lumina pe sub usa si se duce direct acolo.
La tine nu prea stiu ce sa zic ca e in burtica, cu codite, sau fara codite... cred ca inclin sa cred ca tot cu codite.

Socrate esti tare simpatica! Rad de una singura pe aici! Ce sa zic, asa e si al meu! Eu cu vorbitul chiar nu-mi fac probleme, desi mai nou am citit un studiu ca 75% din copii ale caror mame au facut diabet de sarcina risca sa aiba probleme cu vorbirea, ca variatiile mari ale glucozei la mama au un efect asupra creierului copilasului din burtica, deci m-a pus oleaca pe ganduri treaba asta. Insa doctorul mi-a zis clar, dupa doi ani, daca nu zice mai nimic, veniti inapoi. Asa ca unul sau altul zice sau face, ma lasa rece. Eu cunosc si unii si altii care fac mai putin ca Patrick, deci cunosc in ambele sensuri. Incerc sa-i dezvolt vorbirea, ii spun clar, ii repet fiecare cuvant, ii citesc, ii vorbesc, dar mai mult nu stiu ce-as putea sa mai fac, asta este, o va face singurel.
Si eu mor cand vad copii care stau intr-un colt si se joaca cu o jucarie, in timp ce al meu rastoarna casa cu fundul in sus, insa imi zic ca e nevoie si de-ai nostri pe lume. Si ar fi plictisitor sa fie toti cuminti.
Iar la smecherie, nu-i intrece nimeni. Al meu ma ia de gat si ma pupa, mai si zice Pup, pup, si rade smechereste, mai supara-te daca poti. Acuma mai nou face prostia si se trage singur de ureche, nu stiu de unde a invatat ca eu nu l-am tras niciodata.

Fetelor care va cautati case, bafta multa! Wow, 800 de mii de euro!
Sigur e Bucuresti, sau e la Monte Carlo?

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Doloress, Monte Carlo zic si eu...SI la 500 mii tot Monte Carlo imi suna....
Socrate, 2 luni (la virsta asta in ce priveste vorbirea) fac diferenta...cel putin imi amintesc la david care la 1,6 ani nu prea vorbea si la 1,8 luni a inceput sa spuna tot ce inmagazinase pina atunci...de m-a uimit..oricum David era mai vorbaret decit Matei...Si culmea c alui Matei ii plac cartile si povestile, nu lui David!!!
In alta ordine de idei te cred si eu ca cedezi...cedez si eu destul de des si-s destul d erabdatoare din fire, dar asta e...Ti-ar prinde bine o cresa pina la prinz(la Sebi, nu la tine), te mai detensionezi si tu...Ii tot spun si sora-mii, dar nu vrea sa priceapa
Va las , va pup, azi ii duc pe amindoi, am o gramada d etrebsoara, inclusiv un drum pe Stefan cel Mare sa ma cert cu aia de la service tel ca mi-au dat tel inapoiin aceeasi stare

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput