Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaser spune:
Neata!
Ieri am fost la Centrul Cultural Francez cu piticii...Au o camera de copilasi si e foarte draguta...A fost gratis ieri, dar va fi un tarif gigantic de 3 ron
. Ne mai ducem ca ne-a placut!
Miha si mie imi place cum arati...si eu tot cam asa am slabit acum port S si 38...nu-mi vine sa cred...ca ma duceam sper 44!
Am vazut pozele de la Bran si le-a vazut si Cri...M-a intrebat cine e fetita, i-am spus si dupa m-a intrebat daca putem veni pe la voi pe acasa ca e mult mai frumos
...Na zi si tu...ce sa-i spun?
Va pup!
mi_bebelina spune:
Buna dimineata!
Sunt cheauna, am cam tras in noaptea asta cu tusea Deliei.....la 2.30 tusea de nu mai putea, i-am dat Tantuum spray insa cred ca ii era sete, tot tragea din biberonul cu apa care era gol si nu putea dormi.....asa ca la 3.45 i-am dat bibi cu lapte, a baut nitel dar voia apa, asa ca i-am dat......si a adormit intr-un final. Ma gandesc azi sa stam cumintele in casa. Nu pare a avea muci, de aceea inca nu i-am dat Sinupret. Simo, crezi ca e bun si pentru tuse?
Danicris, ma bucur ca au iesit analizele bune, doar era de asteptat, nu? Sarcina usoara in continuare si fara stres! He-he....si ziceai ca nu te vezi mama de fetita...lasa ca o sa vezi tu ce ajutor o sa ai la curatenie, in bucatarie.....
Crina, ti-am trimis PM
Ylari, ma bucur ca ati inceput sa duceti visul de a avea casuta voastra spre realitate!
Lorich, ieri ne-am intalnit cu Andreap si cu Saratzina.....nu ne mai vazusem de 2 luni cred. Pacat ca ele au intrat mai repede in casa. Nici n-am apucat sa vorbim prea mult....dar ne-am amintit ce mai palavrageam noi anul trecut pe vremea asta.....copiii dormeau, noi dardaiam de frig in parc si bagam ture cu carucioarele.....si
cate-n luna si-n stele.
Va pup, ma duc sa fac un pic curatenie.azi ne-am propus sa impodobim bradul.De Craciun o sa fim la Braila, asa ca macar sa ne bucuram mai mult de bradutul nostru......anul asta e fara globuri care se sparg.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
socrate spune:
Neata fetelor
O alta noapte de vis, de vise rele dar nah, iar am dormit cu copil la picioare de la 2. Se trezeste si face ca masina de pompieri. Iti vine sa iti iei lumea in cap.
Doloress ca de obicei copii nostri pe aceeasi lungime de unda. Mai ce sa zic el are niste calitati care o sa fie foarte pretioase ca adult, este foarte perseverent si tenace. Adica daca i-am aruncat un dop se ducea si dupa cateva ore la gunoi sa il caute.![]()
Acum este enervant dar na.
Cu vorbitul nu stiu ce sa zic, cateodata pare sa nici nu inteleaga, dar e vorba mereu de lucruri care nu tb facute, nici nu se uita la mine si daca incerc sa ii ridic barbia sa se uite in ochii mei se uita intr-o parte si spre jos asa sa nu cumva sa tb sa ma bage in seama.
In rest cred ca va vorbi mai repede engleza, poate fi si din cauza ca eu ii vorbesc doua limbi, la baby tv vede engleza...io stiu ce sa zic.
La minge ii zice "pa" si incearca sa zica marului "apple" asta in conditiile in care eu ii zic mereu uite marul, uite aia uite aia, ii repet si in romana si in maghiara. Ziceam sa incerc si germana si uite asa cand copilul va incepe sa vorbeasca in final va stii 3-4 limbi. Glumesc. Dar vorba ta ii citesc ii arat, ii vorbesc. Mai mult..zau.
Are o carte cu animale si daca nu ii citesti exact textul care stie el se supara. Adica nu pot sa ii zic uite calutul ce face tb sa ii zic Ihaha si Ihoho etc...
Se cam enerveaza daca nu se intampla cum vrea el. Se incrunta isi strange pumnii si tzipa. Bine el tzipa mereu. Eu de asta incerc sa il invat sa zica ce vrea ca sa nu se ma enerveze dar na...n-am succes.
In rest astept ziua in care va recita luceafarul dar cred ca mai am un pic.
Alysh spune:
Buna dimineata. Luati o
, vad ca au intrat fetilii dar n-au dat si ele o cafelutza! E frumos asa? ![]()
Azi au mai trecut hormoneii.....dar ieri am fost la pamant toata ziua.
Doloress, eu iti recomand sa ramai la meseria ta!! Lasa prezicerile ca eu vreau fetitza si vin pana'n Canada sa te urechez daca o nimeresti

Ma intorc la munci! Mai am o zi si gataaaaaaaaaaaaaa! Vacanta iar! Ma rog....un fel de a spune 
ALI, mami de Vlady si
11+
Lorich spune:
Miha superbe poze! Mor dupa Daria cu cele doua codite, e de papat cu falcutele alea. Super Branul, super poze, am vazut si o bucata Iasminutza cu ajutorul tau, iar ultima poza cu margele in dreptul motocicletei cu "cul" e dementiala.
Apropo de slabit si neslabit....Gabi vin la placintarie ca n-am mancat nimic pana acum, apoi merg in parc un pic; e inchis, dar termometrul imi arata 10 grade deci e ok de scos bibiloiu la aer. Poate veniti, n-am inteles exact programul vostru.
Pup
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
niatza,
fara numar, ca asta noapte am dormit pe buda. Sunt o cacacioasa.
Noemi, iarta ma daca am zis cu lovitura, io ma refeream ca vine tatal la Bogdan a lui CrinaAndreea si se enerveaza fara sa fie implicat deloc in creshtrerea copilului. Pai e normal ca iti pierzi rabdarea non stop cu el.
. Pupam dintzosul, si cand o prindem pe Zana Maselutza ii rupem picioarele.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Micaela06 spune:
Neata,
Miha, il cred si eu ca i-a placut la 'noi', cu animalute si locuri de joaca. Eu una stiu ca doar pt Daria am cedat la ideea de ap in buc versus casuta pe langa buc, numai pt un petec de curte in care sa-i fac loc de joaca sa-i iau catel. Poate pana la vara o sa le avem si va asteptam cu drag pe la noi.
Socrate si Doloress primiti si o fetita in clubul baietilor nazdravani? Ca mie mi se pare ca e din povestea lor 
Eu una nu imi fac probleme ca nu vorbeste iar altii zic si fac, pt mine oricum ea e cea mai cea.
Socrate si eu sunt in aceeasi situatie, am nevoie de o pauza, dar nimeni nu ma asculta sau mai bine zis intelege.
Simona eu la case ma uit la cele pana in 150, nici nu vreau sa-mi inchipui cat e rata la un credit pt o casa de cateva sute, ma ia cu rau.
Crede-ma ca nu vrei reteta mea de slabit, am fost la un pas de a deveni mama singura, printr-o metoda sau alta ![]()
Magdone si la noi cu adormitul e cam chin, tb sa stingem luminile in toata casa (bine ca avem un amarat de ap cu 2 cam
) si tb sa mergem toti 3 la culcare si sa ne culcam... uneori e tare rau ca am mai avea cate ceva de facut prin casa, dar dupa ce ne chinuim sa adoarma ea, adormim si noi.
Alysh, dc fetitza iti doresti, fetitza o sa fie
Eu asa tare mi-am dorit o fetitza si uite ca Dariuta a venit la mine.
Lori ti-am lasat ceva pe mess
Sunt asa haioase amandoua, Daria o striga 'Bebi'
Gabitule si io vreau filmuletele, are Daria un mini dvd-player si toata ziua umbla cu el, cum gaseste un cd se duce sa-l incerce la dvd ei 
Va pupam 
Micaela06 spune:
Ylari, cauta informatii despre Programul National de Sprijinire a Construirii de Locuinte Proprietate Personala demarat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei (MDRL)
Prin acest program, statul ofera subventii de 30% din valoarea casei construite prin intermediul unei firme specializate, dar nu mai mult de 15.000 de euro, pentru persoanele cu vārsta de pana īn 35 de ani.
Eu zic ca e o chestie sa salvezi niste bani.
Alysh spune:
Micaela, ce frumos mi-ai zis cu fetitza
sa dea Dumnezeu asa sa fie! Oricum cel mai important e sa fie sanatos/oasa. Nu vreau nici sa ma impatimesc acum in dorinta mea de a avea o fetitza, ca il supar pe Doamne Doamne,,,,dar de cand au anuntat Laurita si DAni de fetitze mi s-a facut o pofta.........desi imi dau seama ca statistic sansele mele scad daca ele au fata sa am si eu tot fata, vedem, vreau sa fie sanatos/oasa inainte de orice.
ALI, mami de Vlady si
11+
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Ylari, cauta informatii despre Programul National de Sprijinire a Construirii de Locuinte Proprietate Personala demarat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei (MDRL) Prin acest program, statul ofera subventii de 30% din valoarea casei construite prin intermediul unei firme specializate, dar nu mai mult de 15.000 de euro, pentru persoanele cu vārsta de pana īn 35 de ani. Eu zic ca e o chestie sa salvezi niste bani. |

Chiar acum arunc un oki!
Pupici
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Edit: Fetelor Eva e tare constipata de vreo luna, nu stiu daca v-am zis asta. Cu mancarea nu-i mai dau biscuiti, sticksuri (preferatele ei) banana deloc (desi am inteles ca doar cele crude constipa) orez, pilaf nici atat, si totusi e chinuiala mare. Naspa e ca alaltaieri am observat ca are un hemoroid........
Saptamana asta chiar sunt prinsa cu alergatura ptr acte, dar de saptamana viitoare ma ocup, ii fac programare la medicover, poate sa o vada si un gastroenterolog, poate sa consult si un nutritionist, nu stiu, oare cu ce gresesc? Ii dau in fiecare zi mere, suc de portocale/mandarine facut de mine, cel putin 150ml, cateodata 210-220, iaurt am inceput iar sa ii dau, pere, ceaiuri la greu, dovlecei, castraveti cruzi (adica nemurati) Nu stiu ce sa-i mai dau.......... Oricum nu stiu ce e de facut cu hemoroidul ala. Daca mi-or zice sa o operez? Mi-e teama de anestezii, de mor! Se poate sa nu o operez? Nu e mare, e cam cat un ob de orez. Sau e mare, ptr proportiile ei????
Of... De ce l-o fi facut?