Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Am venit de la piata, a apapat niste budinca si o sa-l culc, dar isi fac numarul intai Boowa si Kwala. Mi-a facut un circ pe drum, cu urlete, lacrimi, rasete fortate, nu a stat deloc in carut, nu stiu de ce inca ma incapatanez sa-l iau la piata si sa sper ca va fi ok.
Dupa masa mergem sa ne uitam dupa niste incaltari pentru el, ultima data gasisem ceva frumos de la geox, dar asa circ a facut si nu am putut sa-l incaltam cu ele si am plecat cu buza umflata.
Socrate la fel de dinamic si al nostru, nu asculta sub nici o forma, desi e evident ca intelege tot. Aseara pe la 3 i-am facut un lapte ca nu voia sa mai adoarma si am spus ca i-o fi foame. dar de unde. am aruncat 150 ml. ideea era pur si simplu de foiala, na.
vor creste si ne va fi dor de dulceata lor de acum.
Alyhuca succes cu fetitza eu te sustin ca atunci vom fi chiar trupa de soc!! Ar fi super.
Miha superbe pozele, tu arati super slaba si blonda, iar Daria cu ia si cojocelul m-a terminat!

gata deocamdata va pupez

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua si de la noi!

Am reusit cu chiu cu vai sa va citesc.
Suntem ocupati cu mutatul.
Si colac peste pupaza, tocmai acum cand sunt atatea de facut, e si Lara acasa.
Gradi s-a inchis pt. o sapt. din motive de cazuri de gripa porcina

Si mamici de baietei naszdravani (Socrate, Doloress, Crina) sa stiti ca exista si mamici de fetite super nazdravane (vad ca s-a inscris si Mihaela pe lista).
Lara mea e super nebunatica, slava Domnului ca Annika e cuminte, ca la balamuc ajungeam.

Dani, ma bucur ca testele au iesit bine. felicitari pt. fetita! Sa fie sanatoasa si cumintita!

Crina, am citit si eu povestea ta. Cunoasc un caz asemanator. E f. greu pt. mama, nu e usor cu un copilas mic, singura, insa si eu sunt de parere ca e mai bine asa, decat alaturi de un om care nu te respecta, te jigneste, e mereu nemultumit.
Stiu ca e usor sa dai sfaturi si din afara situatia pare mai usoara decat e in realitate, iti doresc de aceea multa putere si hotarare!

Miha, ma bucur sa aud vesti de la voi!
F. frumos la Bran. Si mie imi place f. mult poza cu codite a Dariei cu bluzita pop. si cojocel.
Si am remarcat si eu numarul motoc. CUL si pe Daria cea cocheta. S-a potrivit de minune.

Ref case -- parerea mea e, ca si zona e imp. Sunt dif. oferte, mai scumpe, mai ieftine, insa at. cand iti ies o casa/apart. trebuie sa iei in consideratie mai multe aspecte.
Daca esti intr-o zona izolata, esti mereu legata de masina, trebuie sa te gandesti si unde mergi la birou si unde va merge Daria la gradi/scoala, unde iti faci cumparaturile, cum pot ajunge prietenii la tine ...

Ce este Zyrtec?
Am mai auzit la voi de el
Am fost azi la doct., ca de cateva zile i-au aparut Annikai pe manute si picioare niste puncte rosii. Nu m-am ingrijorat pana astazi cand era plina plina pe picioare.
Nu e grav, e o urticarie (suspectez niste siropuri de tuse si unul vitaminizant), insa vom manca o perioada cu restrictii si nici o vit. - recom. medicului.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, Zyrtec-ul este un antihistaminic, se da la alergii, urticarie, bubite, tuse alergica, etc.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabi merci de raspuns. Deci sa il dau?

Ylari, nu stiu ce sa zic de hemoroid. Nu e ceva f. placut. Clar trebuie sa mergi la medic.
Nu cred ca e nevoie de operatie. Crezi ca o doare?

Laura, eu niciodata( de fapt. f rar - la vreo urgenta) nu merg cu copiii la cumparaturi. Nu ma pot uita dupa nimic in voie, trebuie sa stau numai cu ochii dupa ei.
Am noroc ca am cu cine sa-i las.

La Viena merg cu Annika la cump. mereu, insa magazinele sunt altfel, pot lejer sa merg cu caruciorul, exista chiar la unele locuri mici de joaca - e alta viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Adriana, Zyrtec-ul este un antihistaminic, se da la alergii, urticarie, bubite, tuse alergica, etc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

am pt mara pt ca e suspecta de rinita alergica. Nu i-am dat.
O sa iau un purificator de aer... are cineva?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Adriana, eu le-am dat la ai mei astia mici. Lui Andrei cand a facut alergie la Sumetrolim si lui Raducu atunci cand a facut o reactie alergica la ceva ce a mancat, si erau amandoi plini de bube.
I-a mai dat lui Andrei cand tusea multa vreme, fara o cauza aparenta, decat posibil pe fond alergic.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Chinabulina, am pus pe net filmul cu Winnie the Pooh, de Craciun. Il poti descarca de aici. Este in engleza. Foarte dragalas pentru copii, daca au cat de cat stare sa se uite

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana e greu sa merg fara Mirci la piata. Bogdan nu suporta mersul la piata si imi scoate okii o sapt ca ma duce in Auchan - de parca ma duc la distractie!!- In Auchan nu pot insa lua tot ce iau din piata. sanatate, sa va treaca bubitele si spor la mutat!
Ylari imi pare rau de hemoroizi. incearca prune uscate pt constipatie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor

la noi toata lumea e bolnava: Razvan-nepotul, sora mea - gripa, eu gripa. Bianca are rosu in gat destul de tare si tuseste din cand in cand - ii dau antibiotic si Eurespal. ceea ce vreau sa va intreb - cand le da-ti antibiotic la copii le da-ti si Biotics? am vazut ca pe plic scrie ca se prepara cu lapte. eu ii dau formula Biancai si imi e frica sa nu-i pun in lapte si pe urma sa nu mai vrea lapte. cu altceva nu se poate prepara?

Crina am citit povestea ta. tu vei face cum vei crede ca este mai bine pt puiul tau.

Danicris felicitari pentru fetita!!

Ylari felicitari pentru teren!

mai citesc din urma sa vad ce mai e nou...

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Adriana e greu sa merg fara Mirci la piata. Bogdan nu suporta mersul la piata si imi scoate okii o sapt ca ma duce in Auchan - de parca ma duc la distractie!!- In Auchan nu pot insa lua tot ce iau din piata. sanatate, sa va treaca bubitele si spor la mutat!
Ylari imi pare rau de hemoroizi. incearca prune uscate pt constipatie..

Vad ca mai au ceva in comun barbatii nostri in afara de faptul ca sunt medici!!! Frati parc-ar fi! Cand ma duce la Cora, Carref, pt cumparaturile saptamanale parca imi face favorul secolului. Dar vrea sa aiba frigiderul plin de bunatati!
Noroc ca duminica il mai corup pe tata si ma duc cu el, ca altfel ma umplu de nervi cu Stef in carca mea intrebandu-ma non stop daca am terminat
MAine cred ca ma duc singura in Cora sa mai iau una alta pt Mosi.

ALI, mami de Vlady si 11+

Mergi la inceput