Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bratafel santate! Aveti gripa noua? Sanatate, sanatate si iar sanatate!
Eu i-am pus biotics si-n budincuta, ca la momentul respectiv Robert nu papa lapte formula. Eu ii dadeam biotics pt constipatie.

Ylari intre timp incearca cu biotics, ca tot am scris; apoi, nu mai lasa fata fara un kk/ zi, nu te mai lua dupa cei care iti zic "din carti ca sa dea bine" ca supo da dependenta, nu e cazul, poate la perioade foarte indelungate de folosinta. Uite ca la noi cu toate perele, merele, prunele, dovleceii, caisele, piersicile, sucurile pur si simplu nu l-am putut regla din alimentatie si i-am dat cateva zile lactuloza, care e naturala, Ancaurn sarumana si picioarele! La noi, de la diversificare, cam 6 luni a durat sa se regleze si crede-ma , de fapt stii..nu i-am dat NIMIC constipacios, ba din contra..combinatii:iaurt+para+musetel, ceai indulcit cu humana milchzucher, deci...
Sanatate si astept sa vad ce zice si dr..

Miha imediat verific mesu', care-i cam degeaba pe la mine in calc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Buna fetele,
Astazi mi-am luat inima in dinti si am fost la cumparaturi, la cora. Am luat una bucata baiat "cuminte", l-am imbracat si am chemat un taxi. La intoarcere tot asa, am luat un taxi. Ce sa facem daca nu avem masina... ne descurcam cu masinile altora A fost cam nasol la capitolul greutate si bagaj, dar... suntem acasa si cu cumparaturile facute.
Nici Bogdan nu vorbeste. Spune doar cateva cuvinte, putine de altfel, in rest pe limba lui, sau te ia de mana , te duce si iti arata cu degetul.
Acum ma enerveaza ca de 1 sapt are muci. Si cand zic si eu ca i-au trecut.. iar il apuca. I-am dat o tura de oscillo, si i-am curatat nasucul, dar... E prima lui muceala mai serioasa, ca pana acum nu am stiut ce e aia.
Ma mir ca copii vostri mai stau in carut. Al meu nu mai sta de luni bune, nici macar nu mai am carutul acasa, ca nu avea rost sa il tin sa ocupe spatiul degeaba. Iar daca ma uit pe geam, la cum este vremea... se pare ca vom sta afara din ce in ce mai putin.

Mergi la inceput

mi_bebelina ti-am trimis invitatie pe mess

Mergi la inceput

am si eu o intrebare la voi: cum fac sa il adaug si eu pe Bogdan in lista cu mladite si mugurasi de la pagina 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MI BEBELINA – multa sanatate Deliei!

SOCRATE – hehe, asa si al meu, e foarte incapatanat si la bune sila rele. Zicea educatoarea intr-o zi ca astia mari facusera un castel nu stiu ce si el numai nu reusea. A doua zi, cum l-am adus la gradinita, s-a dus glont acolo si singurel a incercat vreo doua ore sa faca si el castelul respectiv si bineinteles ca tot nu reusea pentru ca e un joc de copii mai mari. Dar cica nu se lasa deloc, o lua de la capat de fiecare data. Asa or fi toti Taurasii.
Asa si al meu, ii ascund o chestie care e mai periculoasa, vine dupa mine si urla pana i-o dau, tine minte si cate o saptamana dupa aceea unde am pus-o si sta acolo si se tranteste cu fundul de pamant pana obtine ce vrea.
Al meu deocamdata zice pe romaneste una, alta, de unde de mic i-am tot zis Bye-Bye, acuma face din manuta si zice numai Pa-Pa ! Dar al meu nu are o treaba cu desenele animate, inchide mereu televizoul daca din greseala il gaseste deschis. Singura cheste la care se uita si s-ar uita non-stop, sunt videourile karaoke de la Cartoonito.
Uitati aici un link : Toata ziua ma innebuneste cu caroonito , mai ales video-ul asta, Bonjour Banana :
http://www.cartoonito.co.uk/videos/cartoonito-karaoke-bonjour-bana

YLARI imi pare rau de Eva, de constipatie ! NU stiu ce sfat sa-ti dau, la noi fructele functioneaza de minune. Are 2-3 reprize de fructe pe zi. Speram sa fie totul bine, sa nu trebuiasca operatie
A propos de asta, al meu vrea kk la olita si acasa, nu numai la gradi. I-am luat olita simpla de la Ikea de 3 dolari, cum are la gradi, ca pe aia cu muzica si de unde se trage apa pe care am dat 50 de dolari nu a vrut sa stea. Si sambata a venit la mine cu olita si a zis kk, si si-a dat si pantalonasii jos. Si l-am pus si a stat vreo 15 minute acolo cuminte ! NU-mi venea sa cred. Eu nu-l fortez cu nimic insa el vrea singur.

MICAELA primim si fetite in clubul nostrtru, cum sa nu, a ta se vede dupa fatzuca cat e de nazdravana si sturlubatica !

ALYSH – daca tii mortis, uite ca ma mai uit odata in bolul de cristal si poate o sa fie fetita !, hihihihihi

ADRIANA – spor la mutat ! asa imi zicea si mie o colega, ca ai unul cuminte, unul obraznic. Ea are 3, 2 obraznici si-un cuminte la mijloc.

LAURA nici noi nu mai mergem cu Patrick la cumparaturi. Am mers sambata putin prin mall si mi-a facut o criza de nervi la un stand cu jucarii care era pus asa in mijlocul mallului, nu aveam cum sa-l ocolim. Asa ca am dat 30 de dolari pe o prostie de trenulet pe care acasa intr-o ora l-a facut tandari de n-a mai ramas nimic din el. Acuma toata ziua ma plange ca de ce nu mai face trenuletul tu-tu.

BRATAFEL – multa sanatate !

CRINA – nici eu n-am permis, si tare ma mai enerveaza, mai iesim sambata, duminica singurei in autobuz (ca aici texiul e nesimtit de scump) si e greu tare, fac vre ora numai pe drumuri. Am zis ca-mi iau inima in dinti si-mi iau permis ca nu se mai poate.

Fetelor sunt acasa, astept tehnicianul sa vina sa-mi instaleze totul. Azi dimineata m-a apucat panica, nu mai voiam sa muncesc de-acasa. Dar nu mai e cale de intoarcere. Asa ca ma apuc repede de bebe2, ca mai mult de asta am acceptat sa lucrez de-acasa. Asa ca YLARI sunt cu tine in clubul aspirantelor !

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

gabitza, multumesc mult de tot .
micaela, am vazut si eu pozele cu daria. e mortala cu ie si cojocel, dar si cu bijuuri . succes cu terenul/casa.
ylari, nu stiu ce sa-ti spun cu hemoroidul, decat s-o duci s-o vada un medic. si eu tot cu lactuloza am rezolvat constipatia fiica-mii. sanatate!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetele merci de sfaturi. Cum e cu lactuloza, Lorich? Cum se administreaza? O sa mergem oricum la medic, dar macar pana atunci. Acum un an cand a avut constipatia de la fier imi recomandasera si mie milchzucker dar nici aia nu mai tin minte cum se administreaza. Sincer asta incerc si eu sa nu treaca o zi fara kk dar... acum ca are si ala la funduletz, parca imi e aiurea sa-i bag si eu supozitorul... Lass baby nu isi mai face efectul. De fapt intotdeauna i-am dat cate o singura doza dimineata si nu trecea respectiva zi fara sa faca, dar acum nu mai functioneaza........... Ziceti sa incerc si cu biotics? Dar asta ce principiu are? Stiu ca i-am dat asta vara cand cu antibioticul, stiam ca protejeaza flora stomacala. Regleaza si tranzitul?
Pupici si inca o data va multumesc.
Bratafel, of imi pare rau ca sunteti bolnaviori..... Insanatosire grabnica tuturor din familie!
Crina, Gabitza sau Cleo sau una din fetele care deschid capitole noi te vor trece pe tine si pe Bogdan in lista
Nu mai stiu ce vroiam sa zic............

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Vad ca mai au ceva in comun barbatii nostri in afara de faptul ca sunt medici!!! Frati parc-ar fi! Cand ma duce la Cora, Carref, pt cumparaturile saptamanale parca imi face favorul secolului. Dar vrea sa aiba frigiderul plin de bunatati!

L-ati uitat pe al meu..tot medic la baza...cand a plecat in Germania si se impunea o vizita la real ca noi 3 n-om trai cu aer, cica "ce bine ca am iesit si noi undeva!"
Asa ma enerveaza...parca ptr mine e un hobby sa merg la supermarket!

Eli azi a spart o sticla de ulei de masline...si frate-su a avut aceeasi isprava cu uleiul de masline...mari consumatori am ajuns!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari, s-o iau pe rand. Din pacate lass baby nu ne-a ajutat nici pe noi, depinde de la copil la copil. Bioticsul ne-a ajutat cat de cat, lactobacilus ala regleaza tranzitul, da. Cat despre lactuloza, apare sub 2 denumitri la noi- lactoulose (daca scriu bine)-pe asta nu l-am gasit si Duphalac, de care i-am dat, nu mai stiu cat, dupa prospect, parca 7 sau 10 zile, apoi l-am scos treptat, treptat si n-am mai avut probleme de atunci. Insa nu isi face effectul din prima zi. Humana milch. ala chiar a fost vax la noi, bine pediatra imi daduse doar pt a-i indulci ceaiul d emusetel, pe care nu prea il bea oricul, asa ca...
Interesant de aflat cauza constipatiei, adica la noi a fost diferit, pur si simplu corpusorul s-a adaptat mai greu la solide, dar la voi oare ce a produs asta?

Crina e mare lucru si mare izbanda ziua ta de azi; imi imaginez ce greu a fost cu copil, cumparaturi si fara masina, am incercat si eu o data pana la mall, fara masina, eram cu o prietena, ne-am intors cu autobuzul, am ramas blocati in trafic, eram varza de stresata ca va urla Robert, lucru pe care l-a si facut cu cateva secunde inainte de coborare, spre norocul meu. Asa ca, bravo pt cumparaturi! Tare de ajutor ti-ar fi cineva la care sa-l poti lasa pe Bogdan pt cumparaturi. Dar oricum, vad ca te descurci foarte bine. Jos palaria to you!

Fug ca a scos toooot dintr-un raft al dulapului de haine, e macel in dormitor!

Aaaa..si Doloress wow,. mare lucru, cu olita, s-a intamplat la modul ideal, cel mai ideal, sa ma esprim asa! Bravo mami, bravo Patrick!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Cleo stai calma doar nu crezi ca am luat ceva personal. Asa cum ti-am zis si pe mess doar ma amuzam un pic si eu.

Fetelor ma bucur asa de mult ca suntem mai multi in clubul copiilor nazdravani si a mamicilor chinuiti de tatici fara rabdare la supermarket. Pe mine ma distreaza al meu sot. Ca de ce urla copilu, ca de ce alti copii sunt cuminti, se agita se enerveaza, copilul se agita si mai mult -= reteta pentru dezastru. Dupa care daca ma duc singura ca de ce nu ii zic sa se duca el, pai asa mai ies si eu din casa daaaa?
Zau. Adica eu am stiut la ce ma inham stiam ca o sa fiu eu cu responsabilitatea mai multa ca nu mai are rabdarea necesara pt copil mic etc, dar cateodata .
In fine acu in perioada asta de "copil din reclama Durex" e greu sa ma duc cu el la cumparaturi. Dar trecem noi si peste asta.
Cu carutul nu sta nici al meu, adica sta daca nu are incotro dar protesteaza non stop. Ce sa zic el asa e de cand era mic, protesta mereu.

Laura asa patesc si eu cateodata noaptea cu el, dar el bea laptele, pentru el cred ca e mai mult obiect de confort decat hrana. Adica laptele nu se refuza niciodata. Daca se refuza avem o mare problema, sigur e ceva in neregula cu el.

In we mergem in vizita la prietena mea care a nascut de curand iar duminica la nasul copilului, i-am zis sa fereasca tot la nivel de 90 de cm.
Asta e o alta problema, nu prea pot sa ma duc cu el in vizita. Ca face ca toti dracii si la alti oameni in casa. Uof, ne facem noi mari...in curand sper.

Ylari imi pare rau de ce se intampla cu Eva, nu am sfaturi, dar avem ganduri bune, sper sa se rezolve.

Mergi la inceput