Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Andra de MsBB
Tudor Andrei de Leeloo
Andree27
Andrada si puiul Andrei Tiberiu
Andres de Aelita
Andora
Andreap
Andrei de Gabita
si tuturor celor care se serbeaza azi!

CrinaAndreea vad ca inca mai esti moderata, eu ti-am gasit doar un mesaj, mai scrie repede 6 bucati! La multi ani tie sau cui sarbatoresti azi si sper sa se rezolve cu tati, poate separarea ajuta, va ajuta , il ajuta sa inteleaga ce importanta e familia unita. Doamne ajuta!

Noi suntem bine, Robert doarme, o sa-l urmez si eu cu o carte si-un gris cu lapte, apoi am curatenie in program. Sambata am fost la ferma de animale si dupa amiaza la mall-oiul Cotroceni si declar ca am cel mai cuminte copil (care ca ne-a capiat ieri nu mai povestesc )

Merge cineva maine la parada?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Intrebare (pentru mamicile cu copii care beau lapte formula): pana la ce varsta intentionati sa le dati lapte praf? barbatu-meu ma bate la cap sa termin cutia inceputa de lapte praf si sa o trec pe Cristiana pe lapte de vaca...ce parere aveti? care o fi mai bun?
sincer, eu as mai tine-o pe formula, dar nu ma inteleg cu taica-su'...el considera ca e destul de mare sa bea lapte obisnuit...

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Intrebare (pentru mamicile cu copii care beau lapte formula): pana la ce varsta intentionati sa le dati lapte praf? barbatu-meu ma bate la cap sa termin cutia inceputa de lapte praf si sa o trec pe Cristiana pe lapte de vaca...ce parere aveti? care o fi mai bun?
sincer, eu as mai tine-o pe formula, dar nu ma inteleg cu taica-su'...el considera ca e destul de mare sa bea lapte obisnuit...

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

luminel, io dau fetei ba de vaca, ba de farmacie. tot ca sa o obishnuiesc si cu gustul de Fulga/Cedra, ce mai iau. Inca continuu cu laptele praf, din motivele:
- e sigur proaspat! ca il prepar eu pe loc
- e imbogatzit - cu fier, vit D, etc. Lista de pe cutie e lungaa.. functie de necesitatile copilului de 1 an juma
- am facut unc alcul la pretz. Deci nu ies mai eftin cu lapte de magazin. Daca ash avea vaca mea, paote, dar eu i-ash deschide o cutie noua in fiecare zi, sa fie proaspat, ca in conditiile mele de stocare in frigider nu am incredere. Asta inseamna: 3 lei x 30 zile = 90 lei pe luna. Cam atat dau acum pe laptele praf consumat de Mara. Poate putin mai mult dau acum, sa zicem 110 pe luna. Ashadar, niciun ghiseft. Ba mai mult, e stresul meu, asha si soacra, si sotul stiu ca e laptele praf acolo, ca se face cu apa plata, si gata.

Lorich, in principiu daca e vremea buna, venim la parada, pe la 10-11 la M. Aviatorilor, pe acolo, spre parc. Anyone there?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Luminel eu ii dau lapte praf cam din aceleasi motive ca si Cleo; dar daca puiutza ta papa bine in general si fructe in special, poti megre foooarte linistita si pe laptele de vaca. La noi, pe motiv de cah la fructe, le papa putin si cu greu, am preferat laptele asta imbogatit.

Cleo baga si tu un PM cu nr. tau ca am vazut ca nu-l am (de tifilon)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

La Multi Ani Andrei si Andreiutze!

Luminel si eu tot lapte uht ii dau...de fapt Ilinca nu a baut niciodata lapte praf...decat in cereale

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi o sa mergem inca cu laptele formula, macar pina la 2 ani. E innebunit dupa lapte si nu vreau sa il schimb deocamdata. Plus ca are acolo tot ce-i trebuie in el.

Am venit de la doctor, sunt bine cu ochiul, mi-am luat de-o grija. S-a imbunatatit mult aspectl, bubitele s-au uscat, doar am ramas pictata pe frunte cu albastru de metil care vad ca iese foarte greu Teoretic as fi putut sa merg miercuri la servici, dar daca tot am certificat stau toata saptamana, ma mai odihnesc si eu nitel.
Ma mai doare/ustura/mananca locul eruptiei si vag si nervul in cap, dar am inteles ca asta o sa mai ramana asa o vreme, si dupa ce trec bubele. E suportabil. Am trecut prin dureri mai urate.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Gabi bine ca te vindeci repede si ca nu recidiveaza...eu stiu pe cineva la care a aparut zz la 75 ani...nasol...

Intrebare...am luat ceva carne de vitel si tot caut o reteta pe net...are cineva idee de o reteta de succes din care sa pape si ilinca? (deci nu prajit...)

CrinaAndreea bine ai venit la M&M si La Multi Ani!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

intru si eu repede-repede sa urez sarbatoritilor zilei la multi ani, sa fie sanatosi, fericiti si norocosi. asadar, la multi ani, Andra - vecina si prietena noastra mica, Tudor Andrei de Leeloo, Andree27, Andrada, Andrei Tiberiu, Andres de Aelita, Andora, Andreap, Andrei de Gabita, Vlad Andrei de Alysh, Doloress . daca am uitat pe cineva, imi cer scuze . nu am apucat sa citesc, am vazut doar ca avem o mamica noua in gasca; bun venit, crinaandreea si la multi ani si tie. sper ca problemele voastre se vor rezolva cu bine

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani si Vlad-Andrei de Alysh, nu stiam ca e si el Andrei, nu scrie in listuta.

Crina Andreea bine ai venit printre noi! si La multi ani!

Multumesc si eu de uarai, ca si eu mi-s Andreea. Dar aici nu prea se simte... Sun bucuroasa ca sora-mea s-a logodit! Sunt tare fericita ca are si ea un sprijin acolo ca ani de zile a fost singura singurica, si cu sanatatea ei in pioneze...In aprilie se marita desi a zis ca ea nu se mai marita in viata ei, never say never...

Cleo aici lumea il lauda pe barbate-meu ca e mereu cu camasa calcata, nici nu le trece prin minte ca le-as calca eu. Deh, asa e mentalitatea vestica. Mie imi place enorm sa calc, din toate activitatile casnice asta e activitatea mea preferata. Insa nu am mai calcat asa organizat de cand avea Patrick vreo saptamana si era inca la spital la incubator. Atunci i-am calcat pentru prima si ultima oara toate hainutele. Acuma oricum i le pun la masina de uscat si ies ca si calcate, deci nu umblam chiar ca prinsi de pe apa.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Piggy si eu am carne de vita saptamana asta. Am facut o bucata mare la cuptor, am pus apa, putin ulei, sare piper, mirodenii (cimbru, busuioc) si am lasat-o vreo 4 ore acolo, acoperita asa.

Apoi separat, pentru ca tot e post am facut 3 feluri, fiecare mananca dupa gust si isi ia sau nu carne : mazare, fasole pastai cu usturoi si mancarica de praz. Toate le-am facut cu o multime de alte legume prin ele : morcov, patrunjel, telina, zucchini, ceapa, ardei, sunt toate un fel de ghiveci asa de legume. Asa fac de cand cu Patrick.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput