Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Crina, am citit putin din urma si am vazut povestea ta. E trist, dar tu esti o femeie puternica, simt asta din mesajele tale. Cred ca deja ai acordat sansa aceea... Noi suntem aici un grup de mamici care ne-am imprietenit si ne sprijinim cum putem, si am stat alaturi si la bine si la rau. Asa ca si tu esti binevenita, sa-ti alungi tristetea cu noi, sa stam la taclale si o cafea virtuala, si daca se nimereste vreo mamica aproape de tine, si reala.
Alaturi de SEBI
mihaser spune:
Salutare!
tututror celor care isi sarbatoresc astazi numele: mladite si mugurasi, mamici si tatici de M&M
Va pupam!
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor, mici si mari!
Mie mi-au placut si lumanarile de pe tortul Andradei Si as fi gustat si din tort
Laura, ati mai ajuns in Herastrau?
In weekend e durere, e f. aglomerat.
Au facut un tobogan mare, un tub cu multe spirale, unde ajungi catarandu-te pe o scarita (e pt copii mari), e o coada acolo ... e f. amuzant sa-i vezi pe pici asteptand toti la coada, numai ca sa se dea.
Sunt mai multe locuri de joaca - chiar e frumos, acum sa vedem cat o sa reziste jucarelele astea, ca unele sunt de f. proasta calitate.
CrinaAndreea, bine ai venit! Ref la sot, sper sa iei decizia cea mai buna pt. voi toti.
Adriana
cleo78 spune:
adriana, ai punctat bine, si lumanarile le-ash fi lins de la tortul Andradei.
Andrada, ma bucur ca remarca mea cu lasatul tortului in forma cu cerc ti-a prins bine. Io asha pun in frigider, si dupa ce il tai, ca uneori mai am nevoie sa il pazesc de oala de ciorba de alaturi
Ashadar, la multi ani pt toate Andreele, toti Andreeii, inclusiv pt CrinaAndreea, bun venit printre noi, moralul sus, si fii puternica! Dumnezeu iti va da taria sa iei cea mai buna decizie pt voi. Mai avem aici mamici 'single', eu le zic mamici la patrat, frumoase, sanatoase, voioase, si pt care Dumnezeu le zambeste in mod special.
plagiat nu fac. Mi-e lene sa dau copy paste dupa Danicris si Doloress si cine mai este asha talentata.
Reallaura, si fiica mea sta sub masa de calcat cu firul in mana. Si-a tras intr-o seara masa peste ea, si acazut si si-a facut un cucui ... de m-a luat plansul. Asha ca io calc dupa ce adoarme. Ude, uscate, atunci le scot si incep sa calc. Aseara am tras la 7 camashi si ceva tricouri barbateshti... si calc bine, se pare. Vic. a venit intr-o zi, f. mandru de la munca, cand o colega l-a intrebat: esti insurat? ca in fiecare zi esti cu camasa impecabila si cravata asortata (acu, asortatul si-l face singur). Va dati seama ce mandra am fo io . Dar sa vedeti ce mandra sunt in zilele cand se duce casual la munca, si nu e nevoie de camasha calcata
crinaAndreea, mai zi-ne cate ceva despre tine. In ce zona stai, cum te descurci cu puiul etc.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Luminel spune:
LA MULTI ANI! tuturor Andreelor si Andreilor! Sa le fie viata la fel de senina cum e ziua de azi! (cel putin in Bucuresti)
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
Tzrrrrrrrrrrrrr!, Tzrrrrrrrrrrrr!(telefonul)
Fetita ridica receptorul:
- Alo?
- Buna, scumpo; sunt eu, tati. Mami e cumva in apropierea telefonului?
- Nu, tati, mami e la etaj, in dormitor, cu unchiul Paul.
Dupa o scurta pauza, tati zice:
- Dar, scumpa mea, tu nu ai niciun unchi Paul!
- Oh, ba da, am, si el e la etaj, in camera cu mami, chiar in acest moment.
O alta scurta pauza.
- Uf, bine atunci, vreau ca tu sa faci ceva pentru mine: lasa receptorul pe masa, alerga la etaj si bate la usa dormitorului si striga la mami:
"Masina lui tati tocmai a intrat în parcare!"
- Bine, tati, doar un minut.
Cateva minute mai tirziu, fetita vine inapoi la telefon.
- Am facut ce mi-ai spus,tati.
- Si ce sa intâmplat, scumpa mea?
- Ei bine, mami s-a speriat rau, a sarit din pat fara nicio haina pe ea, a inceput sa alerge in stanga si in dreapta tipand, apoi s-a impiedicat de covor, s-a lovit cu capul de masa de toaleta si acum zace nemiscata!
- O, Doamne! Si ce poti sa-mi spui despre> unchiul tau Paul?
- Si el a sarit din pat, fara haine pe el si el s-a speriat rau si a sarit pe fereastra din spate direct in piscina . Dar
cred ca nu stia ca saptamana trecuta ati scos apa, ca sa o curatati. S-a lovit de fundul piscinei si cred ca a murit.
O lunga pauza.
O pauza si mai lunga.
O foarte lunga pauza, apoi tati spune:
- Piscina zici? Ããããã.... Aveti numarul 486-5731?
- Nu, cred ca ati gresit numarul.
Luminel spune:
Andrada, foarte aspectuos tortul... Si ai schimbat prefixul!
Gabitza, ma bucur ca ti-a trecut repede boala si te simti mai bine...
Crinaandreea, bine ai venit la noi! Nu-ti cunosc povestea, dar eu merg pe ideea "boala lunga, moarte sigura", daca ma intelegi...fii tare si mergi mai departe! oricum ar fi...
Iulia, mi-e dor de mesajele tale haioase ...mai vino pe aici...
Va reamintesc ca a inceput o noua saptamana de votare la concursul Pampers
O zi excelenta!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 hai mai Cleo, ce gluma sadica! de ce te tii tu acolo la serviciu?! |
de bautura, ca is 2 Andrei
simonacip, ospamox, la 6 ore, de 4 ori pe zi a luat fifi. Inainte, Zinnat, de 2 ori pe zi, dar nu a fo eficient la otita ei.
Luminel spune:
Cleo, m-am uitat pe pozele voastre...Dumnezeule, ce dulce si frumoasa e Mara!!! pe bune!