Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 8
Doloress spune:
Andrada La multi ani cu intarzaiere! Foarte frumos tortul si ce frumos a suflat Tiberiu in lumanari! Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa!
Desire si noi avem scaun fix la fel, tot primit cadou. Acuma activitatea lui favorita este sa se urce in picioare pe el si sa sara de-acolo, la un moment dat a intrat cu fatzuca in creioanele alea, si-a facut o zgarietura de toata frumusetea.
Cleo si eu am avut o zi plina, desi mai e jumate din ea, dar de dimineata m-a muncit copilul, ca sunt terminata! Acum in sfarsit a adormit putin. Ce va invidiez ca puteti sa calcati! La mine acitivitatea asta e interzisa. DOar cand am sa lucrez de-acasa poate printre picaturi am sa si calc, pentru ca in rest Patrick nu ma lasa.
"Your children know more about you then you know about yourself"
Doloress spune:
Si pentru ca maine nu stiu daca mai intru
LA multi ani fericiti Andrei si Andrele, mamici, mugurasi, mladite, tatici!
Andree27
Andrada
Andreeap
Andrei de Gabitam
Andra de MsBB
Vlad-Andrei de Danicris
Andres de Aelita
Andrei-Tiberiu de Andrada
Tudor-Andrei de Leeloo
Si celorlalti de pe lista care nu mai am timp sa-i enumar ca s-a trezit un balaur care lipaie pe langa mine in piciorusele goale!
"Your children know more about you then you know about yourself"
CrinaAndreea spune:
Buna seara, fetelor! Sunt noua pe forum!
Am si eu un baietel, Stefan Bogdan, 16.05.2008, 3400g, 50cm - cezariana - Dr. Nicole Feteanu, Sp. Caritas, Bucuresti
Acum suntem putin raciti si putin mai mult suparati pt ca ne-am separat de tati, urmand sa ne decidem daca depunem si actele de divort sau mai acordam inca o sansa .
Reallaura spune:
Fetele, insomnie. La 3 s-a trezit, papat lapticul, buf la loc, eu cu okii in tavan!
CrinaAndreea sa-ti traiasca baietelul, fii binevenita. EU zic sa mai acordati o sansa tatalui, mai ales ca aveti bb, ca sunteti casatoriti, un divort e urat, si e mai bine sa creasca bb si cu tatal. Poate va reveniti! Noi suntem aici si asteptam sa ne scrii cat mai des!
Luminel merci scumpa, nu am nici un merit, asa ma linisteste si pot si eu sa ma rog in liniste, ceea ce acasa nu prea mai fac, din pacate. cand cresc copiii sper sa devin mai serioasa si la cap asta Hai cu putin efort, in plimbare cu Cristiana o sa ajungeti si voi la biserica!
Desiree merci de info, scumpa!
Cleo, Doloress si eu o zi plina, inclusiv cu facut curatenie ca era jaf dupa invitatii de ieri, piata singura...etc. mda. asta ne e soarta. SI la mine calcatul il prefer cand e B acasa si poate sa intervina, altfel as pune in pericol viata lui Mirci care numai sub scandura de calcat sta si trage de fir
Andrada mama ce as papa si eu o felie doua!! Arata super tortul, nu stiu ce vorbesti tu acolo, mie mi-ar fi placut si la gust numai pentru ca arata cum arta!
Andrei, Andree la multi ani, o zi minunata!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
mi_bebelina spune:
Buna dimineata si de la noi!
Cu intarziere, ii urez Andradei, sa fii fericita si sanatoasa si sa umpli casa cea noua cu copilasi frumusei ca tine!
tuturor celor ce poarta numele Sf Andrei, sanatate multa si numai bucurii!
Iulia, bine ai revenit pe la noi, te mai asteptam! Succes la dr si spor la cumparaturi!
CrinaAndreea, bine ai venit la noi!
Desiree, frumos cum invata Victoria animalutele! Avem si noi cateva, dar calul e cel preferat....il pupa mereu.
Gabitzam, cum te mai simti?
Fetelor, va ziceam eu vineri ca ma duc cu Delia la gradi.....a fost o adevarata placere pentru ea...nu mai reuseam sa o iau de acolo. De-abia astept sa incp munca sa o duc in fiecare zi la copii. Azi am de facut curatenie, maine am in grija si pe fetita unei prietene de 2 ani.....bine ca e sotul acasa, sper sa ne descurcam!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Alysh spune:
Buna dimineata si la multi ani Andreiutze si Andreiuti!
Si in mod special aici la scutecele de mai iunie, la multi ani, baietelului meu drag si iubit, Vlad Andrei si La multi ani:
Andree27, Andrada, Andreeap, Andrei de Gabitam, Andra de MsBB, Vlad-Andrei de Danicris, Andres de Aelita, Andrei-Tiberiu de Andrada, Tudor-Andrei de Leeloo
Recunosc ca am facut un plagiat dupa Doloress mai sus, sper sa nu-mi ceara despagubiri
Noi am petrecut sambata cu coifuri, suflatori, paie de pahare cu personaje din desene animate, cu mancarica buna si voie buna,, l-am serbat pe Vlady care a primit o gramada de jucarii si a avut un tort pe cinste
Azi il iau la servici asa ca o sa intru abia spre seara.
Va pupacesc mult si distractiue placuta!
LAurita, sunt pe-aici dar n-am mai avut timp. Abia astept sa ajung si eu cu VLady la biserica. Sa-l impartasesc, sa ne rugam. De cand am inceput cu serviciul n-am mai apucat si parca imi lipseste mult. cu dor. Sper sa mai prindem o zi frumoasa saptamana aviatoare sa ne vedem in parc.
ALI, mami de Vlady si 11+
simonacip spune:
Neata
La Multi ANi sarbatoritilor de azi!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
La Multi ANi fericiti si Andradei, desi cu intirziere, am vazut si tortul...arata tare bine, nu stiu de ce spui tu ca nu a fost bun.Mmmm...
O intrebare pentru Cleo: stiu c atu i-ai dat Marei un antibiotic d ecurind, la 8 ore. Ce era si cit i-ai dat?
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Andrada79 spune:
Va multumim muuuuuuuuuulllttt pt urari si aprecieri legat de tort!!!!
Pupam toti Andreiii si toate Andreiutzele!!!!!!
CrinaAndreea La multi multi ani fericiti alaturi de puiutul tau! Bine ai venit la forumul nostru si asteptam sa ne mai scrii si sa pui poze cu puiul tau!
Dolloress urarea ta nu vine deloc cu intarziere avand in vedere ca astazi e iar ziua mea si a lui Tiberiu Andrei! Am admirat si noi scaunelul!
Cleo da ca si tort de vara este excelent mai ales cum zici tu cu fructe pe deasupra, adica cu jeleul de fructe facut de tine la tortul Marei de 1 an ca si acum am pe retina poza aia! Aaaaa si l-am facut direct in forma de tort, asta tu m-ai invatat cand am mai incercat eu odata sa fac tort si mi s-au prabusit toate cremele ! Reteta la tortul meu e prajitura asta: http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/prajituracufanta/index.html
Sunt happy ca am facut rost de sanie. Si-a adus aminte soacra surorii mele ca o mai are in boxa pe a ei! Ca tot ce gaseam mai accesibil erau de plastic joase si ma gandeam ca o sa simta fimiu toate denivelarile! Moama abia astept sa fie zapada dar cand ma gandesc la trafic parca imi piere cheful !
gabitzam spune:
La multi ani Andreelor-mamici, la multi ani Andreilor-tatici! Si mai ales puilor Andrei si Andreea
Eu sunt mult mai bine, cred ca am scapat mai ieftin, se putea mult mai rau. Mai merg o data azi la control la ochi si gata. Sunt si saptamana asta toata in medical.
CrinaAndreea, bine ai venit printre noi pe forum. Si la multi ani si tie. Sper sa nu fie chiar asa de rea situatia voastra. Mai vino si povesteste-ne despre puiul tau si despre ce vrei tu, sa ne cunoastem mai bine.
Alaturi de SEBI
Danicris spune:
Buna dimineata.
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor.
O imbratisare speciala pentru :
Andrei puf-mare de Gabitza
Vlad Andrei de Alysh
Tudor Andrei de Leeloo
Andrei Tiberiu de Andrada
Vladimir Andrei de Anuta-maria
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 18+