Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor.
Laurita sa dea Dumnezeu sa reusesc, imi doresc enorm bb2!
Socrate mai mult ca sigur caninii sunt. 4 deodata, iti dai seama ce il chinuie saracutzul... Si cu Eva am patit la fel. Acum si-a revenit cu somnul, ma frichinesc eu.
Pupici, noi plecam dincolo.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Da, Laura, au amenajat o multime de locuri de joaca noi in Herastrau ...
scrisesm de cateva ori pe forum despre ele, probabil ca nu ai citit

Cu vremea asta frumoasa si cu jucarele noi e animatie mare in Herastrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Neata fetelor, mai intram si noi.

Va pupam pe toate, din pacate suntem tot asa cu somnul. In curand ma dau cu as vrea sa ii dau ceva seara ca nu se mai poate. Stiu ca Gabitzam folosea Calma Baby, altceva nu am idee ce as putea sa ii dau sa doarma. SE invarte si se rasuceste de 100 de ori, picioare in burta, nas etc. Mai e si sotul meu care ma considera obiect de confort asa ca e si el calare pe mine nici nu ma mai pot misca cu copilul calare cu barbat la fel ma doare spatele de mor.

Noua ne vin caninii. Toti patru deodata.Ma gandesc ca o fi si asta. Nici eu nu mai stu ce sa zic.

Vreau si eu sa dau un lui Dani, sa ai curaj si incredere. O sa fie toul bine.

De mancare nu mai zic ca nu mananca, in fine e greu.

Pupici multi

mami de Edvin Sebastian

Socrate, sigur sunt caninii...asa i-au iesit si Cristianei si cand privesc in urma era la fel de maraita, mataita si fara stare...

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

La multi ani Andrada! si scuze de inatrarziere; abia acum reusesc sa intru.
Am fost azi la biserica, l-am vazut pe Santa. O sa pun si o poza (ca atata am).
Deocamdata un filmulet, unde invatam animalele; cine vrea sa ne vada, aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5409225286043174354

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

CE scumpa e!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata scumpele,

Asta e cu noi. Mirci e la socrii, sa ma duc sa-l iau si sa mergem la biserica sa ne aerisim!poate il conving pe B sa mergem dupa masa in Herastrau, am inteles ca e ff frumos si au amenajat la intrarea din CHarles de Gaulle o gramada de locuri de joaca pentru copii? Mi-a spus o prietena cu fetitza de 2 ani...
O duminica frumoasa tuturor!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Laura, cat te admir ca te duci la biserica asa de des...mie mi-e si rusine sa spun ca am biserica in fata blocului si n-am ajuns niciodata

Distractie placuta in Herastrau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana asteptam o confirmare de la voi care stati in zona...acu sa vedem cum fac sa-l conving pe Bogdan sa ne duca si pe noi ca tare frumos ar fi! AI dreptate, am cam citit pe fuga forumul!
Socratesi noua ne-au iesit 3 canini si 4 masele odata! A fost nasol, bine e ca trece. Acum nu am nici o explicatie pentru care nu vrea sa doarma la pranz, doar rasfatul. Mami e vinovata! sper voi sa va faceti baieti cuminti si sa scapi de durerile de spate!
Ylari

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Va multumesc de urari !
Uitati aicic poza cu tortul http://family.webshots.com/photo/2185593920105212586CoRfnH Mi-a iesit dar nu mi s-a parut cine stie ce la gust, adica partea cu fanta de deasupra are un gust mai ciudat, poate era bine in loc de fanta sa pun alt suc.

Socrate uffff cred ca abia astepti sa ii iasa canini odata! Saracutzu ! Noi aveam doar 4 dinti sus si 4 jos nici nu vrea sa ma gandesc ce ma asteapta! Va pup pe amandoi!

Reallaura cred ca o sa fie micuta ta o printesa in adevaratul sens al cuvantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu stiu ce gust are tortul acela, Andrada, dar arata intr-un mare fel Si nu mi-am dat seama pina acum ce varsta frumoasa ai implinit!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Multumim de complimente.
Laurita, eu nu cumpar mai deloc de pe net; va arat voua de pe linkuri diferite ce am cumparat, insa cumpar din magazine; nu-mi place sa comand pe net, ca tre sa platesc cu card de credit... ceea ce noi nu prea folosim, decat in cazuri de urgenta sau daca e singurul mod in care putem plati ptr. ceva. Scaunelul l-am primit cadou cand Victoria avea vreo 8 luni de la farmacista de la daddy de la magazin. Fara alt motiv decat ca a venit in vizita, sa o vada pe Victoria. La noi le gasesti in aproape toate magazinele cu articole ptr. copii, sunt in jur de $50, s-ar putea sa-l gasesti la Toys R Us.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

o zi plina: cosmetica, piatza, ficatei, supa de galushti, calcat 7 camashi barbateshti,o barfa mica cu Alina pe mess., spalat si culcat piticania fara miorlaituri.
gata, miine la munca.

noapte buna, copii!!

desiree, frumoase poze.
Andrada, mooaaaama, ce gioaca fiu-tu!! .iar tortul arata de mare clasa! probabil variatiuni pe tema crema, pana gasesti tu combinatzia perfecta pt gustul tau. Ma gandesc ca vara, cand avem capsuni, sau zmeura - pt un sc de fructe- sa fie crema rozie? Oricum, inca o data, arata de mare clasa!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput