*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*
Raspunsuri - Pagina 16
babyzapi spune:
Oceanborn eu sunt impotriva vaccinului de gripa porcina. Te gandesti ca este un risc mai mare cu gripa prin aeroport, dar riscant este si cand mergem cu copii in parc, sau prin supermarketuri, magazine si alte locuri foarte populate.
Mamiseli o frumusete Miruna si ochisorii m-au dat pe spate
. E haioasa tare cum si-a infasurat incarcatorul.
Am si eu o gramada de incarcatoare de tel care nu mai merg + vreo 5 telefoane fixe + 3 mobile care nu le folosim si le-am pus NU la jucariile lui, ci in alt loc accesibil lui, sa poate sa se joace cu ele, dar sa creada ca nu sunt pt el. Altfekl si-ar fi pierdut interesul ![]()
BraveGirl ma bucur ca ati avut o noapte mult mai buna 
Lauramiron offf Doamne, bine totusi ca ati fost la spital la timp. Nici nu ma gandeam ca poate fi chiar atat de periculoasa o raceala la ei incat sa aiba probleme si cu respiratia. Pup dulce si ma bucur ca sunteti acasa acum. Si se da hidrocortizon si inca de bronsiolita? Noi ii dadusem lui Raphael cand a avut eczema. E mai bine Cati acum?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
babyzapi spune:
Malinas nu stiu inca cum voi impacheta cadoul. Stiu ce cadou cumpar, dar inca nu am comandat si sper sa aiba o cutie buna sa nu mai caut eu alta.
Am uitat sa ma laud ca de 2 zile merge si fi-miu
. Si azi si-a spart buza
, a ratat canapeaua si a venit cu gurita in margine ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
Miky-ea spune:
La multi ani, Matei de mariana si Sara Andreea de IuliaCospy!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Andrei/Andreea!
Olivia,ce ma bucur ca Dav este mai bine...Sanatate multa,dragilor!

Isa,felicitari pt mergaretul Rapha
...offf,pup puiul sa treaca !
Cami, felicitari pt primii pasi!
Am vazut poze superbe cu scumpul Victor de Carmendu,Mirunica cea frumoasa de Mamiseli si puisorii dragalasi ai Amaliei!
Ginye, felicitari pt maselute!
Laura si Alra, multa sanatate puilor!
Corina,mult succes in programul de somnic.
Aleinad, sa aveti petrecere frumoasa!
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
elilov3 spune:
Dimitrios inca doarme dupa vaccin asa sunt stresata de nu va imaginati..uff...ne-a dat si Ca pt ca suntem prea desirati si ne tremura barbita si stiti ca va zisesem eu de manute cand plangea..vreau sa va zic ca la vreo 1 dupa ce i-am administrat cand a cascat nu a mai tremurat barbita
...vedeti vad partea frumoasa a lucrurilor
laura santatae multa lui cati sa va faceti repede bine 
malinas daca ai vreun magazin de cartier sa ii rogi sa iti operasca vreo cutie de la cipsuri sau mai stiu e ce...e mai solita si eu asa voi face apoi o voi impacheta frumos si gata...sper ca m-ai inteles 

am vb cu mirtha Eva ii ocupa tot, tot timpul incat efectiv numai are tip niccccsa rere.....n re sanaosee sss voise
profit cat mai am net ![]()
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
criss703 spune:
Lauramiron sanatate lui Cati sa scape repede de bronsiolita aia urata 
Oceanborn nu stiu ce sa zic de vaccin ...chiar m-au sunat colegele de servici sa merg sa ma vaccineze
ca la mine la serv deja sunt confirmate 3 cazuri si exact la persoane care ar trebui sa gestioneze epidemia
(medici epidemiologi)..eu azi mi-am facut antigripalul dar la Sofi nu il fac .Doamne ajuta sa nu avem nevoie nicicare de el !
Go go Rapha 
..hai ca poate ne mobilizam si noi
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
manumanu spune:
LA MULTI ANI tuturor Andreilor si Andreelor, mamici si pitici!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
ginye55 spune:
Laura multa sanatate lui Cati si tie putere sa rezisti. Cred ca esti f obosita.

Micky_ea
Babyzapi felicitari lui Raphael pt primii pasi. 
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
monicus spune:
Feliciatri pentru primii pasi... tine-o tot asa... cu increderea.. dar far accidente. Pupam dulce
Apropo a inceput sa ne placa sarbatorile... , nisipul foarte mult si sa ne spalam pe manutze cand venim de la joaca.
http://family.webshots.com/album/575719289hQqvHm
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Malinas nu stiu inca cum voi impacheta cadoul. Stiu ce cadou cumpar, dar inca nu am comandat si sper sa aiba o cutie buna sa nu mai caut eu alta. Am uitat sa ma laud ca de 2 zile merge si fi-miu . Si azi si-a spart buza , a ratat canapeaua si a venit cu gurita in margine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel RAPHAEL IUBITEL Blogul meu cu retete delicioase |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Andy08 spune:

Matei de mariana28
Sara Andreea de IuliaCospy
Sa cresteti mari si sanatosi si sa le aduceti multe bucurii parintilor!
Ocean, noi trebuia sa venim in Ro pe 11 dec. si ne-am anulat biletele tocmai din cauza gripei. Nici noi nu-l vaccinam pe Andrei, nici nu vrem, nici nu putem (ca e alergic la oua), dar zborul de 8 ore cu 300 de pasageri intr-un spatiu mic mi se pare f. riscant. Nu exista reguli speciale daca vreun pasager e bolnav (masti sau ceva). Si nu am chef sa stam prin spitale pe acolo de Craciun. Nu mi-e teama de zborul pe continent, care e in jur de 2 ore, ala e ca si cum te-ai duce la cumparaturi. Dar dar 8 ore e cam mult. In plus, Andrei ar linge avionul ala peste tot, n-ar scapa nici un coltisor neros...
Cami, felicitari pt. primii pasi!
Aleinad, multumesc pt. raspusnruile la intrebarile legate de papa. 
Laura: Uf! Multa sanatate lui Cati!!!
Olivia, cum mai e golanul? A inceput sa pape?
Andy, mami de
Andrei
Ramo2007 spune:
Isa, felicitari pt. primii pasi ai lui Raphael
de acum o sa tot vina accidentele legate de mers, dar speram sa fie cat mai putine!
Sara a cazut cand ne-am intors din parc, era langa masina, eu bagam caruciorul in portbagaj si ea se juca cu un pachet de servetele...mergea si bufff, a pus manutele si nu s-a lovit ...nu a plans.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080