*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*
Raspunsuri - Pagina 17
Andy08 spune:
Go, Raphael, go!
Malinas, si Andrei tot asa vorbeste, pe limba lui. Arata cu degetul ce vrea sau obiectul cu care vorbeste si incepe sa vorbeasca la fel ca aia care lucrau pt. Jabba da Hut, viermele ala mare din Star Wars.
Cum mai stati cu dermatita?
Ocean, am uitat sa-ti zic de refluc. Inca pe medicamente. Cica si luna dec. trebuie facut. O sa aiba 4 luni de tratament. Voi l-ati oprit dintr-o data sau treptat? A avut ceva manifestari in primele zile fara tratament?
Andy, mami de
Andrei
Olivia26 spune:
Miky, hai ce faceti ca nu are cu cine se plimba dav
Laura, of prin ce treceti si voi, sanatate multa multa
Ami, am uitat sa-ti spun ca tare ti-am mai admirat baietii ce frumos se joaca ei si ce grijuliu e David se vede ca-i e tare drag Luca
Isa, felicitari pt primii pasi, de-acum sa te tii cand o fugi dupa gagici
Pupam buzica sa treaca repede
Andy, a inceput sa si pape ceva ceva
Monicus, scumpa foc Ana, deja se joaca cu fetite mari si ce blugi smecherosi are
Eli, poate mai gasesti cate un calc cu net din cand in cand macar sa ne spui ca sunteti bine
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicus spune:
Multumim draga mamica... esti o scumpa... pai.. chiar ca nu avem cu cine sa ne jucam ca cei de aproape varsta noastra nu prea merg.. sunt copii mai mari pe acolo... de la 18 luni incolo. Ana vrea cu toata lumea sa se joace
Multumim frumos. Apropo voi ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Miky, hai ce faceti ca nu are cu cine se plimba dav ![]() Laura, of prin ce treceti si voi, sanatate multa multa ![]() Ami, am uitat sa-ti spun ca tare ti-am mai admirat baietii ce frumos se joaca ei si ce grijuliu e David se vede ca-i e tare drag Luca ![]() Isa, felicitari pt primii pasi, de-acum sa te tii cand o fugi dupa gagici Pupam buzica sa treaca repede![]() Andy, a inceput sa si pape ceva ceva ![]() Monicus, scumpa foc Ana, deja se joaca cu fetite mari si ce blugi smecherosi are ![]() Eli, poate mai gasesti cate un calc cu net din cand in cand macar sa ne spui ca sunteti bine ![]() de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Amalia spune:

LA MULTI ANI

Matei de Mariana28
Sara Andreea de IuliaCospy
la implinirea primului anisor
si pentru cei care isi serbeaza onomastica
puiutii de: Mav, Bertha, Otilia, Bebecris, Miki01, Monicabo, Madutza, VonHelen, Ana.6602
...si lista se pare ca e mult mai lunga ...
Sa fiti sanatosi, voiosi si sa aveti noroc!

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Lauramiron multa sanatate lui Cati!
Imi pare rau sa aud ca v-ati petrecut zilele astea prin spital!
Nu-ti face mustari de constiinta ca nu te-ai dus mai devreme...in afectiuni de genul asta, e chestie de moment.

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Ne-am intors acum vreo ora din spital. Joi seara am ajuns cu ea la urgente ca nu mai putea respira ca lumea, cred ca v-am mentionat eu ceva joi in timpul zilei ca nu-mi placea cum respira. Mda, spre seara s-a inrautatit si am dus-o in spital, ne-au internat pe loc ca era deja cu insuficienta/dispnee respiratorie Au bagat-o la oxigen, plus hidrocortizon si pufuri ventolin. Diagnostic: bronsiolita acuta.....si eu am stat ca proasta acasa![]() ![]() |
Laura, imi pare rau sa aud ca ati patit-o asa urat. Nu-ti face reprosuri, situatiile astea evolueaza rapid. Am patit-o si noi cu Bogdan de cateva ori (pentru ca se poate repeta, asta e mai rau.
) Eu cred ca cel mai bine i-au facut atunci curele cu bronhovaxom.Pupam fetita bolnavioara sa se faca repede bine.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
lauramiron spune:
Asa este, Amalia, boala a avut o evolutie extrem de rapida, pentru ca noi fusesem cu ea la doctor miercuri seara ca-i curgea nasul si tusea putin, a ascultat-o la plamani si totul a fost ok, iar joi dimineata deja respira ciudat, iar spre seara cand am dus-o din nou la doctor se inrautatise bine de tot respiratia. Medicul care a consultat-o cu o seara inainte, a ascultat-o din nou la plamani si dintr-o data s-a schimbat la fata, si ne-a spus ca nu e bine deloc, sa mergem la spital!! Starea ei generala se alterase rau de tot, era bleaga, nu mai reactiona la aproape nimik, statea cu ochii pe jumatate inchisi ...si parca a durat o vesnicie sa fac rapid bagajul si sa ajungem la spital
De asta zic ca trebuia sa ma gandesc mai repede, sa nu ajungem in starea aia.....in fine, ce a fost greu a trecut, multumesc lui Dumnezeu ca e bine acuma. A reactionat foarte bine la tratament si deja a doua zi respiratia isi revenise binisor. Acuma a ramas cu muci si cu tuse.
Nu a avut febra deloc!!! Poate si de asta nu m-am impacientat...
Continuam tratamentul cu antibiotic acasa inca 5 zile, plus ventolinul. Si repetam analizele saptamana viitoare.
Fetelor, va multumesc pentru cuvintele si gandurile voastre!! A fost cumplit sa-mi vad copilul in starea aia, am plans vreo ora cat am facut bagajul si pe drum spre spital, insa odata ajunsi acolo m-am intarit si am facut fata foarte bine situatiei, desi mi se rupea inima la fiecare planset al ei! Am fost puternica si asta cred ca a ajutat-o mult!
Anca, pe unde umbli??? Sper ca sunteti bine, n-ai mai scris de ceva vreme....
Olivia, am vazut acuma ca si David a fost tare bolnavior
, imi pare rau si sper ca sunteti bine
Alra, cam asa ceva am patit noi cu Ecaterina, primele zile cu muci doar, parea o viroza, apoi s-a imputit treaba si s-a lasat cu bronsiolita. Si a bagat 2 antibiotice in ea deodata in spital, iar acuma am ramas doar cu unul inca 5 zile. Eu care eram cu gura mare cu antibioticu',....uite ce debut am avut cu Cati
Asta-i viata, trebuie sa ma abtin de la comentarii si sa fiu mai rezervata
Doamne Doamne mi-a aratat ca e acolo sus si nu sta degeaba![]()
Ma duc sa le fac baie, ca sunt imputite amandoua, pe aia mica nu m-au lasat sa-i fac baie in spital, aia mare ...tat'su nu s-a descurcat, s-a vazut singur dintr-o data, parca l-a lovit trenu'
manumanu spune:
LAURAMIRON, multa sanatate lui Cati si tie o imbratisare calda, dupa experienta din spital!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
oceanborn spune:
Mersi de raspunsuri fetelor!
Laura sanatate multa lui Cati!
grasunica dulce si mamica obo. Bine ca sunteti acasa...
Mamiseli
o fi inteles Mirunica ceva din ce povestea Thomas acolo(tacaitacai). ce stim noi...![]()
Cand ne uitam la poze cu cozonacei, Thomas la primele (ca dupa nu mai are rabdare si se cere jos
) trage cate o mutrita duioasa, ca si cum ar zice, vaai ce dulce e...
Scrisesem in urma cu cateva zile ce cuvinte zice el cu intentie, cateva... dar de cateva zile cand ii trebuie ceva arata cu degetul si zice scurt "mama"
Andy noi tratament am facut 3 luni jumatate. in ultimele zile de tratament au fost cazuri in care am uitat sa-i dau picaturile, eram bucuroasa ca nu mai regurgita asa tare si ca terminam cu tratamentul, daca poti numi asta treptat..
Nu s-a intamplat nimic dupa oprirea tratamentului, incet incet n-a mai dat afara deloc. vai cate ai pe cap, eu eram coplesita de refluxul asta, voi mai aveti si alergiile.. incet incet le rezolvati cumva pe toate!
cat de kilograme, Thomas a luat foarte putin in perioada in care a avut reflux, tinand cont ca-n primele 3 luni a luat cate 1 kg si apoi cam in 3 luni a reusit sa puna unul...
acum ia bine, cam 400g la luna in ultimele 3 luni..
mami de Thomas
Miky-ea spune:
Olivia,acummmmmm venim la o plimbare cu scumpul Dav pe faleza...
Alexia e in faza in care descopera tot,dar e mereu cu ochii pe mine.Daca sunt la calculator,vine si se agata de mine si vrea sa stau cu ea.![]()
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy