*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
Matei,
Sara Andreea, o frumusete de fetita!
Andrei, Andreea!
Sunt nedreapta, nu i-am cumparat nici un cadou piticei la prima aniversare de nume, am luat in schimb pentru Sf. Ana peste o saptamana
. De fapt am luat o pijama pentru ea azi dar nah constiinta mea zice jucarie sa se bucure copilul.
Laura, chiar ma gandeam la voi ca iar erau amandoua cu febra, Nicole si Cati si dintr-odata ai disparut. Ma bucur ca-i bine acum.
Alra, la raport te rog. Ce face Nicolu grasunelu? Sper ca bine, fara febra.
Carmen, ai slabit mami, au ramas blugii largi pe tine. Il petim si noi pe Victor
, asa baiat
mai rar, poate ii plac blondutele
.
Ah, livingul tau arata exceptional. Daca mai vrei copii gandeste-te ca la 2 copii in casa cam asa va fi pe fiecare seara. Putina miscare inainte de nani nu strica
.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Amalia spune:
Mamiseli are niste ochisori minunati Mirunica ta!
Ma bucur ca papa atat de bine!
Arata foarte bine!
Aleinad.g ma bucur ca sta galusca cuminte in noul scaun! Am testat si noi scaunul nostru ieri si n-a zis nici pas in el
. Am bifat "scutirea" pe zilele astea cu atatea evenimente
, dar astept sa-mi spui ca te-ai dus...
(p.s.: iti dai seama ce mama pisaloaga pot fi?
)
Ralucutzza imi pare rau ca si voi dormiti prost noaptea.
Ma bucur totusi pentru greutatea luata in ultima luna
. Tot inainte cu sanatate!
BraveGirl ma bucur ca da roade metoda si ati avut asa noapte!
La cat mai multe nopti linistite!
Criss pup dulce demolatoarea mica!
Asta e doar inceputul..![]()
Eli nu te necaji, sanatosi sa fiti ca se mai intampla si pe la altii
. Sa ne auzim cu bine dupa 12 incolo.
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
cameliam spune:
Multumim mult la toata lumea pentru felicitari, adevarul e ca azi oricat am indemnat-o n-a vrut sa-mi arate si mie ca poate face pasi singurica... ei, lasa ca nu-i graba, maine e si tati acasa si poate ii arata lui ![]()
laura sanatate multa multa lui Cati! Ce experienta urata, bine ca acum sunteti pe calea cea buna si in primul rand, acasa.
bravegirl felicitari, se pare ca metoda asta da roade, la cat mai mult nopti cu somn plin iti doresc. (si tie si mieeeeeee... noi tot la minim 1 trezire suntem, dar in general cam 3, la 3-4 ore una
)
alra sanatate lui Nicole! Apropos de faza cu "ea se trezeste, tu nu te trezesti noaptea" zice al meu ca cica prea sar eu la fiecare mrrrr al ei si ca daca as lasa-o un pic s-ar culca la loc. La noapte testez, sa vedem...
iza felicitari pentru Raphael cel plimbaret! 
ma duc sa ma culc ca pic de somn. daca mi-ar fi zis cineva acum 2 ani ca o sa ajung sa ma culc la 22 i-as fi ras in nas...eu treceam de miezul noptii cu ora de culcare in general, un obicei nu chiar sanatos de altfel... na', ca te educa si copiii pe tine, nu doar tu pe ei ![]()
fluturasha23 spune:
Intrebare pentru mamicile cu 2 copii si nu numai: voi cum i-ati dezvatat sa bea lapte noaptea? Iulia bea 1-2 biberoane (aprox 150-250 ml lapte) noaptea. Mananca seara mancare solida pe la 20 si uneori maraie pe la 1 si pe la 6, iar eu ii dau imediat lapte ca sa doarma in continuare. Ma gandesc ca trebuie sa o dezvat cumva ca totusi a facut anul, foame nu cred ca ii e, caci organismul are rezerve...
Amalia spune:
Olivia
da, e grijuliu David cu Luca, dar chiar si asa se mai intampla accidente
. Tocmai si-a mai tras un cucui proaspat cozonacelul nostru
David e foarte fericit pentru ca vede ca se concretizeaza tot ce i-am povestit: faptul ca Luca e indragostit lulea de el
, ca tipa de fericire cand il vede, i se arunca cu capul pe genunchi si-l prinde strans de picioare sa-l imbratiseze, a invatat sa-l pupe si sa-l mangaie si mai ales...sa-l strige "Dadiiii"
.
In seara asta a adormit Luca tare greu, strigand dupa tati si cascand gura la usa...doar doar o veni
. Dar tati al nostru e in delegatie
si nu spera sa vina mai devreme de miercuri...iar pe 15 pleaca iar.
Uf, greu
...nu-i bai, am grija de toate...casa, mancare, plimbari, baite, lectii, cumparaturi..etc..dar nu pot sa-l si inlocuiesc pe tati cand le e dor de el![]()
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
cameliam spune:
situatia e identica si la noi, si eu vreau sa scap de obiceiul asta.
tot cam atat bea si Alexandra la o trezire. ultima masa solida (si consistenta) e pe la 19, si primul marait intre 23-01.
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturasha23 Intrebare pentru mamicile cu 2 copii si nu numai: voi cum i-ati dezvatat sa bea lapte noaptea? Iulia bea 1-2 biberoane (aprox 150-250 ml lapte) noaptea. Mananca seara mancare solida pe la 20 si uneori maraie pe la 1 si pe la 6, iar eu ii dau imediat lapte ca sa doarma in continuare. Ma gandesc ca trebuie sa o dezvat cumva ca totusi a facut anul, foame nu cred ca ii e, caci organismul are rezerve... |
malinas spune:
la pranz s-a trezit si domnisorul meu cu nasul infundat si tuse.Avand in vedere ca maine e 1 decembrie am decis sa-l duc azi la medic sa-l vada, ca sa nu ma trezesc maine ca tre sa ma duc la spital ca nu am medic pediatru.Concluzia: viroza.Tratament:aerosol si vit C.Eu in seara asta i-am bagat si o doza de nurofen, supliment.
eli
, asa am obtinut o cutie in care a fost vin si de aia zic ca parca nu-mi vine sa o folosesc pe aia, dar daca nu gasesc altceva...asta este.
babyzapi, jucaria a venit in cutie, dar este foarte subtirica din pacate si ma gandesc ca o vor zdruncina rau si nu as vrea sa ajunga sifonata.Felicitari pt Raphael cel mergaret.
Andy, si David arata cu mana ce vrea sa obtina si bodoganeste ceva pe limba lui, dar nu "este de loc coerent".Cu dermatita stam binisor.Am cumparat de la mustela lotiunea aia hidratanta stelatopia si situatia s-a imbunatatit vizibil, mai ales ca in ultima saptamana i-am dat in fiecare zi branza, iaurt sau cascaval tocmai pt a vedea daca e de la lactate.Se pare ca nu e de la lactate, probabil o combinatie de alimente care nu-i convine, inca mai cercetez.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.
babyzapi spune:
Ami mersi frumos pt site 
Multumesc tuturor pt felicitarile la adresa poznasului mergaret 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
anca_27 spune:
Fetelor, sunt bine, si cand nu sunt si nu pot intra dau eu cumva un semn! Deci de la mine no news, sunt good news.
DC addicted in continuare, doar ca n-am mai avut chef ... de scris, ca de citit tocmai am ajuns la zi. ![]()
Atata m-am plans in ultima perioada ca m-am saturat eu de mine si-am zis `ia o pauza`.
Corina, ma bucur tare pentru somnul tau!
Noi cu somnul tot la fel, n-spe treziri, putin alint la tz, dar nu-l mai vad ca pe-o corvoada - da, ajunsesem sa ma simt folosita si mi se parea tot mai greu - e ceva normal, dupa ce cateva nopti a fost chinul de pe lume cu incercat de readormit fara tz, de aceleasi n-spe ori. Hi hi, candva poate o sa citesc cat mi se pare de normal sa ma trezesc din ora-n ora si-o sa-mi zic ca n-am fost normala la cap in perioada aia, adica asta.
Dar ce nu facem pentru iubiri? Si mai ales de astea mici, dulci, pufoase, alintacioase?
Laura, o Doamne, prin ce-ati trecut, pup iubirea mica!
Cate rugaminti nu invocam Cerului si cate nu promitem cand e puiul bolnav, si ne vin in minte toate datile cand poate am ridicat vocea, sau ne-am enervat din prostii
; sa darame casa, numai sanatosi sa fie, cred ca sentiment mai mare de neputiinta nu exista...
Si eu astept Julie&Julia... tot vanez sa nu treaca la cinema si eu sa-l pierd.
Ce probleme am eu...
Amalia, cate stii tu sa duci in desagi, si cu cata demnitate.
Ghiciti ce fac eu la ora asta
, ceva yummie. O tarta cu fructe ca am musafiri la prima ora si nu se cade sa nu am nimic bun pentru ei. Nasolitatea problemei e ca trebuie tinut aluatul o ora la frigider, dar am omis asta, si-am vazut doar cand am dat cu ochii de reteta. Mai am 10 min de frigider, ma duc sa curat merele... Tarta e asta, super simpla si foaaaarte buna!
Mi-a innebunit word-ul, nu mai pot selecta, da copy/paste, nimic!
Jur ca v-o scriu, dar nu acum. Cat de repede pot.
Pusici la mamici!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
bebecris spune:
multumim, fetelor!!! azi a fost o zi super....am aniversat pt prima oara SF ANDREI impreuna cu puiutzul meu....am fost 2 sarbatoriti cuminti....david a primit multe cadouri, am fost in parc in ior in TARA LUI MOS CRACIUN....
de cateva zile iesim si dupa masa de pe la 17-17.30 si mai intram pe la 20...e superb....sunt muuuuulte figurine create din beculete, brazi...muuuulta lumina si bucurie....e plin de copii veseli si zglobii...
si david vb pe limba lui minuuuuteeee in sir....
pupici de la noi!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI