*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*
Raspunsuri - Pagina 19
bebecris spune:
CAM ASTA AM FACUT NOI IN PARC ZILELE ASTEA
http://community.webshots.com/album/575731443BFZNMs
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
BraveGirl spune:
Laura, multa sanatate Caterinei! Imi imaginez ce greu ti-a fost. 
Anca, ma bucur ca ai reaparut...imi faceam griji
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Amalia spune:
Cherie cum mai esti cu maselele?

Malinas multa sanatate lui David!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Babyzapi felicitari pentru umblaretul mic!

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Neata fetelor!
Eu am "inchis" pravalia aseara...eu o deschid..
O
calda?
Noi suntem treji astazi de la 6:50
. S-a sculat din cauza ca era ud fleasca
, nu stiu cum a trecut prin pampes...si-n plus, il gasise vorbitul in somn pe David
(care profita sa doarma cu mine de cate ori pleaca sotul in vreo delegatie![]()
poze aniversare 1 an
lauramiron spune:
Amalia, prezenta si eu cu cafeluta in brate
M-a innebunit sotul sa dorm cu Ecaterina macar 1-2 nopti, sa fie sigur ca e bine si ca respira normal etc
Deh, barbatii astia, tare panicosi si fricosi mai sunt
Asa ca am dormit eu cu ea, si el cu Rebeca, sa nu se lase cu suparari
Si va inchipuiti ca m-am trezit la fiecare scancet
Pe la 2 am luat-o cu mine in pat si atata am pupat-o si alintat-o, ca n-a mai adormit apoi pana dupa 3, s-a tot suit pe mine si s-a jucat, s-a foit. Dar a fost frumos sa dorm cu ea
Anca, bine ca ai dat un semn si sunteti bine
Sa ne spui cum a iesit tarta, ca vreau si eu reteta. Si ai dreptate...orice sa se intample, numai sa nu-ti fie puii bolnavi, ca simti cum iti pica cerul pe tine
oceanborn spune:

La multi ani Teodora!
Daniela,sa va traiasca frumusetea mica cu gene lungi
, sa fie sanatoasa si fericita!
Amalia, noi la ora aia ne trezim ..daca nu mai repede, oricum sunt bucuroasa ca se trezeste o singura data de cateva zile(de cand m-am plans aici pe forum. chiar merge ,
de acum ma plang de cate ori nu papa nu doarme,etc..)
mami de Thomas
lauramiron spune:
Apropo de dezvatat copilul de biberon noaptea....eu cu Rebeca sunt patita, cu greu mare am scapat de biberonul cu ceai noaptea pe la 2 ani si 2-3 luni. Se trezea cam de 2-3 ori si nu adormea fara "ceeaaaaaiiiii".....parca o aud si acuma
Asa ca n-am repetat greseala cu Cati si nu i-am mai dat lapte noaptea de pe la 5 luni, a fost greu vreo 3 nopti cand s-a trezit si a trebuit s-o adorm fara lapte, urlete si plimbari prin casa....dar am dezvatat-o
Si e infinit mai bine. Acuma nu stiu cum e sa dezveti un copil de 1 an, insa va spun sigur ca pana nu luati atitudine, nu vor renunta la biberon noaptea. Si sunt convinsa ca nu le este foame, ci pur si simplu s-au invatat sa adoarma inapoi doar cu biberonul, plus ca e si mult mai comod pentru mamici![]()
Amalia spune:
Laura ce dragut!
Ma bucur ca se simte mai bine galusca mica!
Oceanborn super!
Ma bucur ca ati scapat de treziri! La noi nu merge cu facutul de ras
, nu se sinchiseste
.
LA MULTI ANI Teodora de Aleinad.g 

Multa sanatate si noroc si tot ce e bun sa ti se implineasca!
poze aniversare 1 an
lauramiron spune:
Uiiii, e 1 decembrie
La multi ani, Romania!![pk] Si sarbatoritilor nascuti astazi!!
Fug, ca am o mie de lucruri de facut, parc-am lipsit de acasa o vesnicie, ma simt rupta de realitate
Frigiderul e gol, de mancare nimik, trebuie sa dau comanda de tort si prajituri pentru duminica, am programare cu Rebeca la coafor s-o tund, inca n-am cumparat cadoul pentru Mosu', apropo de living, ca l-am vazut pe al lui Carmen,....e la fel cum l-am lasat aseara
Fuuuug