*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Perfect de acord...mai ales la partea cu comod pentru mamici, asa e, ii dau repede laptele, ea se culca la loc, dorm si eu. Azi noapte am lasat-o un pic inainte sa si sar cu laptele... n-a mers, a urlat pana a primit ce vroia. Dupa care a adormit bustean pana la 7:30, a fost o singura trezire, mamaaa ce odihnita ma simt!

Trebuie lucrat aici, clar... doar ca nu ma incumet sa m-apuc de treaba, asa cum ziceai si tu ca nu-ti vine sa te apuci s-o faci pe Cati sa adoarma singura inca (sau la un moment dat, poate intre timp s-a schimbat treaba si la voi). Noi de hopul asta am scapat, fara nici un merit de la mine, pur si simplu o pun in pat si se culca, ziua si seara. De-ar fi simpatica sa se dezvete singura si de laptele de noapte...

Cati bolnavior sa se faca bine-bine repede-repede. Te cred si eu ca ai pupat-o si alintat-o azi noapte, asa imi vine si mie cateodata cand se trezeste pentru lapte, e o dulce cu ochii mijiti de somn, cum bea din biberonul pe care il tine cu o mana si cu cealalta mana ma cauta pe mine sa ma prinda de maneca de la pijama .

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Acuma nu stiu cum e sa dezveti un copil de 1 an, insa va spun sigur ca pana nu luati atitudine, nu vor renunta la biberon noaptea. Si sunt convinsa ca nu le este foame, ci pur si simplu s-au invatat sa adoarma inapoi doar cu biberonul, plus ca e si mult mai comod pentru mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Intrebare: cu cat timp inainte sa puneti copilul la somn ii dati ultimul biberon cu lapte?

Eu il dadeam chiar inainte de nani si adormea la el si vreau sa schimb treaba asta. Ea papa de cina la 19, apoi la 20 baita + bibe cu lapte + nani. Bibe asta cu lapte uneori nu-l bea tot ca adoarme inainte. Ieri i-am dat la 19:30 bibe cu lapte, inainte de baita, dar nu i-a trebui foarte mult, ca era satula dupa cina, am facut baita si restul l-a baut dupa aceea, in total a bagat mai mult ca de obicei si nici nu a adormit la papa. Voi cum faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Teodora! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai o viata plina de bucurii si fericire! Daniela, sa va traiasca scumpetea!

David Bogdan de gabriellag

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

La multi ani Teodora!
Romania!!!

Si acum Arianna a dormit d ela 22 la 6.30 neintrerupt S-a trezit, a cerut apa si s-a cucat la loc. S-a mai trezit pe la 7.20 s i apoi la 8.30. Sevicile mele au fost solicitate p ela 8.45, cd a primit 2 tzitzi pline pline
Sunt f fericita.NICIODATA nu a dormit atata.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza

Anca ma bucur ca sunteti bine, chiar ti-am simtit lipsa, eu in continuare cu pb cu netul si edci citesc numai pe fuga, raspund pe fuga, dupa care ma gandeam...dar parac nu am vazut nimic de la Anca
Lauramiron e bine ce zici tu, da' ..... daca n-i dau laptic cand se trezeste...sa-i dau apica? sau nimic?
Cami si la noi exact ca la voi cu cina cu o ora inainte de nani si dupa bibe imediat nani. Doar ca de cand am trecut la ora de iarna, fi-miu vrea sa doarma de la 7 deja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

bravo Arianna cooperanta! wow, toata noaptea..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Felicitari BraveGirl! Super realizare! Ma bucur ca a mers totul atat de bine!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Laura ma bucur ca e mai bine Catica si a ramas doar cu mucisori...ohooo...cate ai de facut...spor la treaba
Anca ce bine ca ai revenit...ne era dor de tine
Cami si noi la fel cu bibe seara...ea are cina pe la 18.00 si dupa baita la 20.30 un bine cu lapte...insa nu adoarme niciodata cu el in gurita....termina de papat, o iau in brate si o pun la ea in patut, se inoarce pe o parte si nani.Acum fetelor problema mea este alta, se trezeste foarte des noaptea si nu stiu daca este de foame sau de ar putea fi.Ea a dormit toata noaptea fara intreruperi de la 3 luni dar acum de o luna parca a luat-o razna.Ideea e ca nedormitul asta noaptea este concomitent cu o pofta nestavilita de mancare in timpul zilei (tot cam de o luna asa), mamanca ca sparta...cam 350gr /masa, 5 mese pe zi.Ma gandesc ca poate ii mai este foame si noaptea daca mananca asa mult ziua.
Oricum inca nu i-am dat de mancare noaptea ca mi-e frica sa nu se invete asa, prefer sa me trezesc de 5 ori din ora in ora.Sper ca o sa-i treaca curand ca sunt cheauna de cap.
Va

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani Romania!

Dam si noi un scurt semn de viata, ca nu am mai apucat sa scriu demult...
suntem bine, multumim tuturor celor care au intrebat de noi si multumim pt urarile de ziua Anei Maria si pt ziua de ieri...
revenim cu un mesaj mai lung

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Teodora, David Bodgan, sanatate multa, noroc, o viata frumoasa!
si romanilor!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput