*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*
Raspunsuri - Pagina 15
Ramo2007 spune:
Eli multi
pt. puiut intepat, sa nu faca nicio reactie!
Noi vineri facem Infarixul de 1 an 
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
criss703 spune:
La multi ani Matei !

La multi ani Sara Andreea !

Mariana , Iulia sa va traiasca minunile , sa creasca mari si sanatosi !
Mamiseli ce frumusica e Mirunica ta
, seamana bine cu tati dar si cu tine !Te-ai vopsit bruneta? ..parca erai mai blonduta , oricum iti sta bine 
Si Sofi e fan telefoane,prize , incarcatoare , calculator , laptop , cabluri , tv. (butonul de power
) , telecomanda ...na ' chestii de copii
.Azi am sarit si noi de 9,05 kg.
, dintisori.. abia iese al 3-lea , la mers preferam de-a busilea ..inca ii este frica sa paseasca singura , mai ramane cateodata singura in picioare dar se panicheaza si se aseaza repede jos .De tipat tipa si ea mai ales cand ramane singura in patut sau nu e bagata in seama
.Apa nu bea mai deloc , luni de zile nu a baut deloooc (lapte si sucuri ..nici macar ceai )doar de cateva zile bea din paharel de sticla (din nimic altceva :cana cu supapa, biberon ).Aaa si mai nou dezlipeste banda de tapet si figurilele cu Winnie de pe pereti ...atat zgarie cu unghiuta/degetelul pana reuseste sa-l vare sub el si apoi trageee cu toata puterea (si are ceva !)..deci azi dimineata a trebuit sa-l dezlipesc de tot cu zugraveala cu tot
..e un demolator mic ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
elilov3 spune:
ramo uff sa fiti baftoase si voi 

criss mai eu zic ca e o perioada asta la ei si dimitrie face exact ca printesa ta cu figurinele de te pereti.....deh copchi 

fluturasha ai pm 
eu va anunt ca o sa raman fara net din motive de neplata asta e...vb aia ma vait sa am ce pune pe masa copilului..alelalte le-om plati cand vom avea
...deh ionu in concediu acasa fara plata soarta....si numai vreau sa ma mai vait..
va pup va urez in avans la multi ani! si toate cele bune sa se adune cele rele sa se spele
....cred ca dupa 12-13 vom vb atunci cred ca o sa achitam toate cele
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
Olivia26 spune:
Neata
La multi ani, Matei de mariana!!!!
La multi ani, Sara Andreea de IuliaCospy!!!!
La multi ani celor care poarta numele Andrei/Andreea
Oceanborn, suntem mai bine, multumim
Nu stiu ce sa zic cu plecatul ca si noi s-ar putea sa tb sa plecam dar inca nu vreau sa imi mai fac griji si de asta am destule![]()
Andy, scumpii de voi, cat de greu tb sa-ti fie, treceti voi si peste asta.
Oti, cu alaptatul ma gandeam ca pana nu mai vrea el dar nu stiu daca rezist
asa ca ma gandesc si eu ca Ami, macar sa-l scot din iarna. Fasolea boabe eu am incercat-o deja ca are mult fier
, i-a si placut si nici nu au fost probleme.![]()
Cami, felicitari pt primii pasi
Cermen, cat e de frumooooos Victor, ce ochi, ce gene, ce trasaturi delicate si armonioase
si tu arati foarte bine, ai slabit muuult, asa-i? Foarte frumos la ferma dar si la petrecere, imi place la nebunie casa asa plina cu oameni si jucarii, iti da o senzatie faina![]()
Mamiseli, ce ochi albastri are Mirunelul
imi vine sa-i pup falcutele iar voi sunteti f frumosi, are si cu cine semana
.
Ginye, felicitari pt maselute
Ralu, bine ai revenit
Alra, sanatate Nicolului.
Laura, voi cum mai sunteti?
Ancule, chiar unde esti???
Sper ca sunteti bine
Corina, bafta cu somnicul.
Aleinad, ati scapati de mot deci
, petrecere frumoasa maine
Noi inca suntem in scoica, inca nu ne-am hotarat ce scaun de masina sa luam
, suntem in cautari, orice idee e binevenita
Sigur am mai uitat din ce voiam sa scriu
, va urez o saptamana frumoasa.
Pup toata gasca
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
ginye55 spune:
Mamiseli Miruna e o adevarata cozonacica...fire, cabluri, incarcatoare...
o frumusete de fata! 
Eli ma bucur ca esti mai bine!
Sa ne auzim cat mai curand! 
Futuremother Criss Olivia Ami Oceanborn cred ca suntem campioni la masele
Avem deja 3! 

Corinasa o tineti tot asa! 
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Salutare fetelor,
Ne-am intors acum vreo ora din spital. Joi seara am ajuns cu ea la urgente ca nu mai putea respira ca lumea, cred ca v-am mentionat eu ceva joi in timpul zilei ca nu-mi placea cum respira. Mda, spre seara s-a inrautatit si am dus-o in spital, ne-au internat pe loc ca era deja cu insuficienta/dispnee respiratorie
Au bagat-o la oxigen, plus hidrocortizon si pufuri ventolin. Diagnostic: bronsiolita acuta.....si eu am stat ca proasta acasa
, puteam sa ma duc joi dimineata si o chinuiam mai putin....in fine a urmat tot tacamul analize, branula (pusa de doua ori ca dupa 2 zile s-u umflat manuta), vene sparte in vreo 5 locuri, antibiotice etc
Analiza VSH e inca foarte mare, insa continuam tratamentul acasa si vom repeta analizele vineri sau luni. Nu mai rezistam in spital, a fost foarte greu cu ea intr-o camera de cativa metri patrati

Cam asta a fost in mare....n-am citit nimik, sper sa recuperez curand
mamiseli_11 spune:
Oceanborn
, esti o draguta, kg am mai multe decat inainte de sarcina. Eu aveam 52-54normal, aveam 56 cand am rama s gravi, acum am 58 si nu vrea sa coboare acul la cantar neam. Da daca voi ziceti ca sunt slabuta...![]()
nu-mi mai fac griji. Acum am reusit si noi sa-l vedem pe frumosul Thomas cum vorbeste el la telefon![]()

. A stat Miruna nemiscata cat a durat filmuletul![]()
Cris eram facuta suvite blonde, acum sunt bruneta de la mama natura![]()
.
Multumesc de aprecieri, Mirunel inca e fata lui tata, mai putin a mea (la trasaturi)![]()
Eli bafta sa nu aveti reactii la vaccin. Lasa ca nu-i bai cu netul, ne revedem/vorbim cand poti tu. Partea buna la forum e ca raman toate mesajele si poti citi din urma, ai ce face dee sarbatori![]()

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Laura multa sanatate lui CAti si multa putere tie sa rezisti in continuare. Cred ca esti tare obosita.

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Ramo2007 spune:
Laura multa sanatate si multi
lui Cati, sa se faca bine repede!
Ai grija si de tine, offf, numai cand ma gandesc la conditiile din spitalele noastre...imi dau seama ca esti foarte obosita.

Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
malinas spune:
Cameliam, felicitari pentru primii pasi ai Alexandrei.
carmendu, eu vad cum stau lucrurile in gurita lui David atunci cand ii dau sa pape.DAvid cand vede lingurita deschide guraaaaaaa laaaaaarrrggg, asa ca pot sa vad ce si cum.Sa bag degetul nu am curaj, ca ma capseaza imediat.
lauramiron, uufffff.Sanatate multa in continuare, sa dea DD sa nu mai traiti astfel de experiente.
Am vazut poze frumoase cu Mirunica.Are niste ochi f frumosi si expresivi.
Pot sa va intreb cum impachetati jucariile pt mos?Alea de trimis prin posta, daca sunt jucarii?Ca am cautat o cutie mai solida, dar n-am gasit decat una de la vin
si parca nu imi vine sa o pun pe aia.Alte idei?Stiu ca prin ikeea sunt cutii de vanzare, dar nu am cum sa ajung sa cumpar, mai ales ca de maine suntem si noi singuri acasa pt o saptamana.
Voiam sa va mai intreb daca mai e vreun pitic care nu vorbeste?David silabiseste pe limba lui, dar nu zice nimic cu directie.Doar cand vede telefonul il duce la ureche si zice alo, in rest nimic nimic.Degeaba ii arat si ii repet, ca vad ca nu vrea si pace.Mai e vreunul lenes?
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.