*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alra ma bucur tare ca nu mai face febra galusca ta. Cat despte greutate, cred ca zicea bine Aleinad sa mai astepti un pic si sa o cantaresti dupa ce trece de raceala asta. Din cate am citit, esti singura care spune ca papa Nicole bine si de asta cred ca nu e o problema. Pupici

Corina eu cred ca iti este tare greu sa o auzi pe Ariana ca plange noaptea si tu nu esti acolo dar daca asa reusesti sa te odihnesti, nu vad de ce e asta neaparat negativ. Ea plange de frustrare ca nu gaseste titi nu ca sufera de foame.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Va multumesc pt incurajari.
Raportez: Arianna a adormit la 21 si a dormit pana la 01 cd a marait putin, a luat 2 guri de apa si somn pana la 4. S-a trezit apoi la 6 cd s-a marait si a adormti cu o jucarie cu melodie, apoi la 7.50 s-a trezit si m-a strigat. A papat tzitzi. Nu mai stiu de cd nu a mai dormit ea asa bine. Partea buna e ca e si cuminte, cooperanta. Sta in tarc, se joaca singura, nu mai cere atentie. Vrea doar sa fi cu ea in aceeasi incapere, dar sta si singurica cu jucarelele. Sper s ao tina tot asa.
Carmendu, e asa frumos Victor ...e luat? ca dc nu, vrem si noi pe listuta, poate poate

cozonaceilor care azi serbeaza un anisor!!!!
La multi ani celor care-si serbeaza onomastica!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Nici pe mine nu ma lasa Miruna sa vad dintii sau maselele, eu le mai vad cand plange sau ii bag un deget in gurita pe lateral si acolo nu are cu ce sa ma capsese ca duc direct la gingiile de la masele. Dar si cand ma prinde...Avem si noi o maseluta, o alta gingie umflata tare si 7 dinti. Noaptea geme de durere dar cu un pic de panadol reuseste sa doarma toata noaptea. Si e si in plin puseu de 1 an, mananca apr. 800 ml lapte (fata de 500) si mesele solide in mod obisnuit (cam 200 de fiecare masa, asa ochiometric). Dupa un bibe de 300 ml are o burtica asa de rotunda, e tare simpatica.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

am uitat sa va zic...azi noapte nu am auzit-o deloc, pt ca s-a trezit dupa ce eu adormisem si nu a urlat nici noaptea. Doar scartaie putin, arata cu degetelul diverse, si adoarme la loc, destul de repede. sper sa o tina tot asa. Eu am dormit 7 ore legat

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Corina, ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti!Ariannei, s-o tina tot asa!
Sara se mai trezeste noaptea cateodata..ii da tati apica, suzi si gata.Are nopti cand nu se trezeste deloc, de la 21:30 pana la 8 si nopti in care se trezeste o data...maxim de doua ori.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/569295425RkCAtJ?start=108

Pozici noi.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mirunica nu ne dezamageste ! traiasca incarcatoarele , cablurile,prizele, sertarele etc..pupam ochisorii frumosi si mamica slabuta!Mamiseli tu ai slabit la loc cum erai sau ai pierdut mai multe kilograme ?

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ma uit la Miruna cu incarcatorul de gat si o vad pe Sara...a stricat unul si de atunci e jucaria ei preferata.
Immm ce bine arata tortul...il sun pe sot sa ia prajituri ca mi s-a facut o pofta...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

http://community.webshots.com/album/569295425RkCAtJ?start=108

Pozici noi.

Pozele mele

Mirunica

Ce ochi frumosi am vazut te pierzi in ei. E o frumoasa!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

facut vaccin de 1 an ror+polio...asteptam reactii
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREILOR SI ANDREELOR!!! SANATATE SI NUMAI BINE
vazut si mirunica superba si victor la petrecerea org de carmendu, jucausii lui amalia toti niste cozonacei minunati
ginye sunt pe bine cu maselele s-a mai tras din infectie...
la multi ani! Matei de mariana28
Sara Andreea de IuliaCospi
...sa cresteti mari si sanatosi

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput