*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Al meu nu a fost alaptat niciodata si intr-un an de zile nu stiu daca au fost 10 nopti adunate in care sa nu se trezeasca noaptea. Acum se trezeste de 5 ori pe noapte: din care 2 treziri le prind cat sunt treaza (pana in miezul noptii) dupa care mai are 3 pana dimineata. Ba ma duc eu, ba iubi, ba ne dam coate unul altuia . Dar macar dimineata se trezeste la 8 - 8:30.

BraveGirl e de inteles ca nu mai poti in ritmul asta si cred eu ca nu ai de ce sa te simti vinovata, pentu ca o lasi totusi cu mama ta si nu singurica. Sper sa reusiti
Carmendu mersi frumos pentru filmul recomandat, cred ca mai repede o sa incerc sa-l descarc . E super ferma unde ati fost si mi-ai venit mult in ajutor si cu asta. Iubi chiar ieri mi-a zis ca vrea sa mergem cu Raphael undea la o ferma sa vada animalute si sa se joace cu ele. Acum stiu unde putem merge . Am vazut pozele de la ziua lui Victor, ai o casa suuuper frumoasa si cum era si asa plina cu copilasi o adevarata placere . Iar Victor, cu ochisorii lui mari si genele lungi si dese si trasaturile atat de finute ....e atat de dulce si frumos, ca nu mai am cuvinte .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Hello fetelor...am revenit si noi...nu prea am avut timp ...noi suntem singurele toata ziua si nu are cine sa ne ajute iar de cand gargarita exploreaza toata casa in fuga stau numai dupa fundul ei, plus ca de vreo luna doarme fff prost..are 5-6 treziri pe noapte..nush de ce...ii ies si alti dinti dar nu cred sa fie asta cauza ca ziua nu o deranjeaza deloc.
Urez cu intarziere La Multi Ani tutror cozonaceilor care s-au sarbatorit si pentru astazi de asemenea tuturor care sarbatoresc onomastica SF Andrei.
Am vazut cozonacei bolnaviori, Davidutu si Nicole..sa se refaca repede si sa scape de virusei si mamici la fel de bolnavioare...trebuie sa treaca repede ca puisorii au nevoie de ele sanatoase
Iza dulce Rapha si sper sa nu mai aiba episoade de voma niciodata.
Corina te felicit pentru decizia luata si iti doresc multa putere si perseverenta...ai nevoie si tu de odihna si pe Arianna nu o ajuta cu nimic o mamica obosita tot timpul si nervoasa...me bucur pentru voi si ca are cina sa va ajute....curaj ca o sa fie totul bine
In rest la noi toate bune si frumoase...am reusit sa ajungem si noi la performanta de 8.700 de gr fara haine si fara pampers si 75 de cm...a luat 450 de gr in ultima luna.
Aaaaa...la noi deja a venit mosul...nu stiu daca am voie sa spun cine si cum a fost dar este super, ne-am bucurat tare mult si cadoul este suuuuperrrrrrrr.Sigur...Bianca nu l-a vazut inca...il va primi de Craciun alaturi de celelalte cadouri....asa ca pupan dulce pe Mosu(se stie el cine )
Anca tu pe unde mai esti ca tare mi-e dor de posturile tale

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

ginye- eu nu-mi dau seama daca i-au mai iesit dinti lui victor. pur si simplu nu ma lasa sa-l caut. stiu ca are 8 dinti. asta de vreo 2 luni. cum ii bag mana in gura ,a musca de-mi dau lacrimile.

Nici pe mine nu ma lasa sa-i bag mana in gura ca ma capseaza , dar cand rade pot sa vad.

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTILOR SARBATORITI ASTAZI!Sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa-i bucure pe parinti!
LA MULTI ANI mamicilor ANDREEA, sa fie sanatoase si fericite!
Sara e foarte iritata la fundulet de cateva zile.Bine ca face kk la olita ca altfel nu stiu cum ar fi fost...
Umbla toata ziua prin casa cu jucarii in manute si vorbeste pe limba ei si TIPA.Puiutii vostri tipa?Frate Sara tipa rau de tot.Ma gandesc sa nu o doara gatul de la atata tipat...nu pare s-o deranjeze nimic.
In fiecare zi mergem in parc la leagane ii place tare mult...rade si tipa.Sper sa tina vremea frumoasa...
Maine e sotul acasa si nu o sa am loc de el la laptop, iar poimaine ...ziua printesei si vine mama, vin nasii...Nu-mi vine sa cred ca face 1 an.Am dat comanda de tort si trebuie sa exersez cu ea suflatul in lumanare

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Fetelor, vreau sa va intreb ceva. de craciun o sa calatorim cu avionul,p-aici prin europa. cineva mi-a zis ca nu ar pleca cu copilul nevaccinat imotriva gripei porcine..eu n-am de gand sa-i fac vaccinul , de fapt nu-mi trece nici macar prin gand..
Nu face parte din categoria de risc plus ca mai e si alaptat ceea ce ii mareste imunitatea..
voi ce spuneti? sunt eu inconstienta?

O saptamana frumoasa va doresc.

mami de Thomas

Nici eu nu-s de acord cu vaccinul asta.

UN VOT SI PENTRU NOI

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Carmen frumoasa atmosfera la tine in living!

UN VOT SI PENTRU NOI

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

MATEI
SARA ANDREEA

La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui!

UN VOT SI PENTRU NOI

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Matei
Andreea

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

nu, nu ma trezesc decat exceptional
cand avea vreo 2 luni a dormit taica-su cu noi si dimineata cica "ba, asta sa stii ca se scoala noaptea, TU nu te scoli!"

Vacanta cu Laura in Romania

Si mie mi-a zis al meu la fel, ca ea se scoala da n-aud eu.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Carmen Victor e un scump. Are niste geneeee....Mi-au placut pozele, reusita petrecerea.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput