Rugaciuni pentru Soni!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Am ramas fara grai! Ma rog si eu pentru sufletul tau atat de frumos, Soni. Dumnezeu sa aiba grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Soni,draga mea,sa-tzi fie trecerea lina!Dumnezeu are nevoie linga el de asemenea oameni!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Biata Soni :((((.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Draga de Soni, m-am rugat de multe ori pentru ea in ultimul an. A fost atat de puternica, mai degraba ne=ar fi incurajat ea pe noi sa nu suferim pentru ea, era optimista si vesela. Am sperat tot timpul ca ea va fi mai puternica decat bestia, ca o va invinge. Nu-mi ramane acum decat sa plang si sa ma rog sa-i fie trecerea lina.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Va rog mult sa lasati subiectul aici cateva zile, din pacate Soni nu va mai trai mult si as dori ca tot mai multi din cei care au cunoscut-o pe Soni sa roage ingerii sa aiba grija de sufletul ei.

Sunt sigura ca multi ati cunoscut-o pe Soni din subiectele de la ajutor umanitar! Este o fata care locuieste in Italia, era plina de viata, de iubire, facea tot ce putea pentru romani, pentru copii, a ajutat chiar si aici pe forum vreo 3-4 copiii care aveau cancer, a ajutat daca nu ma insel si pe baiatelul cu diabet al unei fete de pe forum. Imi cer scuze ca nu imi aduc aminte detalii, dar plang, plang, plang de cand am aflat. Soni are cancer. Se lupta de mai bine de 1 an cu el, e viteaza, nu s-a speriat niciodata, niciodata nu a renuntat, mereu a fost convinsa ca o sa fie bine. Din pacate Soni a intrat in coma si drumul e ireversibil.
Traia prin si pentru altii, se bucura doar cand aducea bucurie altuia. Era un inger aici pe pamant, iar ingerii o vor acum cu ei acolo sus!
Va rog, rugati ingerii sa vina sa ii lumineze drumul, sa ii usureze trecerea spre Rai (da, Soni se va duce in Rai sunt convinsa!), sa o ia pe aripile lor, sa ii fie usor, sa nu o mai doara.

Soni - Georgeta, sunt fericita ca te-am cunoscut! O sa-mi fie dor de mesajele tale pline de bucurie, bucurie strigata, bucurie care razbatea dincolo de ecran, asa plina de viata erai. Ai grija de tine suflete drag!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Nu-mi vine sa cred!

Am intilnit-o acum vreo 3-4 ani cind stringea bani pentru doi copii care aveau cancer, Marian si Mihaita.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offff..offff..mi se rupe inima..Soniiiii mi-ai fost si vei ramane o prietena adevarata..io te iubesc iubita si ma rog ..inca sper ca se va intampla o minune..of Doamne de ce?de ce?

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ah ce nedrept. Soni era mereu activa la subiectele umanitare...
Poate se va intampla o minune...
sunt cu sufletul alaturi de tristetea voastra.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Sa-ti fie trecerea usoara draga Georgeta.
O cunosc un pic si va asigur ca i s-ar umple sufletul daca ar citi cat de mult ii sunteti alaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Of Doamne...imi pare asa de rau...
pentru sufletul ei bun

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Doamne, nu-mi vine sa cred!
Soni, ti-am admirat intodeauna bunatatea, implicarea si energia. Sper ca o minune sa se intample... Ma voi ruga pentru tine!

Mergi la inceput