Rugaciuni pentru Soni!
Raspunsuri - Pagina 2
Carmenbr spune:
Rugaciunile noastre sunt sigura ca o vor ajuta tare mult si ca s-ar bucura sa stie ca noi ne gandim cu drag la ea, ca ne rugam pentru ea.
Doamne ai grija de ea!
ioanadara spune:
Dumnezeu sa aiba grija de ea.
Numele de botez am inteles eu ca este Georgeta, asa-i?
Carmenbr spune:
Da, numele ei de botez este Georgeta. De aia l-am si scris ca in rugaciuni sa folositi numele de botez. Multumesc mult!
gaba-rema spune:
Soni s-a autodescris cu modestie ca un "suflet de copil"... în curând va deveni ceea ce a si fost de fapt... suflet de înger...
Prin postarile lui Soni am aflat despre Marian si Mihaita... bieti copii atât de chinuiti înainte sa moara...
când citeam ce scria despre ei ma întrebam fara încetare de ce e viata unora atât de cumplita?!... nu am nici acum vreun raspuns...
Nu ma asteptam ca si ea sa fie lovita de aceeasi boala cu care s-a luptat atunci când atacase acei copii... Marian si Mihaita... pe care nu pot sa-i uit, gratie lui Soni...
M-a zguduit mai ales destinul baietelului Marian Fasole, copil abandonat de parinti, adoptat de oamenii aceia buni... parea ca s-a luminat viata lui care incepuse atât de prost... pentru ca apoi sa se întunece la loc, si mai tare, si definitiv...
Îi doresc lui Soni sa nu sufere nici un pic înainte de plecare.
Alexa Ioana spune:
nu'mi vine sa cred... nu soni... nici nu stiu ce sa zic...
ma rog pentru sufletul ei bun, sa'i fie trecerea usoara, sa nu mai sufere...
nu'mi vine sa cred...
mychydutza spune:
Dumnezeu sa aiba grija de ea..........imi pare rau!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”
szivarvany spune:
Ce veste trista
Ma rog si eu pentru ea, sa aiba un zbor usor si lin sper ingeri
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cait spune:
Nu pot sa cred asa ceva..Am cunoscut-o pe Soni cei drept destul de rapid intr-o vizita a ei pe aici..O fiinta mai vesela si mai optimista nici ca nu am vazut si acum sa citesc asa ceva.Sper sa nu sufere prea mult si ingerii sa aiba grija de sufletul ei.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
Alina spune:
O,Doamne,nu-mi vine sa cred!
Am corespondat putin cu Soni cind ne straduiam sa gasim solutii pt un baietel bolnav de leucemie.
Doamne ajut-o pe Soni!
Luna1 spune:
Dumnezeu sa-i calazueasca drumul! Nu-mi vine sa cred!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)