Rugaciuni pentru Soni!

Rugaciuni pentru Soni! | Autor: Carmenbr

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa lasati subiectul aici cateva zile, din pacate Soni nu va mai trai mult si as dori ca tot mai multi din cei care au cunoscut-o pe Soni sa roage ingerii sa aiba grija de sufletul ei.

Sunt sigura ca multi ati cunoscut-o pe Soni din subiectele de la ajutor umanitar! Este o fata care locuieste in Italia, era plina de viata, de iubire, facea tot ce putea pentru romani, pentru copii, a ajutat chiar si aici pe forum vreo 3-4 copiii care aveau cancer, a ajutat daca nu ma insel si pe baiatelul cu diabet al unei fete de pe forum. Imi cer scuze ca nu imi aduc aminte detalii, dar plang, plang, plang de cand am aflat. Soni are cancer. Se lupta de mai bine de 1 an cu el, e viteaza, nu s-a speriat niciodata, niciodata nu a renuntat, mereu a fost convinsa ca o sa fie bine. Din pacate Soni a intrat in coma si drumul e ireversibil.
Traia prin si pentru altii, se bucura doar cand aducea bucurie altuia. Era un inger aici pe pamant, iar ingerii o vor acum cu ei acolo sus!
Va rog, rugati ingerii sa vina sa ii lumineze drumul, sa ii usureze trecerea spre Rai (da, Soni se va duce in Rai sunt convinsa!), sa o ia pe aripile lor, sa ii fie usor, sa nu o mai doara.

Soni - Georgeta, sunt fericita ca te-am cunoscut! O sa-mi fie dor de mesajele tale pline de bucurie, bucurie strigata, bucurie care razbatea dincolo de ecran, asa plina de viata erai. Ai grija de tine suflete drag!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Sa-i fie trecerea cat mai lina!

O citeam si eu pe ici si colo si ii admiram energia pozitiva pe care o degaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Plang, ma rog, si ma voi ruga pentru sufletul ei.

Soni are o inima mare, care a daruit multa dragoste celor din jur.

Parca s-a intamplat in alta viata: dupa accidentul nostru, dupa ce am anuntat familiile si dupa ce am vorbit cu medicul de familie, pe ea am sunat-o ca sa se roage pentru copilul meu.
Iar acum...

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Asa e Laura, uitasem. Soni a fost cea care a deschis primul subiect "Sa ne rugam pentru Diana".
Soni, sa-ti fie sufletul usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

of, ce trist...are un suflet asa mare...

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tristetea e fara limite.
Imi pare atit de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Sa-ti fie somnul lin, Soni! Sa-ti fie trecerea usoara si sa ne veghezi de acolo de sus cu dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Doamne, ce veste trista O persoana atit de generoasa si cu un suflet extraordinar, care a ajutat pe atitia oameni necajiti . Sa ne rugam ca trecerea sa fie lina si sa-si gaseasca linistea si pacea in lumea celor drepti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Destinul, viata si drumul spre Pavia

Dumnezeu sa-i stinga suferinta si sa-i arate calea spre lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Soni iubita, si eu ma rog pentru tine si linistea ta.

Suflete mare cum nu am mai vazut pana acum...ma rog ca Dumnezeu sa iti rasplateasca cum se cuvine bunatatea sufletului tau.
Uf ce saraca in cuvinte sunt...nu vreau sa pleci Soni, dar nu vreau nici sa suferi. As vrea sa zbor acum la tine si sa-ti amintesc ca sunt multe suflete pe care le-ai alinat si care acum se roaga pentru, si sa-ti spun ca nu esti singura...suntem aici, noi toate prietenele tale.

Multa liniste iubita mea.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mi-o amintesc si eu, am admirat-o. Imi pare atat de rau!!!
Carmen, noi putem sa ajutam cumva?

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput