Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Va multumesc pentru incurajari - sunteti grozave
M-am mai linistit, in sensul ca refuz sa cred ca Maria are asa ceva, mai ales ca singurele 'simptome' pe care le are sunt stagnarea in greutate si racelile frecvente. Insa ambele le-am pus pe seama gradinitei - in ceea ce priveste greutatea, abia acum a reusit sa 'sara' de 11.5 kg, dar zic ca asta se datoreaza faptului ca acum a inceput sa manance mai bine. La fel, racelile din ultima perioada cred ca se datoreaza contactului cu ceilalti copii de la gradi - chiar aseara, cand m-am dus s-o iau, era un baietel care i-a fost predat tatalui impreuna cu un biletel pe care asistenta ii scrisese mamei sa-l duca la medic, ca era racit. E drept ca nu era in grupa cu Maria, insa in sala de mese mananca toti, deci schimbul de virusi se poate produce cu succes.
Sa va mai zic ca de aseara a inceput si Mariei sa-i curga nasul ? Dupa nici 1 saptamana si jumatate de cand a reluat gradinita

Din pacate inca nu am vorbit cu doctorita Mariei, abia acum am reusit sa gasesc o programare la ea ( singura zi disponibila fiind 29 decembrie !!! ). Acum 2 zile, cand am cautat, nici macar in ziua aceea nu erau programari. Bineinteles ca nu voi astepta pana atunci, am sa-i trimit pe mail analizele Mariei si am sa o rog sa-mi recomande un alt laborator unde putem repeta analiza. Ca si mie mi-au gresit asta-primavara niste analize, noroc ca dr.endocrinolog m-a pus sa le refac, de cum s-a uitat pe ele mi-a spus: 'sigur este o greseala, nu are cum sa fie TSH-ul 5'. Si le-am refacut si bineinteles ca era in limite normale, adica 2. Asa ca sunt si eu patita cu analize gresite.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Banuiesc o durere de burtica pentru ca din nou e constipata...scria cineva despre un remediu sigur dar am uitat ce...

La mine functioneaza si chiar rapid prunele si caisele uscate. In cateva ore isi fac efectul. La mine mai functioneaza si cafeaua, ca beau foarte rar, dar nu ii poti da Dariei.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Fetelor, ce ziceti de o intalnire la targul de jucarii de la Mariott sambata, pe la ora 11 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Greyeras, tinem pumnii sa mearga operatiunea de trecere la chilotei.

Cecilia, fara suparare, dar prin natura meseriei voastre e normal sa va doara de copiii altora. Cat despre vacanta, hai ca mai ai putin, esti pe ultima suta de metri. Apropos de vacante, e adevarat ca a venit o circulara de la minister cum ca serbarile nu se fac si cu parinti?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Nu ma supar, dar uneori este deranjant ca toti sunt siguri ca o sa ne doara de copii altora, din pacate eu am spus ca nu fac nici o ora suplimentara pentru recuperare.......sunt mai mari decat mine, pot sa invete si singuri "daca vor"......sunt egoista stiu...dar si copilul meu necesita atentia mea...si asa ma gandesc serios sa-i las din semestrul II, prefer sa stau acasa decat sa muncesc pe banii astia...zau, e criza dar tot nu merita...ma reprofilez, ma fac bona castig mai bine glumesc.

Nu stiu de circulara, dar peste tot am inteles ca se fac fara parinti...gripa porcina e cauza....pacat tare mi-as fi dorit sa-mi povestiti cum au fost papanashii la serbare...dar poate filmeaza cineva.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Gabriela, imi pare tare rau de grijile care au aparut in legatura cu Emma . Important este ca ea s-a dezvoltat normal si ca nu este ceva care nu are rezolvare. Stai acasa si odihneste-te, bea multe, multe lichide si incearca sa fii optimista si sa te convingi ca saptamanile ramase pana la marele moment le vei petrece alaturi de familia ta, iar la spital nu vei ajunge decat pentru control. Tinem pumnii sa primesti vesti bune saptamana viitoare !
Haide, fruntea sus, totul va fi bine !

Mergi la inceput

Mai, cum sa faca serbare fara parinti ? Pai sa pierd prima serbare a Mariei ???

O sa-l pun pe sot sa intrebe maine dimineata la gradi. Deocamdata noua nu ne-au zis nimic de bani pt serbare, dar sincera sa fiu nici nu stiu cand este, nu ne-au anuntat.
In schimb Maria se pregateste de zor la gradi, de 2 zile imi tot recita acasa 'Mos Craciun cu plete albe / A sosit de prin nameti / Si aduce daruri multe / La fetite si baieti'. Stie sa spuna toata strofa singura, dar cica la gradi nu vrea s-o recite cand fac repetitie, ci numai cand are ea chef ( de exemplu seara, cand ma asteapta in vestiar sa vin s-o iau ).

Mergi la inceput

Nana, va urez din toata inima sa aveti o vacanta in Ro asa cum v-o doriti, asa cum o visati de multa vreme !

Piciulika , multumesc mult ca ti-ai rupt din timpul tau pretios sa ma incurajezi Vaaaaai, ce putin mai e pana in ianuarie !!! Ne gandim cu mare mare drag la voi si asteptam cu nerabdare sa-l cunoastem pe ursuletul nr 2. ( care sunt sigur ca va fi la fel de dulce ca fratiorul lui - muuuuuult mai dulce decat ciocolata elvetiana ). Mult, mult spor la renovari ! Ma bucur ca a venit Alex la voi, sper ca sta mai mult, macar pana dupa ce nasti - stiu ca Michael e topit dupa el ( de fapt si reciproc ) si ca va este de mare ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
in ceea ce priveste greutatea, abia acum a reusit sa 'sara' de 11.5 kg,

Ca si mie mi-au gresit asta-primavara niste analize, noroc ca dr.endocrinolog m-a pus sa le refac, de cum s-a uitat pe ele mi-a spus: 'sigur este o greseala, nu are cum sa fie TSH-ul 5'. Si le-am refacut si bineinteles ca era in limite normale, adica 2. Asa ca sunt si eu patita cu analize gresite.

Tudor avea 11,4 la 2 ani. Nu vad care e problema. Nu numai ca media pt. baieti la 2 ani e 12 kg, iar 1 kg in plus sau in minus e ok, conform medicilor, dar el se pastreaza pe aceeasi curba de crestere, ceea ce e foarte bine. In plus, tata-su a fost un slabanog pana pe la 27 de ani...muma-sa (adica moi ) numai pana prin clasa a 7-a. Si atunci cu cine sa semene? Iar fetele sunt sub media baietilor, statistic vorbind, deci eu zic ca greutatea Mariei nu e un idnicator deloc!

Eu stiti ce nu pricep cu analizele astea? Cum de se fac greseli de astea numai in Romania? Adica aici, daca gresesc, nu nuami ca isi cer scuze, dar investigheaza ei insisi ce si cum. Adica cnad trec valoarea aia de 5 si normalul e 2, nu isi pun problema ca poate ei au gresit, nu mai casca o data ochii pe proba aia? Asa, just to make sure? Adica eu cred ca nu le pasa, poate chiar mai gresesc intentionat, ca tu sa mai faci o data analizele, sa mai dai banii o data. Eu cred ca as reface analizele in alta parte si apoi m-as duce la primii sa-mi dea banii inapoi! Asta ca sunt fata buna si nu-i port pe la Protectia consumatorului sa mai caut sa obtin si altfel de daune...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Slippers, tot am vrut sa iti urez multa bafta cu noua provocare, cu businessul si sa va mearga toate din plin, sa faceti o impresie si o schimbare, cat de mica!!! Te rog sa ne tii la curent cu vesti, ca eu sunt tare curioasa cum evolueaza treburile acum in RO...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Multumesc mult. Doamne ajuta!

Pauza mea s-a terminat. Back to work. SUnt obosita si stresata, la un pas de depresie. Noroc cu husband-ul care ma sustine si ma tine pe linia de plutire. Vorba lui: cand iti vide sa plangi, razi cu gura pana la urechi... Sper sa treaca perioada asta mai repede si sa vina sarbatorile sa ne odihnim putin.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, micuta Me, sa sti ca nici Cristio nu mai vrea sa spuna poeziile cand il provoc(in public), insa cand suntem noi doi( de regula la masa) imi turuie. Ieri l-am invatat Bradulet, bradut, bradut ...l-a retinut repede si dimineata l-a zis cu un pic de ajutor, cat despre cantecelul Mariei il stim dar sarim de la primul vers sarim direct la daruri multe la fetite si baieti...acolo vrea el sa ajunga

Nu promit sa ajung sambata, incerc.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput