Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Erina, nu cred ca Daria e mai posesiva decat altii copii de varsta ei! Si, in plus, asemenea comportament e absolut normal si nu e indicat sa o fortezi sa se comporte altfel. Va veni si vremea sa imparta, cand va mai creste si va reusi sa se relationeze altfel la lumea si oamenii din jur, la cei dragi ei si sa empatizeze. La varsta asta nu prea stiu ei ce e aia empatie. Acum invata. Eu mereu ii zicea lui Lisa, in parc, cand nu vroia sa dea bicicleta ei altor copii, ca nu trebuie sa o dea, ci doar daca vrea sa lase si pe fetita x sa aiba o tura rapida. Daca nu, poate o sa vrea mai tarziu. Sau daca ea nu se joaca cu bicileta, poate sa o lase pe fetita sa se dea o tura, ca nu o sa plece cu ea si pana atunci Lisa se poate da in leagan. Si tot asa... Acum incet-incet a invatat ca daca imparte jucariile, copiii se joaca cu ea, mai ales prietenele ei! Si chiar umbla dupa fetitele respective sa le dea carutul cu papusa ei sau alte jucarii cu care se joaca, in ciuda faptului ca ele uneori nu vor :p

Acum tu o stii cel mai bine pe Daria si tu stii ce abordare ar fi cel mai putin lipsita de stres pt ea. Dar nu vrei sa faca asociatii negative la bb...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Mi-e extrem de dor de el !

Papanash, dupa 12 ani, mie inca mi-e dor de mama mea. Dorul asta nu o sa treaca niciodata, o sa fie mereu cu noi, asa cum sunt si parintii, mereu in inima si mintea noastra, chiar daca nu mai sunt printre noi, ci intr-un loc care eu sper ca e numai pace!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, sanatate multa si ai griga de tine

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Gabi pupici multi si pentru tine O sa fie bine, o sa vezi. Lasa-l naibii de servici si intra in prenatal, ca ar cam fi vremea. Odihna multa si otpimism si o sa fie bine

Mergi la inceput

Papanash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
inainte de a citi mai departe, vreau sa va spun ca Adi are serbare de Craciun la Nottara, pe 19 decembrie. Costa 2 milioane /copil si asta include sala, Mosul, cadoul, plus regia :)
Gradinarii ceilalti cum si unde fac serbarea ?

Pai intelesesem de la sora mea si am vazut ca a zis si Rox ceva, ca anul asta ministerul nu da voie sa se faca serbari cu parintii din cauza gripei porcine, ceea ce mie personal mi se pare o exagerare.
La noi probabil o sa fie la gradinita, ca anul trecut!?! Habar nu am, eu astept invitatia la serbare, glögi (bautura lor traditionala de Craciun, un soi de suc de struguri cald, cu stafide si fistic) si pipari (un soi de turta dulce, dar e ca un biscuite, nu e pufoasa si crescuta ca la noi). Si da, ati ghicit, aici nu se cer bani pentru chestii de genul serbari.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Neatza fetelor!

Gabriela sper sa fiti bine pana la nastere, eu nu ma pricep la aceasta problema, vad ca fetele stiu mai bine.

De azi am trecut iar la chilotei, sper sa fie bine si sa o tinem tot asa, doar noaptea va mai purta pampers, deocamdata. Vad ca de cateva zile a inceput sa zica atunci cand face si cere la olita, la wc nici o sansa, pur si simplu nu vrea.

Ne pregatim de iesit afara, ieri am fost in parculetul de la Oraselul Copiilor cu tati, a fost foarte frumos.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Bafta multa cu chiloteii. Sunt sigura ca o sa averti succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Slippers, tot am vrut sa iti urez multa bafta cu noua provocare, cu businessul si sa va mearga toate din plin, sa faceti o impresie si o schimbare, cat de mica!!! Te rog sa ne tii la curent cu vesti, ca eu sunt tare curioasa cum evolueaza treburile acum in RO...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cecilia, fara suparare, dar prin natura meseriei voastre e normal sa va doara de copiii altora. Cat despre vacanta, hai ca mai ai putin, esti pe ultima suta de metri. Apropos de vacante, e adevarat ca a venit o circulara de la minister cum ca serbarile nu se fac si cu parinti?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Yap... Cel putin la stat serbarile se fac fara parinti. Porcu' e de vina E fresh de saptamana asta. Si de acord si cu durutul de copiii altora. La noi la gradi e o atmosfera de vacanta de zici ca ce-i aia... Nici n-ai zice ca intra in fara plata. Isi programeaza vacantele iar noi ne caram cu copiii la servici o saptamana, plus puntea de 1 decembrie, plus alte "ocazii" de chiul, platit de data asta (vezi ziua invatamantului, a profesorului, a scolii, a cartii si mai stiu eu cate)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Subiectul Mild Aspergers il urmaresc si eu din umbra.
Sunt convinsa ca fiecare dintre noi avem ciudatenii mai mult sau mai putin vizibile.
Daca e sa desfacem firul in 4....

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Coreeeect!!! Noroc ca n-am vreme sa despic firu

Mergi la inceput