Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)
Raspunsuri - Pagina 6
papanash spune:
Luy,ma simt f naspa ca n-am reusit deloc sa ajung la tine. La birou sunt ff aglomerata, am si lipsit ultima saptamana si s-au adunat ...Sambata mergem la mama , maine-poimaine esti la job ? Sau da-mi IBAN pe PM sa-ti trimit banutii, ca-mi sta pe creier datoria , deja e mare intarziere.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Roxana_G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Shoppingul nu e sport? Ca sigur Rox il practica! |
Uitasem de asta! Acum chiar m-am linistit! O sa ii spun si sotului ca e chiar sanatate curata!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Bine doamnelor, fie, imi indes mintile la loc in capsor si imi vad de ale mele. Planul cu pusul sefului la punct nu e totusi realizabil, dar o cale de mijloc cred ca as putea sa gasesc.
Oricum seara asta m-am jucat cu copiii si tare mi-am mai linistit temerile. Nu stiu ce ma apucase azi dimineata. Si apropos de atomica, mamicile cu scolari poate imi dati o idee cum sa ii mai explic treaba cu "ce, ci, che, chi..." ca nu prea ne ies astea.
Papanash, cred ca iti este greu acum. Cat despre serbare, noi nu avem nimic organizat inca si nici nu stiu daca se va organiza ceva. Probabil va fi ceva simplu in grupe, si inteleg ca din pricina circularei de la minister posibil sa nu fim invitati si noi parintii.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Promisesem ieri niste pozici de la Bran. Acusica incarc cateva cu debandada. Noapte buna si linistita!
Rox , mamica
luy spune:
'Neatza, v-am pregatit eu cafeaua in dimineata aceasta :
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Erina spune:
Buna dimineata!
Papanash!!! Intorc si eu imbratisarile! Asa de frumos ai vorbit despre tatal tau! Mi s-a rupt inima cind ai scris cit iti e dor de el!!!
Roaga sotul sa inregistreze serbarea lui Andrei! Tare as vrea sa il vad!!!
Roxana ficare mamaica are temeri si uneori chiar vedem probleme acolo unde nu sunt. Asta e soarta mamelor...
Mie sotul imi zice mereu ca sunt exagerata, mama ma sfatuieste sa am incredere in Dumnezeu si ca totul va fi bine.
Cit despre job, in climatul economic actual e bine pentru cine are o pozitie buna. Eu am spus ca un pic in pic imi lipseste dar credca dupa ce as incepe mi-ar fi dor de programul meu cu Daria.
Oricum acum suntem tineri si e momentul sa muncim-fiecare in felul ei sa realizam cit mai multe pentru copiii nostri.
Greyerash, te-am visat azi-dimineata. Se facea ca am venit la voi, stateati la o casa foarte frumoasa, cu o curte imensa (casa era localizata pe un deal la mine in Neamt) aranjata extraordinar cu gazon, flori, pomi iar in loc de gard aveai un zid turnat in forma de stinci. Stiu ca tot te intrebam de unde ai cumparat asa ceva...
Fetele erau bine si se jucau foarte frumoas impreuna...
Noi suntem bine, aceeasi rutina zilnica.
Daria facea ieri mofturi la plecarea din parc. Bineinteles ca doua bone-desi bine intentionate cred, s-au apucat sa ii spuna sa asculte si sa dea sfaturi.Cum nu imi place sa se uite lumea cind face circ am luat-o in brate (big nono no de la doctor)si am mers asa o distanta buna, ea tot neconsolata...Pina la iesirea din parc ii trecuse.
Eu am decis sa o las sa se linisteasca singura, asa isi descarca frustrarile si tensiunile de peste zi si incet va invata sa le gestioneze.
Azi-noapte pe la 5 s-a trezit si a inceput sa plinga. I-am facut lapte si s-a linistit. Banuiesc o durere de burtica pentru ca din nou e constipata...scria cineva despre un remediu sigur dar am uitat ce...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Luy, multumim!Ce a zis pediatra Mariei?
Am fugit la treburi, sper ca dup-amiaza sa citesc numai vesti bune...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
adimercedes spune:
Luy, fac si eu parte din tabara celor care sunt absolut convinse ca Me nu are boala celiaca! Cred ca o asemenea problema s-ar fi manifestat pana acum in vreun fel. Sau s-a manifesat?!? Oricum ar fi, va doresc sa nu fie probleme de acest gen!!!
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
luy spune:
Papanash, o calda imbratisare pentru tine
Te rog nu-ti face probleme in legatura cu banii aceia, mai degraba imi pare mie rau ca Adi inca nu si-a primit cadoul ( mai ales ca ti-am zis, cred ca va fi exact pe gustul lui ). Ne-om intalni noi intr-o zi, si daca nu si nu il rog pe sotul meu sa treaca intr-o zi pe la tine pe la sediu ( dar trebuie sa ma lamuresc unde anume la Piata Unirii ). Rezolvam noi cumva !
I-am admirat mai demult desenele lui Adi - zau nu-mi dau seama cum un copil de 2 ani deseneaza asa frumos ! E clar, are ceva talent in directia aceasta
Ah, si-mi dau seama ca iar am uitat aseara sa intru de acasa pe mailul comun sa vad si eu pozele pe care le-ati mai trimis acolo , abia astept s-o cunosc pe micuta Nicole . Si stiu ca nu sunt numai pozele cu ea... Mi-e necaz ca nu am acces de la serviciu
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
slippers76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy 'Neatza, v-am pregatit eu cafeaua in dimineata aceasta : Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Sar'na! Am nevoie mare...
Cum e Me? V-ati mai luminat cu analiza aceea?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts