Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi ani, bianka!!! sa fii sanatoasa, nastere usoara si la termen, bebe frumos si sanatos!!!

POZE

25+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira
A mai facut cineva la 23 saptamani? Nu e prea tarziu, nu?

- stiu ca n-avem voie branzaturi nepasteurizate, insa daca sunt folosite in mancare (adica bag branza brie 1h la cuptor) ramane interdictia? ma gandesc ca daca sunt tratate termic nu mai e o problema. Ma gandeam ca poate voi stiti...

Aici se face morfofetala intre 20 si 24 de saptamani, deci 23 nu e tarziu.

Tratarea termica distruge bacteriile care ar produce boli, deci daca gatesti branza, e ok, dar sa fie la temp. mare si sa omoare tot...mai putin gustul bun!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Andira, eu am programare la morfo in saptamana 23. tot asa am facut-o si la primul copil.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 21+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Buna burtici,

Vreau sa va multumesc pentru urarile voastre calduroase. Va doresc la randul meu sa aveti parte de multa fericire, de un bebe sanatos si la termen.
Imi cer scuze ca nu particip activ la discutiile voastre dar va citesc ori de cate ori pot.

Va pup si va astept la o felie de tort si un pahar de sampanie.

Bianca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
Hm... uite ca demult voiam sa zic ceva, de cind am citit saptamina trecuta cum unele se intreceau in a se asigura ca cel mai bine e sa nu stii, ca lasa ca DD ne da copii sanatosi si daca nu stim ce-i aia listeria etc... ca uite ce copii sanatosi se nasteau pe vremuri, pt ca oamenii mincau lucruri naturale si habar n-aveau de medicina si analize... Asa e, DD ne da celor mai multe dintre noi copii sanatosi indiferent daca ne pazim sau nu sau cita medicina stim... dar nu chiar in 100% din cazuri! Si de unde sa stiu eu ca sint din alea care or sa aiba noroc sau nu? Si, mai fetelor, de unde stiti voi ca pe vremea bunicii erau copiii mai sanatosi?! Pai nu stiti ce vorbiti, ia cautati la arhive cum era cu rata mortalitatii! Uite, bunica mea (pe care nu am cunoscut-o), l-a nascut pe tatal meu (care e in virsta de 78 ani acum), dupa care a mai nascut inca 6 baieti si o fata, toti parind ok la nastere. In final, doar tata si 2 frati au supravietuit, deci 3 copii din 8! Unii au murit la 2-3 luni, altii la 1 an sau 2... Si traiau la oras, in Bacau, aveau apa curenta etc - un lux pe vremea aia. Dar pur si simplu astea erau lucruri normale atunci - copiii nascuti f sanatosi supravietuiau, ceilalti nu. Si de aia erau bine-mersi mincind cu miinile murdare, ca cei ramasi in viata erau cu adevarat super-puternici, in urma unei crude selectii naturale... Eu una insa nu mi-as asuma aceasta selectie naturala, zau, si sint sigura ca nici voi! De aia insist mereu sa ne facem analize, sa intrebam doctorii cind ni se pare ca nu stiu ce, sa ne informam cit putem - nu ca sa avem motive sa ne speriem, ci ca sa STIM, si sa facem ceea ce trebuie pentru a ne mai ajuta si singure sa ne fie bine, nu sa ne bazam doar pe noroc...

Asa este, subscriu si eu la aceasta, pt ca de multe ori am auzit replica nejustificata ca bunicile noastre nu aveau conditiile care le avem noi, nu se dadeau cu crema pe fata, nu faceau aia si ailalta... si traiau mai bine si nu aveau nimic, nu le cadeau nici dintii, aveau si tenul mai frumos si copii mai sanatosi etc
Cand auzi prima data o replica din asta, poate ca iti inchide gura si te gandesti ca cel ce o spune are dreptate, insa este total fals, mai ales in lipsa dovezilor. Si in familia socrului meu au trait doar 4 copii din 11, si in familia bunicii tot 4 din 8 nascuti, si saracii numai ei stiu cu cate s-or fi confruntat. Nu mai vorbesc de bietele femei care mureau in chinurile nasterii. Asa ca la mine nu mai tine replica. E foarte bine ca stiinta si medicina au facut progrese, e bine sa tinem cont de sfaturile medicilor, desigur pana la punctul de a cadea in extrema cealalta. In fine, ati inteles ce am vrut sa zic...

Citat:
citat din mesajul lui bobita2010
am uitat sa va spun eu merg la Giulesti la dr. Ion

Bobita, din listuta reiese ca si happyjoy merge la acelasi doctor.
Bine ai venit la odisee, de altfel!

Bun venit si tie, asteropipan, se pare ca si tu ti-ai gasit "perechea" din Rhodos.

Oare mai era cineva nou venit???

Nu in ultimul rand: LA MULTI ANI pentru:

ellanik, cu intarziere si scuzele de rigoare

bianka1

si in avans pt ca sambata nu stiu daca mai intru pt ioanaa28

19+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

andira, eu am programare la morfo la 22 sapt si 3 zile. asa mi-a calculat dr meu, si mi-a zis cand sa-mi fac programare. adica la 22 sapt implinite.

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Aaaa, mai vroiam sa zic ca ma revolta lipsa de omenie a unora, cum a fost cazul cu dr. lui Bluekidoo sau interdictia de a purta chiloti in spital si umilinta la care erau supuse acele femei, povestita de Lara daca nu ma insel.
Bluekidoo, tu trebuie sa vezi partea buna din aceasta experienta: bine ca ti-ai dat seama cu ce dr ai de a face ca sa-l poti schimba din timp! Cu siguranta nu ai nevoie de unul ca el in clipele care ar trebui sa fie cele mai frumoase pentru tine! Bafta sa gasesti o persoana de omenie!

19+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

asteropipan la ce doctor mergi? unde vrei sa nasti?

23+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Lara sper sa ajung cat mai aproape de final. Si sa nu fiu cu muuuult inaintea ta ca dupa parerea ginecoclogului meu la ce col am tre sa nasc deja. Ecograful are alta parere cica col normal. Acu ce sa zic astept si la final in mod cert voi afla care a avaut dreptate…

22 Rares

eu zic sa te iei dupa ecograf, pt.ca si mie mi-a spus la 20 sapt, in sarcina trecuta, la control pe masa, amenintare de avort, col f scurt, iar la eco vaginal, facut dupa vreo ora, mi-a spus ca are 35 mm lungime si e inchis. si vreau sa-ti spun ca am nascut la 40 sapt, de se mira doctora.

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Lara sper sa ajung cat mai aproape de final. Si sa nu fiu cu muuuult inaintea ta ca dupa parerea ginecoclogului meu la ce col am tre sa nasc deja. Ecograful are alta parere cica col normal. Acu ce sa zic astept si la final in mod cert voi afla care a avaut dreptate…

22 Rares

eu zic sa te iei dupa ecograf, pt.ca si mie mi-a spus la 20 sapt, in sarcina trecuta, la control pe masa, amenintare de avort, col f scurt, iar la eco vaginal, facut dupa vreo ora, mi-a spus ca are 35 mm lungime si e inchis. si vreau sa-ti spun ca am nascut la 40 sapt, de se mira doctora.

sunt tot mai mare
Daria

posibil...acum m.am luminat si eu de ce mi.a facut control , ecografie transvaginala si abdominala in timpul aceluiasi control

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput