Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

asteropipan acum am vazut si al doilea mesaj scris de tine.Merg la doctorita Adriana Veresejan de la Euromedica.DPN e pe 17 martie.

23+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

pupici latoate gravidutzele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki am citit la alta odisee si eram curioasa daca in toata grecia e la fel, daca ai baiat tre sa.i pui numele sotului sau bunicului ?si un singur nume?

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

buna nibi_niky. eu merg la spital la Sisamotos ca din cate stiu are f multa experienta si am mai multa incredere.la Euromedica au nascut 3 prietene prin cezarianasi au cam avut probleme.dar am auzit si de dr ta .o prietena a mea avut-o.de fapt nu e vb de dr e ca in caz de urgenta tot la spital te trimit iar pt cei de la euromedica e mai usor sa faca cezariana iar eu vreau sa nasc natural.

Mergi la inceput

continuare la mesajul trecut : si sa spun drept sotul meu a insistat pt spital si pt dr. .pt mine important e sa decurga totul bine.

Mergi la inceput

fetelor numele meu e alina. de fapt alina2:)dupa cum m-ati botezat:) dar usernameul e asteropi pan pt ca pe cea mica o sa o cheme ASTEROPI PANTELAKIS.

Mergi la inceput

andra_s mersi pt introducere.esti o dulce.

Mergi la inceput

multumesc pt urarea voastra de bun venit tuturor.

Mergi la inceput

nibi_niky la noi DPN ar trebui sa fiu dupa cum aspus dr pe 14MARTIE dar nu stiu de ce eu simt ca ma voi bucura mai devreme cam pe la inceputul lui martie:) Doamne ajuta sa fim sanatosi si o sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

fetelor, pe mine ma doare rau de tot bazinul pe partea dreapta, spate si se lasa spre picior. mai are cineva asa dureri?
La sarcina trecuta nu am avut astfel de dureri.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 21+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput