Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
asteropipan spune:
pt DAYANARA. cam asa e cum ai citit tu. in mod normal numele bunicului. eu am convenit dinainte sa raman gravida cu sotul meu ca primul copil va lua numele socrilor iar la cel de al doilea voi pune eu ce nume vreau.asa ca fetita fiind va lua numele soacrei mele ASTEROPI. in fine nu ma deranjeaza ,asta mica sa fie sanatoasa iar numele chiar imi place.eu incerc insa ,suntem in negocieri,sa pun si al doilea nume al mamei mele IOANA ca fiind al doilea nume.sa vedem daca imi iese :)
asteropipan spune:
nibi_niky unde locuiesti?eu in analipsi langa MILOU.hai ca peste cateva luni o sa ne in talnim acolo sa se joace fetele noastre.imi pare bine ca te-am gasit si as dori sa tinem legatura.eu una cu cea mica o sa vb numai in romana si cred ca ar fi super sa mai am o prietena sa vb cu cea mica ai ei tot in romana.asa o sa prinda mai bine amandoua.mai am o prietena din danemarca si de cand sunt la gradinita cei mici pt ca li se vb numai in greaca acum cei mici inteleg lb daneza dar nu mai vb ci raspund in greaca la tot ce ii intreaba mama lor.
in fine o sa vedem ce va fi.ti-as da nr meu de tel dar nu stiu daca e bine si daca se poate.mai bine iti dau adr de email si ne dam tel acolo: alinamaria_popa@yahoo.com. pupici
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara niki am citit la alta odisee si eram curioasa daca in toata grecia e la fel, daca ai baiat tre sa.i pui numele sotului sau bunicului ?si un singur nume? roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
AAAA..Asta cu numele e alta poveste aici(ca si cu botezul..v-am mai povestit).Se pune numele parintilor sau socrilor..doar un singur nume..Al cui nume porti primesti toata averea de la acea persoana
23+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
dayanara spune:
nemary posibil sa fie vreun nerv ceva de la spate, asa am patit eu dupa ce m.am aplecat de.am auzit ceva prin spate ca si cum s.ar fi rupt, apoi la ceva timp mi s.a lasat pe picior, radia durerea dar nu ceva insuportabil
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Nemary- eu am patit asa ieri dar pe partea stanga. Nu ma durea rau, cum zici tu, dar era suparator. Eu am dat vina pe pedaua de ambreiaj care e foarte tare si cum am prins o coloana care se misca 10 cm la 10 de secunde. Dupa care acasa am stat ceva in bucatarie si am gatit.
Cand m-am asezat in pat m-am trezit ca ma doare spatele si picior cu tot pe partea stanga
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Fetele, imi ziceti si mie repede daca am voie peste Pangasius??? Am luat acum si nu stiam daca am sau nu voie, dar mi s-a facut pofta de cum arata.
Astept sa imi ziceti repede ca mor de foame si pofta. Plssss
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bordeancavio spune:
alina2, bine ai venit. mi-e mai usor alina decat celalat nume. sarcina usoara si la termen! si asteptam sa ne sctii.
vio asteptand pe bebe
18+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
oana, nu stiu sigur, dar n-am auzit sa fie interzis. nu e crud, nu? eu m-am ferit sa mananc crud. ala gen marinat sau nus cum ii zice, care e cam crud. cred ca daca nu e crud, n-ar fi problema, si doar nu mananci ff mult. 
vio asteptand pe bebe
18+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary fetelor, pe mine ma doare rau de tot bazinul pe partea dreapta, spate si se lasa spre picior. mai are cineva asa dureri? La sarcina trecuta nu am avut astfel de dureri. Mari de Daria Maria(29.01.2008) 21+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
oooo, daaaa, cunosc durerile acestea. mie mi-au mai trecut de cand am facut cerclajul datorita repausului la pat. dar nu iti face griji, sunt dureri normale pe perioada sarcinii datorita modificarii la care este supus bazinul.
POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
oanaiacovita spune:
Vio, vreau sa il fac pane.
Merg ca nu mai rezist.
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

de Daria Maria(29.01.2008)