Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI , bianka1!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si mai ales de minunea din burtica!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 19+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bianka sa fii sanatoasa si fericita !

ioana ai avut ieri eco? sau asa mi s.a parut?

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dragi mamici, va rog sa va rupeti doar 1 minut din timpul vostru si sa ajutati organizatie non profit - EMA, printr-un simplu vot

EMA este o asociatie non profit, ce are ca obiect de activitate un serviciu de urgenta pentru situatiile extreme. EMA este organizata si sustinuta pe baza de voluntariat,si de donatii. Unul dintre cei care au donat acestui "organism " un autotvehicul de interventie este SMURD -ul. EMA a fost infiintata de un pasionat off-roader pentru a ajuta pe cei la care ambulantele normale nu pot ajunge, adica sate izolate, varf de munte.... ( mai multe informatii, aici http://www.fundatiaema.ro/Despre-E.M.A.html)

Puteti ajuta acest ONG sa castige (din partea guvernului Romaniei) echipament necesar, accesand urmatorul link, si votand doar prin transmiterea adresei de e-mail. Daca vreti sa ajutati si voi, accesati..

http://www.charitygift.ro/513/58/1/6/Fundatia%20E.M.A.-Emergency%20Medical%20Assistance

As vrea sa va ganditi ca, daca voua sau celor dragi voua vi se face rau sunati la 112 si o salvare poate ajunge la timp la voi, dar oamenii si copiii din zonele greu accesibile nu au nici o sansa la supravietuire... Asta este sansa lor!

Numai astazi se mai poate vota!! Va rog dati mai departe la cat mai multi cunoscuti!

Multumesc

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Andira eu fac ecografia morfofetala joi, la 22 de saptamani si 5 zile (sapt 23-a). Am insistat pe tema asta cand am facut programarea insa fetele de la receptie mi-au spus ca ei fac dupa ce graviduta implineste 22 de saptamani de sarcina (medic de la Medlife).

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna ziua

Felicitari tuturor viitoarelor mamicute sa aveti nastere usoara, copii sanatosi si mancaciosi.
Eu sunt o mamica de zmeurica iulie-august 2009, va citesc cu drag si imi aduc aminte de toate momentele frumoase petrecute in sarcina.
Daca aveti timp si va place votati micuta zmeurica, multumim frumos.

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=stefania%20alexia&srch=yes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

buna fetelor!ma numesc Alina si de cateva zile va tot urmaresc discutiile.f interesant.am si eu o tema pt discutie care nu prea imi da pace in ultimul timp.e vorba de noul virus ah1n1 care pt noi gravidutele e cam periculos.voi ce a-ti auzit?
24+

burticutze, haideti sa ii uram bun venit alinei (asteropipan), o graviduta dulcica si tare de treaba. eu si alina am copilarit oarecum impreuna, ne cunoastem din clasele primare si iata ne intalnim dupa multi ani aici, asteptand sa devenim mamici!!!
alina scrie repede 10 mesaje pt ca primele 10 sunt moderate de moderatorii site-ului si apar cu intarziere, iar noi nu le vom vedea in timp util si de aceea nu iti vom putea raspunde. pentru a te adauga fetele in listuta de pe prima pagina, da un mesaj, bolduit daca se poate cu data nasterii, data presupusa a nasterii, unde vei naste si daca aveti si un nume pt printesica, spune-ne si noua.

POZE

25+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

alina 2 - eu asa iti voi spune pt ca mai avem o alina (ioanact) la odisee - referitor la virusul ah1n1, s-a mai discutat la odiseea noastra, pareri pro si contra vaccinarii, a fost o intreaga dezbatere.

POZE

25+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

bine ai venit Alina2

Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos!!!!!!
Vad ca te-a pus andra in tema cu datele necesare pt listuta...asa ca astept sa vii cu completari!

asteptam un 24+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

alina 2 bine-ai venit , sa ai o sarcina usoara si la termen!

despre gripa si eu inca stau cu indoieli daca sa ma vaccinez sau nu, de ieri aici a inceput vaccinarea cu un vaccin fara adjudanti special pt gravide, stau sa vad ceva efecte si daca totul e bine s.ar putea sa optez pt vaccin
in timpul asta ma feresc cum pot, nu am dat copilul la gradinita, nu merg in locuri aglomerate , ce sa mai...stam mai mult in casa
n.o fi bine nici asa, dar din 2 rele o aleg pe aia mai putin rea

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

bianka _ La Multi Ani !!!!!!!!!! Sa fi fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi.
asteropipan-welcome! sarcina usoara si nastere si mai usoara iti dorim

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput