Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 castelana haioasa rau soacra ta!!!! ....hahahah, m-am amuzat copios!! asteptam un 24+ Theodor Stefan http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf Doamne ajuta! ![]() "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste' |
Imagineaza-ti noi cat ne distram...
ei draga mea asa e la batranete rad copii de tine, cum noi nu avem copii inca radem noi.

castelana fericita
21+
nibi_niki spune:
| citat din mesajul lui ate_09 selina gata am facut modificarile!! ![]() Iar au luat-o baieteii inainte asteptam un 24+ Theodor Stefan http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf Doamne ajuta! ![]() "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste'' |
Ca sa aiba fiicamea de unde alege
23+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
GabyHila spune:
Am primit confirmare de la bebeshop pt comanda mea. se pare ca nimic din ce am comandat nu e pe stoc. s-ar putea sa primesc 2 seturi de body`uri albe pe 4 decembrie. mi se pare ciudat sa ai la vanzare lucruri pe care nu le detii. si eu am un magazin online dar nu imi permit sa fac asa ceva. sunt dezumflata cu bebeshop...
Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui vladimirescu Hm... uite ca demult voiam sa zic ceva, de cind am citi saptamina trecuta cum unele se intreceau in a se asigura ca cel mai bine e sa nu stii, ca lasa ca DD ne da copii sanatosi si daca nu stim ce-i aia listeria etc... ca uite ce copii sanatosi se nasteau pe vremuri, pt ca oamenii mincau lucruri naturale si habar n-aveau de medicina si analize... Asa e, DD ne da celor mai multe dintre noi copii sanatosi indiferent daca ne pazim sau nu sau cita medicina stim... dar nu chiar in 100% din cazuri! Si de unde sa stiu eu ca sint din alea care or sa aiba noroc sau nu? Si, mai fetelor, de unde stiti voi ca pe vremea bunicii erau copiii mai sanatosi?! Pai nu stiti ce vorbiti, ia cautati la arhive cum era cu rata mortalitatii! Uite, bunica mea (pe care nu am cunoscut-o), l-a nascut pe tatal meu (care e in virsta de 78 ani acum), dupa care a mai nascut inca 6 baieti si o fata, toti parind ok la nastere. In final, doar tata si 2 frati au supravietuit, deci 3 copii din 8! Unii au murit la 2-3 luni, altii la 1 an sau 2... Si traiau la oras, in Bacau, aveau apa curenta etc - un lux pe vremea aia. Dar pur si simplu astea erau lucruri normale atunci - copiii nascuti f sanatosi supravietuiau, ceilalti nu. Si de aia erau bine-mersi mincind cu miinile murdare, ca cei ramasi in viata erau cu adevarat super-puternici, in urma unei crude selectii naturale... Eu una insa nu mi-as asuma aceasta selectie naturala, zau, si sint sigura ca nici voi! De aia insist mereu sa ne facem analize, sa intrebam doctorii cind ni se pare ca nu stiu ce, sa ne informam cit putem - nu ca sa avem motive sa ne speriem, ci ca sa STIM, si sa facem ceea ce trebuie pentru a ne mai ajuta si singure sa ne fie bine, nu sa ne bazam doar pe noroc... Uf! Clar sint intr-o pasa nasoala azi, hai ca fug de pe forum pina imi revin :)) Pup si aveti grija de voi si copilasii vostri, fara panica dar cu intelepciune! 23+ cu ![]() mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos) |
De acord cu totul, nu sa devenim paranoice dar sa ne pazim si sa profitam de descoperirile medicinii.
eu l-am terorizat la inceput pe dr meu cu facutul analizelor, recunosc cinstit ca nici nu ma gandesc sa gust ceva care nu a fost pasteurizat sau care este pe lista alimendetor interzise (incluse branzeturile).
Fac si eu ce pot daca tot am ajuns aici, de ce s-a sbarcesc la sfarsit?
mai bine previn decat sa tratez...
te pup si sa-ti treaca durerea de gat, aici fac masaj cu o crema de ardei uite care incalzeste zona si relaxeaza zona.

castelana fericita
21+
asteropipan spune:
buna fetelor!ma numesc Alina si de cateva zile va tot urmaresc discutiile.f interesant.am si eu o tema pt discutie care nu prea imi da pace in ultimul timp.e vorba de noul virus ah1n1 care pt noi gravidutele e cam periculos.voi ce a-ti auzit?
24+
Ina_3040 spune:
Castelana merci pt gandurile bune. Simpatici socrii ai, parca ii si vedeam cu mastile pe fata prin casa. si soacra-ta isi pune si un servetel inauntru
asta mi s-a parut cea mai tare!
si eu deja ma gandesc cu botezul, vrem sa il facem in Romania desigur, ma calculasem sa mergem pe la sfarsit de iunie cand are bebe vreo 3 luni. stiu ca in tara botezul se face mai devreme catre 2 luni dar eu am zis 3 ca sa fie mai zdravan. deja ma uitam dupa hainute de botez, vreau sa ii iau eu ceva frumos nu sa ma bazez pe nasi. e o chestiune de gust si nu vreau sa deranjez pe nimeni dar nu cred ca mi-ar placea sa imi imbrace copilul cu un fel de costum/smoking negru in miniatura cum am vazut la unele botezuri (nu dati va rog cu rosii daca voua va place asa, gusturile stiu ca nu se discuta, mie nu mi-a placut am vazut in niste poze mi s-a parut cam morbid).
va pup si intru mai tarziu, formulul mi-a dat deja dependenta ![]()
Ina
22+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
honeybaby spune:
Gaby- urata faza cu bebeshop. poti sa le spui sa-ti trimita cand primesc ce ai comandat tu. Eu urasc cand ma suna si incearca sa-mi bage altceva decat ce vreau eu pe gat
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
asteropipan spune:
salutare si pt nibi_niky.dupa cate vad tot in rodos locuiesti.as dori sa vb mai multe.unde nasti, cu cine,etc.si noi tot fetita o sa avem.data nasterii ar fi pe 14martie 2010.astept vesti de la tine.pupici la toate gravidutele.
24+
irinabobe spune:
Atb din pacate cam astea sunt scorurile intre 400-600 ron. Eu am facut-o pe asta si la pop care cica ar fi number 1 pe tara la morfologie…ma rog… ca aveam eu mustrari de constiinta ca nu am mai facut TT daca a iesit bun DT. Dar nici macar nu imi dau seama daca s-a uitat la ceva specific pt sindrom down sau altceva…asta imi pare mai rau…acu nu mai conteaza bb sa fie sanatos.
Lara sper sa ajung cat mai aproape de final. Si sa nu fiu cu muuuult inaintea ta ca dupa parerea ginecoclogului meu la ce col am tre sa nasc deja. Ecograful are alta parere cica col normal. Acu ce sa zic astept si la final in mod cert voi afla care a avaut dreptate…
Michelle, felicitari pentru putza!
Selina hai stai linistita sunt sigura ca se va rezolva. Nu e o boala foarte grava cel putin la adulti, poate bb era doar emotionat din cauza ecografiei si inima lui o luase razna. Iar faptul ca ti-ai fi dorit fetita…stii ca nu are importanta, eu cand a zis dr ia uite ce putza mareeee e drept ca nu am plans dar daca nu as fi fost deja cu cracii in sus in mod cert tot as fi cazut pe spate.
Babyangel nu cred ca e problema cu citricele din contra au si vit c care ajuta mult mai ales in perioada asta cu gripa. Eu bag cate un pomelo, sunt zile in care dimineata la 6 mananc cate jumatate de pomelo as ape stomacul gol ca mor de pofta #61514;.
Andira eu am facut morfo la 22 si 5 zile si intrebasem de cand am facut programare daca e ok si au zis ca da. Am tot citit pe net ca la albu aveam la 21 de sapt si cateva zile da nu vroiam la el , si am vazut ca se poate face pana la 24 de saptamani. Se recomnada cat mai devreme pt ca daca e ceva nasol…
22
Rares
dayanara spune:
eu pe ivan l.am botezat pe la 5 luni si ceva :))
cum am de gand sa merg in romania prin iulie , sa vedem poate facem acolo botezul
gaby nasol , cauta alta pagina ca slava domnului sunt o gramada, doar nu te rogi de ei
miria tu ce faci , esti mai bine cu gandurile? :)
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE