Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

vladimirescu esti tare.

Noi am spus mamelor imediat ce am aflat despre bebe, avea numai 8 saptamani. Tatalui meu i-am spus un pic mai tarziu, el e mai pesimist ca fire si ne temeam sa nu ne sperie cu posibile probleme care pot apare in primele luni.

25+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica/2009Bebe?authkey=Gv1sRgCKnYjLjNpqGIZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Buna dimineata si de la mine! Azi a iesit un pic de soare si la mine (literalmente, dupa o noapte cu furtuna groaznica) si ma simt si eu ceva mai bine. Azi noapte n-am prea putut dormi ca m-am tot gandit la puiul mic si pe langa asta ma durea gatul ingrozitor, vantul vuia sinistru si eram singura acasa cu piticu. Spre dimineata insa am dormit ceva mai bine si nici gatul nu ma mai supara asa rau. Iar cand am vazut soare afara, m-am binedispus instant.

Sper sa vin de acum sa va dau numai vesti bune si frumoase si maine sa fie totul bine la eco.

atb multumesc de ganduri frumoase

Lara esti o scumpa Nu sunt nici pe departe o mama asa minunata cum as vrea, dar ma stradui in fiecare zi sa fac mai bine si sa le fac viata puilor mei cat mai frumoasa.

Vladi m-am tot gandit la ce mi-ai zis ieri, ca te rogi sa fie boli care trec fara urmari si rezultatul conteaza. Ai dreptate. Am sa ma rog si eu sa treaca cu bine puiul mic peste necazuri

Bluekidoo ieri a fost o zi tare nasoala si pentru tine Acum fii puternica, cauta alt doctor si nu te mai gandi la nemernicul ala. Ai sa vezi ca totul va fi bine.

Castelana multumesc de vorbele bune ma duc sa bag repede niste alune

Erina acum nu pot fi si eu decat optimista si sper ca totul va fi bine. pentru tine si Daria.

Ate Daca tot te pricepi la lista sa ma treci si pe mine cu carucior albastru si DPN 11.04.2010

Liliana ma stradui.

Stefimic

Denisa

Mami 20+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Ina multumesc de vorbele bune Cred si eu ca esti stresata cu gripa asta pacatoasa. Eu in locul tau as umbla pe acolo pe coridoare numai cu masca la nas si gura - semnal cat se poate de clar. Nu stiu daca lucrezi cu clientii direct sau nu, dar vezi tu cum faci. In birou daca esti singura, e o treaba, da pe coridoare si prin lifturi sa tuseasca toti pe tine nu e treaba. Iti tin pumnii sa nu se lege vreun virus de tine

Mami 20+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

loriangi, pe mine cand m-a durut capul vreo 2 zile in continuu am luat pana la urma un paracetamol. mi s-a zis ca e ok de ginecoloaga mea, nu cel cu sarcina, dar si ea stie ca sunt gravi si am intrebat special pt dureri de cap ce pot sa iau. ea mi-a zis panadol pt copii mici de 1-2 luni, care este de fapt paracetamol, dar era tarziu si nu aveam in casa, asa ca am luat un paracetamol. pe prospect scrie ca e ok in sarcina. sanatate multa.

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040
Castelana multumesc de intrebare , colega mea tuseste in continuare dar eu mi-am inchis usa la birou si gata. m-a "informat" mai inainte ca de joia trecuta nu mai e contagioasa dar imi statea pe limba sa ii zic ca din tusea aia urata tot microbi ii ies...in fine v-am zis ca astia deja ma stiu de nebuna... acuma vreo 2 saptamani i-am zis unei colege ce era tot asa bolnava sa nu se urce in lift cu mine si sa il ia pe urmatorul (eu eram deja in lift cand s-a oprit la etajul ei asa ca aveam prioritate, nu? ) in fine asta e sunt nebuna si ma feresc cat pot.
Mi-a placut la nebunie cum si ce ai scris despre viata in general si despre fericirea de a fi gravida, m-ai inspirat si pe mine si pt asta ii trimit 1000 de pupici. o sa incerc sa profit la maxim de cele cateva luni cat mai sta bebe la garsoniera.
Ina 22+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Draga mea sa-ti povestesc ceva, zilele trecute ma distram cu sotul pentru ca la tel soacra-mea ne zice ca-i socru bolnav de gripa... ce crezi ca facea ea? umbla cu masca prin casa si deja bagase embargo ca el nu poarta, deja imi inchipuiam scena cu doi varsnici care stau in casa cu masca ca doi pinguini si mamanca precum femeia araba in public (cea imbracat in burca+fata acoperita)
Soacra-mea ne daduse telefon sa-l convingem noi sa poarte si el, cat am ras...
De atunci noi nebunii o mai intrebam daca mai poarta masca si cica da preventiv, cu servetel bagat inauntru...
Aparte gluma, pazeste-te si papa ceva fructe cu vit C, hraneste-te bine si Doamne Ajuta!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Neata la amiaza si de la mine.
Dayanara, daca tot ai intrebat, afla ca deja a fost de dimineata dragul de socru-meu, ca doar cum sa imi beau eu cafeaua fara noduri,nu? A fost si ieri, cica vroia sa vb cu sotul (desi masina nu era in fata casei, deci clar nici sotul nu era acasa). Mai vine din cand in cand ca sa mearga la baie , casa mea e in drumul lui zilnic.... Ce sa-i fac? Acuma mai nou am o strategie, ori incui usa ziua, ori daca vine eu stau intinsa ca "mi-e rau" si gata.

Atb pentru update pe prima pagina. Deja ne-am obisnuit cu ideea cocoselului, am observat si la sotiorul meu ca parca e mai mandru acuma, era fericit si inainte cand stia ca o sa fie fetita, dar acum parca are pieptul mai umflat, asa

Eu am o noua pasiune, cand mai ies in oras la medic sau cu orice alta ocazie fac o vizita si la anticariat. E o pasiune mai veche, din copilarie, dar acuma am si timp sa hoinaresc in mirosul de carti vechi, care pe mine ma umple de nostalgie si fericire. Sa nu mai zic de cartile pe care le gasesc, de exemplu am dat pe cele 2 volume David Coperfield doar 5 lei , pe Coliba unchiului Tom la fel, 5 lei. Sper ca si bebele nostru sa mosteneasca pasiunea mea pentru citit, mie mi-a marcat copilaria, sper sa ii placa si lui biblioteca pe care i-o pregatesc.

Va , sa aveti o zi frumoasa

cu bebica de 21+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

plec acasa, m-am invoit ca nu mai pot sa stau..parca imi vine si sa vomit de la durerea de cap...incerc sa-mi dau si cu ziceti voi, foi de varza si alcool mentolat...sper sa-mi treaca...

[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj Mami & Iarinutzu si inca un bebe .......pe drum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dayanara, nu mi-am monitorizat nicioadat tensiunea, abia ieri mi-am cumparat tensiometru :) De cind merg la doctor cu sarcina asta mi s-a tot luat tensiunea si era f mica, 9 cu 5, chiar si 8 cu 4, 10 cu 5-6, cind acum 3 saptamini am avut 11,5 cu 6 am zis mama, ce tensiune mare... Azi am 12,5 cu 9, puls 96. Deci inca studiez care e treaba cu tensiunea, ca nu stiu. ma si cam umflu, de dimineata am incheieturile mai pufoase si asta ma cam sperie...

Mi-a mai scris si dr. "risc de incizura" la arterele uterine... na, de ce n-as sta eu linistita? Intii am zis ca lasa, sa nu ne stresam, dar dupa aia m-am gindit ca mai bine sint atenta si ma monitorizez, fac tot ce pot eu sa preintimpin probleme, ca atitudinea asta care se tot vehiculeaza pe forum cu "nu te stresa, nu cauta informatii ca sa nu te sperii degeaba, ai incredere pus si simplu ca va fi bine" nu mi se pare deloc inteleapta, zau! Adica, ok, nu vreau sa ma stresez pt lucruri care se pot intimpla dar nu pot eu sa fac nimic sa le impiedic, dar trebuie sa ma informez si sa ma analizez daca-s lucruri la care pot face ceva sa nu ajung rau, nu? Eu de felul meu sint nesimtit de increzatoare in steaua mea norocoasa - si am avut f mult noroc in viata, cineva pare ca-mi aseaza lucrurile cum trebuie, fara ca eu sa fac nimic - dar incerc sa lupt impotriva acestei nepasari, ca odata ma paraseste norocul si atunci ce fac? Nu-mi dau cu pumnii in cap ca puteam sa stiu, puteam sa fac ceva, si am refuzat sa fac doar din nesimtire? Ca doar nu traiesc in evul mediu, zau :))

Hm... uite ca demult voiam sa zic ceva, de cind am citi saptamina trecuta cum unele se intreceau in a se asigura ca cel mai bine e sa nu stii, ca lasa ca DD ne da copii sanatosi si daca nu stim ce-i aia listeria etc... ca uite ce copii sanatosi se nasteau pe vremuri, pt ca oamenii mincau lucruri naturale si habar n-aveau de medicina si analize... Asa e, DD ne da celor mai multe dintre noi copii sanatosi indiferent daca ne pazim sau nu sau cita medicina stim... dar nu chiar in 100% din cazuri! Si de unde sa stiu eu ca sint din alea care or sa aiba noroc sau nu? Si, mai fetelor, de unde stiti voi ca pe vremea bunicii erau copiii mai sanatosi?! Pai nu stiti ce vorbiti, ia cautati la arhive cum era cu rata mortalitatii! Uite, bunica mea (pe care nu am cunoscut-o), l-a nascut pe tatal meu (care e in virsta de 78 ani acum), dupa care a mai nascut inca 6 baieti si o fata, toti parind ok la nastere. In final, doar tata si 2 frati au supravietuit, deci 3 copii din 8! Unii au murit la 2-3 luni, altii la 1 an sau 2... Si traiau la oras, in Bacau, aveau apa curenta etc - un lux pe vremea aia. Dar pur si simplu astea erau lucruri normale atunci - copiii nascuti f sanatosi supravietuiau, ceilalti nu. Si de aia erau bine-mersi mincind cu miinile murdare, ca cei ramasi in viata erau cu adevarat super-puternici, in urma unei crude selectii naturale... Eu una insa nu mi-as asuma aceasta selectie naturala, zau, si sint sigura ca nici voi! De aia insist mereu sa ne facem analize, sa intrebam doctorii cind ni se pare ca nu stiu ce, sa ne informam cit putem - nu ca sa avem motive sa ne speriem, ci ca sa STIM, si sa facem ceea ce trebuie pentru a ne mai ajuta si singure sa ne fie bine, nu sa ne bazam doar pe noroc...

Uf! Clar sint intr-o pasa nasoala azi, hai ca fug de pe forum pina imi revin :))
Pup si aveti grija de voi si copilasii vostri, fara panica dar cu intelepciune!

23+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

selina gata am facut modificarile!!
Iar au luat-o baieteii inainte

castelana haioasa rau soacra ta!!!! ....hahahah, m-am amuzat copios!!
loriangi mergi acasa si odihneste-te!! Poate si statul la calculator oboseste si provoaca durerile de cap.

asteptam un 24+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi n.ai tensiunea mare dar ca si mine e mai mare decat de obicei...
si vad ca la aparat de acasa este exact la fel si puls si tot

cat despre stres si asta cu masura, eu nu zic sa nu ne controlam, doar ca eu am mare incredere in medici si nu ma duc sa le spun stii ca nu sunt bine cand ei de fapt imi spun ca totul e ok
alta ar fi sa zicem, fie cum o fi eu nu merg deloc la medic, astea deja sunt extreme

delia 13 si freedelia voi ce faceti?

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput