Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 3

dayanara spune:
vladimirescu esti tu draguta ca de obicei
oricum daca fac raportul la inaltime si greutate , cam in jur de 20 o sa ne invartim , dar nu conteaza scapam pe urma
cand nu avem alte probleme de plangem si noi de ce putem :))))
sanatate sa.ti treaca intepeneala!
andira daca e ceva gatit, fiert , cuptor stai fara grija, asa cum si ouale fierte sau omleta se pot manca, asa e si cu branza sau carnea
roxana 22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

liliana_28 spune:
Din cate am inteles eu (de la alte colege care au fost la Albu la cabinet) iti cere buletinul si te pune sa completezi si un formular asa ca.....nu poate merge altcineva in locul meu.
Nu este prima oara cand intru in contact cu duduia aceea dar de fiecare data a trebuit sa ma controlez foarte tare sa nu explodez. Pacat ca un medic atat de renumit are angajati de genul asta pe langa dansul.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut 21+
Maria Madalina

honeybaby spune:
Buletinul nu mi la cerut, doar am completat un fluturas cu nume, CPN, nr tel, dr care urmaresti sarcina. La cat imi tremura mana de emotii si nu cred ca a inteles ceva din ce am scris eu acolo.
Ma gandesc ca ii poti spune ca renunti la programare dar isi face altcineva in locul tau.
Denisa, 21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
POZE

vladimirescu spune:
Loriangi, si eu am probleme vesnic cu sinuzita... Doctorita mea, care nu epanicoasa, a zis ca daca ma doar ecapul sa iau paracetamol, va e safe in sarcina, dar daca se ingroasa gluma pot sa iau si aspirina - iar in cazuri grave de nu mai suport, si nurofen, Ea zice ca nimic nu e asa nociv daca nu se face abuz, totul trebuie luat cu masura. Si oricum, treaba e ca substanta x ar putea face rau copilului, dar asta nu inseamna ca e musai sa se si intimpe - sa nu uitam ca placenta filtreaza singele nostru, nu trece chiar totul asa la copil :)
Ce voiam sa zic: inainte de a merge eu la morfofetala la Herghelegiu, 2 nopti m-am trezit de rau ce ma durea capul. P{rima noapte am rezistat, ziua mi-a trecut - ceea ce a fost ciudat pt mine, deoarece sinuzita incepe noaptea la mine iar ziua e tot mai rau. A doua noapte m-am trezit la 3 si am luat o aspirina Bayer normala (500 mg) si mi-a trecut capul. A doua zi am fost ok, m-am dus la morfofetala. Acolo, Herghelegiu mi-a masurat IR-urile pe arterele uterine si a zis ca-s crescute si ca am risc de a face hipertensiune in sarcina (eu fiind hipotensiva de felul meu), arterele sint rigide, probabil si singele e cam gros... din astea. Si mi-a recomandat Aspenter 1 pe zi, care e aspirina in pastile de 75 mg, ca sa se mai "subtieze" singele si sa preintimpinam cheaguri, hipertensiune.
M-am intins, scuze, dar ce voiam sa zic e ca aum banuiesc ca hipertensiunea sau doamne fereste vreun cheag mi-a dat durerea aia de cap nocturna, si ca bine ca am luat aspirina... Eu zic sa-ti monitoirzezi tensiunea si sa incerci si tu 1-2 Aspenter pe zi, sa vezi daca nu cumva te ajuta (ti-am zis, doza de aspirina e f mica...), cine stie, te-o durea poate capul de la cite un puseu de hipertensiune? Zic si eu, dar cred ca merita sa verifici... 23+ cu
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

dayanara spune:
vladi, ce tensiune aveai inainte si dupa ce ai inceput cu aspenter?
pe mine ma durea capul de la tensiune mica in general
roxana 22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

loriangi spune:
tensiunea mea e mica 10,5-10,6 chiar 9.5 doar pulsul imi este marit uneori ajunge si la 106-110, in rest e in jur de 80..imi monitorizez tensiunea acasa dar de data asta e ok ,ma doare mai mult partea stanga cu ochi, frunte si parca si spre ureche, am sunat-o pe doctorita de fam si cica sa nu am vreo migrena si ca nu pot lua nimicca sunt pregnant....
si mor ..mai sunt si la munca si abia mai stau pe scaun...
[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj Mami & Iarinutzu
si inca un bebe .......pe drum...

castelanaC spune:
vladimirescule merci de aprecieri, ii mai scriam inainte si sotului, mamei la inceputuri scrisori saptamanal cand abia venisem sa se mai "hraneasca" cu cuvintele mele sa calatoreasca cu ochii mintii. Nu-i cumpar cine stie ce din voiaje dar are un perete cu farfurii turistice pentru a puncta inca un punct pe glob.
Din fiecare calatorie ii fac montaje foto si filme pe muzica cu descrieri si explicatii, imi este mila de ea ca esta inca tanara si insetata de a vede si cunoaste lucruri noi.
Comentam de mica impreuna orice carte, reportaj, film, piesa vazuta impreuna sau separat, cred ca este un dar pana la urma dar a fost si este cultivat, asta vedeam si la parintii mei orice carte citita o discutau, apoi se intampla sa revina daca existau interpretari diferite.
De la ea am invatat sa fiu insetata (curioasa cred ca-s nativ) de cunoastere, am vazut ca nu le stii pe toate, ba chiar uneori ajungi la concluzia ca nu stii nimic.
Viata e plina de suisuri sau coborasuri si sta in puterea noastra puterea de a-i vedea parte frumoasa, azi esti pe culmi, maine nu. pentru mine doar moarte e de neintors, restul orice pierdere sau problema, are o rezolvare si cum era in matematica? orice problema are cel putin doua rezolvari, depinde de unde incepi.
daca as putea sa le transmit copiilor mei ceea ce stiu ar fi realizarea mea. Aici multumesc mult scolii care m-a format (cu tot programul ala infernal si ore dupa de cercuri pionieresti si de sport) si familie care m-a educat: bunici, parinti si toti ceilalti.
Ce ne rezerva viitorul... cine mai stie, depinde de noi sa ne facem clipele frumoase.
te pup si ai grija de tine si de junior!
castelana fericita 21+

castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Castelana- socra nu e rea, doar ca nu o mai ajuta creierul. Uita mancare pe foc, apa data drumul la baie, limina aprinsa, vine intreba aveti Cola ca am tensiunea mica. Nu avem pepsi. Vreti ?? A, nu eu veeu cola. Peste 10 minute iar, Aveti cola ca am tensiunea mica..... si tot asa. Tot ce mai tine minte din medicina sunt antibioticele si ia la orice si daca are nasul putin infundat. Intenstiile ei nu sunt rele , domane fereste, doar ca in perioada asta imi pierd rabadarea foarte repede si nu aveam chef sa-mi repede cineva ceva de 10 ori iar eu sa-i explic cum e defapt . Intelege ce-i explic numai ca uita la fel de repede si o luam de la capat ![]() Denisa, ![]() ![]() Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Draga mea, menajeaza-te si calm.
Zici ca ea si faci ca tine, oricum nu tine minte, nu?
Bucura=te ca asta-i doar inceputul, batranetea-i lunga...
Nu era vb de rautate, este doar ca ei ca parinti se simt obligati sa se bage, sa aiba pareri.
Eu mereu zic cine stie eu cum voi fi...

Ai grija de tine si calm si indiferenta sa ai la indemana cand apare socrel.

castelana fericita

honeybaby spune:
loriangi - o cafea nu te ajuta??
Pe mine ma ajuta, un gel mentolat cu camfor si mentol, si foi de varza zdrobite pe frunte. Daca esti la munca banuiesc ca nu poti aplica metoda cu foile de varza.
Incearca niste alcool mentolat.
Denisa, 21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
POZE

Ina_3040 spune:
Neata burtici,
intr-adevar bine ca a trecut ziua de ieri ca parca a fost una mai proasta pt odiseea noastra.
Castelana multumesc de intrebare , colega mea tuseste in continuare dar eu mi-am inchis usa la birou si gata. m-a "informat" mai inainte ca de joia trecuta nu mai e contagioasa dar imi statea pe limba sa ii zic ca din tusea aia urata tot microbi ii ies...in fine v-am zis ca astia deja ma stiu de nebuna... acuma vreo 2 saptamani i-am zis unei colege ce era tot asa bolnava sa nu se urce in lift cu mine si sa il ia pe urmatorul (eu eram deja in lift cand s-a oprit la etajul ei
asa ca aveam prioritate, nu?
) in fine asta e sunt nebuna si ma feresc cat pot.
Mi-a placut la nebunie cum si ce ai scris despre viata in general si despre fericirea de a fi gravida, m-ai inspirat si pe mine si pt asta ii trimit 1000 de pupici. o sa incerc sa profit la maxim de cele cateva luni cat mai sta bebe la garsoniera.
la fel si pt Vladimirescu , fetelor voi sunteti o sursa nesecata de sfaturi bune si pozitivism, exact ce avem nevoie in aceasta perioada.
Selina multa sanatate pt bebe mic, sunt sigura ca totul va fi in regula. tu furnizeaza-i ganduri pozitive si papa bun ca de restul se ocupa DD.
Michelle felicitari pt fecioras, sa creasca mare si voinic.
hai ca m-am intins si eu, ma intorc la lucru. O zi cat mai buna tuturor.
Ina 22+
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#