Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza
Iau si eu o cafeluta de la LUTO si o savurez aici langa fii-mio care e in leagan si se uita fascinat la jucariile alea agatate.L-am filmat si o sa va pun sa vedeti si voi cum da din picioruse cand e fericit.Vad ca intr-un final la luat somnu
ANDRECJ suntem cu gandul la tine sa fie asa cum iti doresti tu

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, multumesc fetelor pentru ganduri. S-a cam dus calmul de ieri, a venit un buchet mare mare de morcovi proaspeti in vizita, am incercat sa nu-i deschid usa, da' s-a strecurat cumva. Asa ca mergem cu Dumnezeu inainte, fie cum o fi, copila mea sa fie bine. Daca e sa devin azi mamica ... asa sa fie. In tinerete aveam 4 vise legate de copilul meu (de care la 34 de ani nu mai credeam ca se poate realiza): visam o fetita, sa o am in preajma Craciunului, sa fie scorpion si sa o cresc pe malul marii. 3 din 4 va fi, doar faza cu scorpioanca nu mi-a iesit, deci e de bine. Va multumesc inca o data, daca ma retine la spital trimit mesaj la Dana noastra. Va pup si sa aveti duminica linistita, necolicioasa. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

E o chestie care ma dispera la papusica mea, si anume ca nu suporta caciulita pe cap . Azi m-am orit de vreo 20 de ori sa-i trag caciulita pe urechi, ca se foieste intr-un hal pana si-o scoate . N-am mai pomenit asa ceva! Ma gandesc cu groaza ce naiba fac la iarna .

Buna dimineata!
Si el meu uraste caciula si muta capul de pe o parte pe alta pana o da jos.De legat nici nu se pune problema, sunt excluse astfel de caciulite.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata, multumesc fetelor pentru ganduri. S-a cam dus calmul de ieri, a venit un buchet mare mare de morcovi proaspeti in vizita, am incercat sa nu-i deschid usa, da' s-a strecurat cumva. Asa ca mergem cu Dumnezeu inainte, fie cum o fi, copila mea sa fie bine. Daca e sa devin azi mamica ... asa sa fie. In tinerete aveam 4 vise legate de copilul meu (de care la 34 de ani nu mai credeam ca se poate realiza): visam o fetita, sa o am in preajma Craciunului, sa fie scorpion si sa o cresc pe malul marii. 3 din 4 va fi, doar faza cu scorpioanca nu mi-a iesit, deci e de bine. Va multumesc inca o data, daca ma retine la spital trimit mesaj la Dana noastra. Va pup si sa aveti duminica linistita, necolicioasa.

37+ Chiara Ada

Tinem pumnii!
Incearca sa nu bei sau sa manaci ceva.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata, multumesc fetelor pentru ganduri. S-a cam dus calmul de ieri, a venit un buchet mare mare de morcovi proaspeti in vizita, am incercat sa nu-i deschid usa, da' s-a strecurat cumva. Asa ca mergem cu Dumnezeu inainte, fie cum o fi, copila mea sa fie bine. Daca e sa devin azi mamica ... asa sa fie. In tinerete aveam 4 vise legate de copilul meu (de care la 34 de ani nu mai credeam ca se poate realiza): visam o fetita, sa o am in preajma Craciunului, sa fie scorpion si sa o cresc pe malul marii. 3 din 4 va fi, doar faza cu scorpioanca nu mi-a iesit, deci e de bine. Va multumesc inca o data, daca ma retine la spital trimit mesaj la Dana noastra. Va pup si sa aveti duminica linistita, necolicioasa.

37+ Chiara Ada

Tin pumnii sa fie bine! Sf.Stelian sa va protejeze si ai incredere ca va fi bine!

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neatza la fetele dragi

noi vrem sa mergem sa votam!!! insa nu stiu sigur daca vom reusi pt ca trebuie sa ajungem (cu mic cu mare) la o sectie speciala (nu avem viza de flotant)..probabil ca intr-un final il vom trimite doar pe capul familiei..sa voteze cu mare simt de raspundere!

sa aveti o duminica frumoasa !

Andre sa dea Dumnezeu sa fie bine! am eu un feeling ca va veti intoarce acasa si ca nu astazi este ziua cea mare

astazi o sa ma gandesc la nela si la curcanul de 4 kile...asa, cu crusta rumenie, cu garnitura de legume de jur imprejur

Delia multumim pt pozele de la cununia civila...tare frumosi sunteti! si ideea a fost de nota 20!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Andre,Doamne ajuta!

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata

Mami de Chiara ne gandim la tine si iti tinem pumnii sa fie totul OK, vad ca ai niste emotii... Important e sa ai incredere ca totul va fi bine. Sa sti ca ma facut ieri seara in sfarsit pastele cu cerneala de sepie si cu creveti dupa reteta ta si au iesit super bune atat la gust cat si ca aspect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Nela a sosit curcanul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Iuliapapusa de ce crezi ca ii mai este foame? Ii dai san sau formula? Poate mananca suficient dar o deranjeaza ceva. Oooo, dar am vazut-o in poze, e o papusa dulce si bucalata, pare bine hranita. Sa stii ca si Alex doarme cu capul intr-o parte, asa ii place, eu l-am lasat asa, incerc doar sa nu-l las sa stea prea mult pe aceeasi parte.

mami fericita de Alex

Lullaby cred ca ii mai este foame ca tot cauta disperata cu gura dupa mancare.Daca vede ca nu primeste nimic saraca incepe sa suga in gol poate i se face mila cuiva de ea.Daca nici asa nu primeste nimic incepa oracaiala.Lapte ii dau formula nan 1
Multumesc pt complimentele aduse mistretei

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput