Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*
Raspunsuri - Pagina 13
moni_iulia spune:
S-a notat!
Maine dimineata cand imi beau aghiazma o sa ma gandesc si la tine.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vik-cj Si bineinteles ca am uitat sa felicit dovleceii care azi fac 1 sau 2 lunite! ![]() ![]() ![]() de printesa mica Isabela Maria |
Si pe cei care fac 3 lunitze,nu?!?

Glumesc

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
Razvan (21 august 2009)
madalina84 spune:
Buna seara
I-am facut baita la pitic si l-am culcat.Azi am fost afara vreo 3-4 ore ca a fost soare si frumos.Ne-am plimbat amandoi si eu am fost un cuminte.Vroiam sa va intreb daca voi faceti baita tot in fiecare zi?eu dupa 6 sapt ii fac odata la 2 zile.fetelor eu l-am sters in urechi cu coltul de la scutec si de cateva ori am folosit si betisoare cu opritori,dar in seara asta am observat ca avea ceva albicios in urechi,banuiesc ca un pic de apa cu samponel si indiferent cat m-am chinuit sa scot nu am reusit
,am impresia ca tot inauntru intra si cu betisor si cu coltul scutecului.
LA MULTI ANI KEMSY,sa fi fericita si sanatoasa sa-ti cresti puiutu
LA MULTI ANI tuturor bebeilor care au implinit una doua sau trei lunite
,ce bebei mari avem

Fetelor eu cred ca luni fac un drum cu mandru la aeroport sa ne luam nasica,ii facem surpriza dar noi nu intram in aeroport ca sa nu il expun la atata lume,din cauza microbilor nicidecum ca e nebotezat,o sa o asteptam in masina si surpriza o sa fie si mai mare,abia astept,sper sa fie cuminte piciu
Sper ca toate ati avut o zi frumoasa
CARINA vezi ca pe site-ul acela de hainute e sus un link: cum comand? si acolo e adresa de email catre ei
va 

dulce dulce
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
Clodute spune:
| citat din mesajul lui selen80 Si se pare ca mai avem ceva sarbatoriti ![]() ![]() ![]() LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI KAROLINA, ANDI MATEI, NICOLA SI VICTOR CRISTIAN! ![]() ![]() ![]() de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
La ceas tirziu apar si eu
multumim de urari pt Karolina si ea va multumeste din lumea viselor, dar Patrick nu ne da pace sa sarbatorim ...ca de...e baiat mare si vrea sa ne jucam ...Asa ca eu citesc din umbra ...si tare rar intru ...dar si pentru ca sunt un pic stresata ...Karo nu prea vrea sa manince... are mese la care maninca 120 ml si mese la care ramine la 30 ml... Luni mergem la dr... sunt un pic trista dar sper sa nu fie nimic ci doar fitze de domisoara... A luat in 2 saptamini doar 160 gr...iar de la nastere pina acum 1 kil si 800 gr.
La multi ani si celorlati sarbatoriti va pupam

Si dam si noi un tort
bebelicesc
miany75 spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa Fetele am si eu cateva nelamuriri. Fiemea pur si simplu nu se mai satura din lapte.La 5 minute max 10 dupa ce a mancat tipa iar de foame.Ce sa fac?Sa-i bag cereale de pe acum este prea mica dar altceva ce ar fi de facut? ![]() Alta dilema e ca majoritatea timpului se fataie numai din piciorul drept pe celalalt il tine batos adica incordat.Oare de ce? Foarte des sughite?Voi patiti?Cum il o linistiti?Ii dati sa bea apa ceai lapte sau o lasati sa-i treaca?Ca a mea se cam deranjeaza la sughit. Alta ar mai fi ca oricatte incercari fac eu sa o tin cu capul drept ea are mereu tendinta sa si-l incline intr-o parte.Ii pun cate un scutec facut sul in amblele parti dar reusestea ea de le indeparteaza si tot asa si-l tine.Am observat ca are capul cam oval( bombat in spate).Ati patit?Ce faceti? de luta Stefania Gabriela (13.09)poze luta |
Si al meu fecior sughite destul de des ;in prima faza il tin doar lipit de mine si ii masez spatele ,daca nu trece ii dau o lingura de ceiut pt ca la san, de regula nu vrea sa mai traga..
Si noi avem capsorul mai bombat in spate si nu vrea ,frateee ,sa stea intre prosoape (le impinge)
;i-am pus saculetii de nisip (care ar trebui sa ii folosesc eu Vizavi de papa,chiar azi mi-a zis fina-mea o chestie interesanta :cica ea i-a dat faina de orez (nu am retinut cum a preparat-o,in amestec cu lapte sau asa ceva..nu stiu ..) si se linistea..si al ei fecior plangea des si nu se satura.. o voi intreba ,eventual ,daca vrei..
delia79 spune:
salutare si din Montreal 
Urez si eu La Multe Lunite! sarbatoritilor mici si scumpi
. Aici o incled si pe soimita mea Sofia care pe 20 a implinit 2 luni. Tot ce pot sa spun este ca o iubesc enorm si ii multumesc ca m-a ales pe mine sa-i fiu mamica 
. Nu imi pot imagina viata fara ea.
Fetelor, eu pt colici am descoperit un produs care se numeste Biogaia, e fabricat in Suedia, deci ar trebui sa fie usor de procurat la voi. Va las www.biogaia.com/Page/Standard/79/BioGaia-Probiotic-drops.aspx" target="_blank">aici prospectul, poate va ajuta si pe voi.
A fost o zi superba azi in Mtl, am fost si noi pe-afara la plimbare. E o chestie care ma dispera la papusica mea, si anume ca nu suporta caciulita pe cap
. Azi m-am orit de vreo 20 de ori sa-i trag caciulita pe urechi, ca se foieste intr-un hal pana si-o scoate
. N-am mai pomenit asa ceva! Ma gandesc cu groaza ce naiba fac la iarna
.
Andrecluj, multa bafta maine !
Te asteptam cu vesti minunate 
Vazut pozici cu Irinel scump foc si mamica superba
. Ce bine ca ai intrat Madalina, chiar ma intrebam ce mai faci
.
Vazut si puiut crestinat Erik,ce falcute numai bune de rontait are
. Sa-i fie de bine si pupam mamica Aida 
Vazut si o papusica frumoasa foc, Stefania
. Felicitari Iulia, fetita s-a dezvoltat foarte bine.
Vazut si o domnisorica frumoasa numita Ebru, care isi tine capusorul foarte bine
, bravo!
Iulika, chiar vroiam sa-ti spun ca de vreo sapt vremea la mine coincide cu cea de la tine
, asteptam zapada cu zambetul pe buze, nu?
Pupam pe Bruce cel precoce si nazdravan.
Luto, m-a uns la suflet mesajul tau despre cum ii iubim pe astia mici 
. M-ai amuzat cu uleiul sprey de masline ![]()
Va pup si va urez duminica placuta!
Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009
pozici Sofia
photos
lutoniana spune:
Buna dimineata si sper ca fiecare doamna are stampila in mana ![]()
Clodute eu ma bucur ca ai mai venit pe la noi si nu te intrista inainte sa afli ce spune medicul. Karolina poate s-a gandit sa ne demonstreze ca este o finuta si o delicata. Poate stomacelul ei atata laptic poate "bea" si nu e chiar nicio problema.
Patrick ce face ? o iubeste pe Karo ?
Va imbratisez cu drag 

Delia nici eu nu stiu ce as putea face fara putza mica de David....dar cred ca asta simte orice mamica....Eu am momentele mele de filosofie profunda cand alaptez si atunci ori mi se par toate roz si frumoase ori negre si triste.
Ia zi cu sistemul medical si cu vaccinarile cum stai acolo ? esti multumita ? Are copilul pediatru sau mergi cu el la clinica ?
Pupam cele doua papusele (si pe tati)![]()
![]()
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
lutoniana spune:
Nela te-am luat astazi 

Pe unde umblati ? Ii aratati Anei frumusetile locurilor ?
Ma tot intreb si eu......ea la gradinita va invata chineza ? sau engleza ?
Lasa, nu-ti fa griji ca pregatesc eu la fete frapucino si "capucine" 

Te astept
si ma duc sa-mi fac o cafea reala intre timp...ca de goange dinastea virtuale sunt satula ![]()
![]()
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
lutoniana spune:
mami de Chiara ia uite ce fac majoretele

incalzire ca la carte sa aiba puteri. Numai sa ne anunti daca le urcam pe scena.
Sper sa fie multumit doctorul de alegeri ca sa vina binedispus la control ![]()
si sa se uite atent la tine si la Chiara.
Bafta la control si Doamne-ajuta !

loremunteanu spune:
Neata! N-am apucat sa citesc din urma, dar promit c-o voi face.
Am doua intrebari.
1. Stie cineva cum se voteaza anul asta? Eu am viza de flotant in sectorul 5; pot vota la adresa de resedinta sau trebuie sa merg la sectiile speciale?
2. A fost cineva la BabyExpo? Daca da, v-ati uitat la patuturi? Stiti ceva preturi?
Loredana
Eric-Mihai
24.09.2009 + Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi